A Complete Guide to vmware 2v0-621

2V0-621 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/2V0-621/

Act now and download your VMware 2V0-621 test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-621 tutorials. Download Replace VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-621 with a classic professional.

2016 Jul 2v0-621 pdf:

Q181. Refer to the Exhibit. 


An administrator is troubleshooting intermittent poor performance of virtual machines in a vSphere 6.x cluster. Investigating esxtop data shows that the only statistic that stands out is %CSTP as depicted in Exhibit 1: 


The administrator proceeds to switch to the Power Management screen and observes the data depicted in Exhibit 2: 


Based on the information in the exhibits, which two configurations are probable causes of the poor performance? (Choose two.) 

A. The active power policy is set to Low Power. 

B. The host has active Sleep States configured in the BIOS. 

C. The active power policy is set to High Performance. 

D. The host has active Power States configured in the BIOS. 

Answer: A,B 


Q182. Refer to the Exhibit. 


A vSphere 6.x DRS cluster is configured as shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which statement is true? 

A. A virtual machine can be powered on in the Web Resource Pool with a 3 GHz CPU Reservation. 

B. A virtual machine can be powered on in the Web Resource Pool with a 4 GHz CPU Reservation. 

C. A virtual machine can be powered on in the DB Resource Pool with a 3 GHz CPU Reservation. 

D. A virtual machine can be powered on in the DB Resource Pool with a 4 GHz CPU Reservation. 

Answer: C 


Q183. Which two advanced features should be disabled for virtual machines that are only hosted on a vSphere system? (Choose two.) 

A. isolation.tools.unity.push.update.disable 

B. isolation.tools.ghi.launchmenu.change 

C. isolation.tools.bbs.disable 

D. isolation.tools.hgfsServerSet.enable 

Answer: A,B 


Q184. Which two tasks does the Pluggable Storage Architecture (PSA) perform? (Choose two.) 

A. Handles I/O queueing to the logical devices. 

B. Handles physical path discovery, but is not involved in the removal. 

C. Handles physical path discovery and removal. 

D. Handles I/O queueing to FC storage HBAs. 

Answer: A,C 


Q185. An administrator observes a warning on the vSphere High Availability (HA) cluster: 

This host currently has no management network redundancy 

Which two actions would address the warning? (Choose two.) 

A. Add an additional uplink to the management vmknic. 

B. Include the advanced HA parameter das.ignoreRedundantNetWarning. 

C. Add an additional management vmknic to the vSwitch. 

D. Include the advanced HA parameter das.ignoreNetWarningRedundancy. 

Answer: A,B 


Q186. Which two settings are required for Virtual Machine Component Protection (VMCP) to protect from All Paths Down (APD) and Permanent Device Loss (PDL)? (Choose two.) 

A. Host Monitoring 

B. VM Restart Priority 

C. Virtual machine Monitoring 

D. Response for Host Isolation 

Answer: A,B 


2V0-621  rapidshare

Up to the minute 2v0-621 pdf:

Q187. An administrator has migrated a vCenter Server Appliance from version 5.5 to version 6.x. During the migration, the administrator selected DHCP for the appliance and obtained a hostname from the DHCP server. The administrator adjusts the hostname after the migration and uses a static IP and hostname. 

What should the administrator do immediately after this change to prevent service failures? 

A. Regenerate the SSL certificates. 

B. Re-register components to Single Sign-On. 

C. Update the /etc/hosts file. 

D. Execute the command services.restart vmware-vpxd. 

Answer: A 


Q188. An administrator has recently configured HA on a cluster. After reviewing the summary tab on one of the hosts, the warning in Exhibit 1 is displayed: 


The administrator proceeds to view the management network port group data shown in Exhibit 2: 


The administrator then views the management network vSwitch as shown in Exhibit 3: 


Based on the exhibits, which two steps should be taken to ensure redundancy on the management network? (Choose two.) 

A. Move vmnic1 to Standby adapters. 

B. Add an additional vmknic to the Network Adapters and move it to Active adapters. 

C. Set the advanced HA configuration parameter das.ignoreRedundantNetWarning to True. 

D. Uncheck the Override Failover Checkbox on the management network port group. 

Answer: A,D 


Q189. When attempting to log in with the vSphere Web Client, users have reported the error: 

Incorrect Username/Password 

The administrator has configured the Platform Services Controller Identity Source as: 

Type. Active Directory as an LDAP Server 

Domain: vmware.com 

Alias: VMWARE 

Default Domain: Yes 

Which two statements would explain why users cannot login to the vSphere Web Client? (Choose two.) 

A. Users are typing the password incorrectly. 

B. Users are in a forest that has 1-way trust. 

C. Users are in a forest that has 2-way trust. 

D. Users are logging into vCenter Server with incorrect permissions. 

Answer: A,B 


Q190. An administrator notices that 8 out of 10 virtual machines have memory ballooning and swapping. However, virtual machine 9 is not ballooning or swapping and virtual machine 10 is not ballooning but is swapping. 

Which two statements explain the behavior of virtual machine 9 and virtual machine 10? (Choose two.) 

A. Virtual machine 9 has a 100% memory reservation. 

B. Virtual machine 10 has a memory limit configured. 

C. Virtual machine 9 has memory shares set to HIGH. 

D. Virtual machine 10 does not have VMware Tools enabled or installed. 

Answer: A,D 


Q191. Refer to the Exhibit. 


The Prod-DB virtual machine has a VM Override as shown in the Exhibit. 

What step, it taken, would require all virtual machines in the cluster to migrate automatically? 

A. Deselect the virtual machine from VM Overrides. 

B. Add all virtual machines to the VM Overrides. 

C. Change Response for Host Isolation to Use Cluster Settings. 

D. Change the Automation level to Use Cluster Settings. 

Answer: D 


Q192. When attempting to connect to a vCenter Server, an administrator observes the following at the top of the vSphere Web Client: 

Could not connect to one or more vCenter Server Systems:https://vCenter.corp.com:443/sdk 

What three reasons could be preventing the vSphere Web Client from communicating with this vCenter Server? (Choose three.) 

A. The vCenter Server machine is not responding via the network. 

B. An incorrect entry for this vCenter Server exists in the Single Sign-On service. 

C. The SSL certificates do not match the FQDN address for the server. 

D. The Platform Services Controller is external to this vCenter Server. 

E. The DNS entry for the vCenter Server is incorrect. 

Answer: A,B,C 



see more VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization