peavey max 115 1x15 300-watt bass combo (91 to 100)

300-115 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-115/

The particular Cisco 300-115 answers and questions are usually up-to-date by our engineers in real time. Youll get the latest simulated test questions which are in keeping with the current Cisco examination. A lot more significantly, the particular revise date lengthy in order to One hundred and eighty days, exhibiting that you will have half a years time for you to examine 300-115 places.

2016 Jun 300-115 free exam

Q91. What is the function of NSF?

A. forward traffic simultaneously using both supervisors

B. forward traffic based on Cisco Express Forwarding

C. provide automatic failover to back up supervisor in VSS mode

D. provide nonstop forwarding in the event of failure of one of the member supervisors

Answer: D


Q92. Which statement about Cisco Discovery Protocol configuration on a Cisco switch is true?

A. CDP is enabled by default and can be disabled globally with the command no cdp run.

B. CDP is disabled by default and can be enabled globally with the command cdp enable.

C. CDP is enabled by default and can be disabled globally with the command no cdp enable.

D. CDP is disabled by default and can be enabled globally with the command cdp run.

Answer: A


Q93. Which command correctly configures standby tracking for group 1 using the default decrement priority value?

A. standby 1 track 100

B. standby 1 track 100 decrement 1

C. standby 1 track 100 decrement 5

D. standby 1 track 100 decrement 20

Answer: A


Q94. Refer to the exhibit.


All ports are members of VLAN 10. Considering the default cost of upstream bridges to the root bridge is equal, which option will be the new root port for VLAN 10?

A. interface f0/13

B. interface f0/14

C. interface f0/15

D. interface f0/21

Answer: D


Q95. After the recent upgrade of the switching infrastructure, the network engineer notices that the port roles that were once "blocking" are now defined as "alternate" and "backup." What is the reason for this change?

A. The new switches are using RSTP instead of legacy IEEE 802.1D STP.

B. IEEE 802.1D STP and PortFast have been configured by default on all newly implemented Cisco Catalyst switches.

C. The administrator has defined the switch as the root in the STP domain.

D. The port roles have been adjusted based on the interface bandwidth and timers of the new Cisco Catalyst switches.

Answer: A


2passeasy.com

Update examcollection 300-115:

Q96. Which VLAN range is eligible to be pruned when a network engineer enables VTP pruning on a switch?

A. VLANs 1-1001

B. VLANs 1-4094

C. VLANs 2-1001

D. VLANs 2-4094

Answer: C


Q97. Which private VLAN can have only one VLAN and be a secondary VLAN that carries unidirectional traffic upstream from the hosts toward the promiscuous ports and the gateway?

A. isolated VLAN

B. primary VLAN

C. community VLAN

D. promiscuous VLAN

Answer: A


Q98. On which interface can port security be configured?

A. static trunk ports

B. destination port for SPAN

C. EtherChannel port group

D. dynamic access point

Answer: A


Q99. Which command does a network engineer use to verify the spanning-tree status for VLAN 10?

A. switch# show spanning-tree vlan 10

B. switch# show spanning-tree bridge

C. switch# show spanning-tree brief

D. switch# show spanning-tree summary

E. switch# show spanning-tree vlan 10 brief

Answer: A


Q100. When two MST instances (MST 1 and MST 2) are created on a switch, what is the total number of spanning-tree instances running on the switch?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer: C



see more Implementing Cisco IP Switched Networks