300-206 senss book [May 2016]

300-206 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-206/

Actual of 300-206 free draindumps materials and tutorials for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 300-206 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Edge Network Security Solutions exam Today!

2016 May 300-206 Study Guide Questions:

Q61. Which component does Cisco ASDM require on the host Cisco ASA 5500 Series or Cisco PIX security appliance? 

A. a DES or 3DES license 

B. a NAT policy server 

C. a SQL database 

D. a Kerberos key 

E. a digital certificate 

Answer: A 


Q62. Refer to the exhibit. 


This command is used to configure the SNMP server on a Cisco router. Which option is the encryption password for the SNMP server? 

A. Sha 

B. Snmp 

C. Group-1 

D. Snmpv3 

Answer: B 


Q63. An attacker has gained physical access to a password protected router. Which command will prevent access to the startup-config in NVRAM? 

A. no service password-recovery 

B. no service startup-config 

C. service password-encryption 

D. no confreg 0x2142 

Answer: A 


300-206  free draindumps

Refresh robertshaw 300-206 manual:

Q64. Refer to the exhibit. 

To protect Host A and Host B from communicating with each other, which type of PVLAN port should be used for each host? 


A. Host A on a promiscuous port and Host B on a community port 

B. Host A on a community port and Host B on a promiscuous port 

C. Host A on an isolated port and Host B on a promiscuous port 

D. Host A on a promiscuous port and Host B on a promiscuous port 

E. Host A on an isolated port and host B on an isolated port 

F. Host A on a community port and Host B on a community port 

Answer: E 


Q65. Which option is the Cisco ASA on-box graphical management solution? 

A. SSH 

B. ASDM 

C. Console 

D. CSM 

Answer: B 


Q66. Which configuration on a switch would be unsuccessful in preventing a DHCP starvation attack? 

A. DHCP snooping 

B. Port security 

C. Source Guard 

D. Rate Limiting 

Answer: C 


2passeasy.com

Realistic cisco press 300-206:

Q67. Which two features are supported when configuring clustering of multiple Cisco ASA appliances? (Choose two.) 

A. NAT 

B. dynamic routing 

C. SSL remote access VPN 

D. IPSec remote access VPN 

Answer: A,B 


Q68. A network administrator is creating an ASA-CX administrative user account with the following parameters: 

The user will be responsible for configuring security policies on network devices. 

The user needs read-write access to policies. 

The account has no more rights than necessary for the job. 

What role will the administrator assign to the user? 

A. Administrator 

B. Security administrator 

C. System administrator 

D. Root Administrator 

E. Exec administrator 

Answer: B 


Q69. Cisco Security Manager can manage which three products? (Choose three.) 

A. Cisco IOS 

B. Cisco ASA 

C. Cisco IPS 

D. Cisco WLC 

E. Cisco Web Security Appliance 

F. Cisco Email Security Appliance 

G. Cisco ASA CX 

H. Cisco CRS 

Answer: A,B,C 


Q70. Which two web browsers are supported for the Cisco ISE GUI? (Choose two.) 

A. HTTPS-enabled Mozilla Firefox version 3.x 

B. Netscape Navigator version 9 

C. Microsoft Internet Explorer version 8 in Internet Explorer 8-only mode 

D. Microsoft Internet Explorer version 8 in all Internet Explorer modes 

E. Google Chrome (all versions) 

Answer: A,C 



see more Implementing Cisco Edge Network Security Solutions