Where to find 300-070 cisco

300-070 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-070/

100% Guarantee of 300-070 download materials and interactive bootcamp for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 300-070 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0 exam Today!

2017 Jan gefest 300-070 ciptv1:

Q1. Which four call coverage features are used by voice gateways? (Choose four.) 

A. call hunt 

B. Call Park 

C. Call Pickup 

D. call redirecting 

E. overlaid phone-dn 

F. basic automatic call distribution 

G. overlaid ephone-dn 

H. basic manual call distribution 

Answer: A,C,F,G 


Q2. What are two benefits of using the DiffServ QoS model? (Choose two) 

A. It offers an absolute guarantee of service quality. 

B. It is highly scalable. 

C. RTCP is scalable. 

D. It provides many different levels of quality. 

E. RSVP is not scalable. 

Answer: B,D 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/en/US/products/ps6610/products_data_sheet09186a00800a3e30.ht ml 

https://books.google.co.za/books?id=eLa5crPXSOYC&pg=PA586&lpg=PA586&dq=diffserv+offers+an+absolute+guarantee+of+service+quality.&source=bl&ots=KfwszlXvjx&sig=A0yxl63yeauELo227wJb5OR7oE&hl=en&sa=X&ved=0CCcQ6AEwAmoVChMIuNqolIKJyAIVRZseCh0m-QP1#v=onepage&q=diffserv%20offers%20an%20absolute%20guarantee%20of%20servic e% 20quality.&f=false 


Q3. What are two characteristics that are associated with the End User and User account types? (Choose two.) 

A. They cannot use LDAP. 

B. They are used to authorize applications. 

C. They can utilize LDAP. 

D. The Application is associated with the End User and User account types. 

E. They can be listed in a directory. 

Answer: C,D 


Q4. When comparing SIP H.323 and MGCP, which of the following is specific to SIP? 

A. The dial plan is directly on the gateway. 

B. SIP provides support for third-party entities. 

C. SIP defines Translation per the gateway. 

D. SIP has a centralized dial plan. 

Answer:


Q5. Which three Cisco Unified CallManager configuration steps are required to support third party SIPphones? (Choose three.) 

A. Configure the device in Cisco Unified CallManager. 

B. Change the proxy address in the SIP phone to an IP address or the Fully Qualified Domain Name (FQDN)of Cisco Unified CallManager. 

C. Associate the device with the end user. 

D. Configure the phone with the TLS username and password. 

E. Configure the end user in Cisco Unified CallManager. 

F. Add the MAC address of the Cisco Unified CallManager server to the SIP phone configuration page. 

Answer: A,C,E 


Rebirth cisco 300-070 exam:

Q6. Refer to the exhibit. 

A Cisco Unified Communications Manager group is configured with the subscriber (10.1.5.3) listed first and the publisher (10.1.5.2) listed second. Which Cisco Unified Communications Manager is used for incoming calls through an MGCP gateway? 

A. the publisher 

B. both the publisher and subscriber in a round-robin format 

C. the first server listed in the Cisco Unified Communications Manager group list 

D. the subscriber 

Answer:


Q7. Which two configuration items are necessary to configure Cisco Unified Border Element for video? (Choose two.) 

A. voice class codec 

B. voice translation-rule 

C. voice service voip 

D. dial-peer 

Answer: C,D 


Q8. Which two Cisco products allow the use of a dial plan with E.164, H.323, SIP, and DNS? (Choose two.) 

A. Cisco Expressway 

B. Cisco Unified Communications Manager 

C. Cisco Unified Border Element 

D. Cisco IM and Presence 

E. Cisco TelePresence Video Communication Server 

Answer: A,E 


Q9. Which statement about translation patterns and transformation patterns is true? 

A. Both transformation patterns and translations patterns support only numeric values. 

B. Both transformation patterns and translations patterns support numeric and alphanumeric values. 

C. Transformation patterns support numeric and alphanumeric values, whereas translations patterns supportonly numeric values. 

D. Translation patterns support numeric and alphanumeric values, whereas transformation patterns supportonly numeric values. 

Answer:

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/bccm-861-cm/b03txpat.html 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/bccm-861-cm/b03cldpt.html 


Q10. The Cisco TelePresence Conductor will not handle conference requests if the administrator username/ password is configured as which of these options? 

A. admin/TANDBERG 

B. administrator/TANDBERG 

C. tandberg/Cisco 

D. admin/Cisco 

E. cisco/Cisco 

F. administrator/Cisco 

G. cisco/TANDBERG 

Answer:

Explanation: 

Reference: http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/telepresence/infrastructure/conductor/config_gui de/ TelePresence-Conductor-Unified-CM-Deployment-Guide-XC2-3.pdf 



see more http://www.2passeasy.com/dumps/300-070 /