An Expert interview about 300-207 sitcs study guide

300-207 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-207/

Want to know Testking 300-207 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) certification experience? Study Simulation Cisco 300-207 answers to Up to the minute 300-207 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-207 (Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)) test on your first attempt.

2016 Jul cbt 300-207 sitcs:

Q97. Which three user roles are partially defined by default in Prime Security Manager? (Choose three.) 

A. networkoperator 

B. admin 

C. helpdesk 

D. securityoperator 

E. monitoringadmin 

F. systemadmin 

Answer: B,C,F 


Q98. Which three options are characteristics of router-based IPS? (Choose three.) 

A. It is used for large networks. 

B. It is used for small networks. 

C. It supports virtual sensors. 

D. It supports multiple VRFs. 

E. It uses configurable anomaly detection. 

F. Signature definition files have been deprecated. 

Answer: B,D,F 


Q99. To what extent will the Cisco IPS sensor contribute data to the Cisco SensorBase network? 




A. It will not contribute to the SensorBase network. 

B. It will contribute to the SensorBase network, but will withhold some sensitive information 

C. It will contribute the victim IP address and port to the SensorBase network. 

D. It will not contribute to Risk Rating adjustments that use information from the SensorBase network. 

Answer: B 

Explanation: 

To configure network participation, follow these steps:.Step 1.Log in to IDM using an account with administrator privileges..Step 2.Choose Configuration > Policies > Global Correlation > Network Participation..Step 3.To turn on network participation, click the Partial or Full radio button:..Partial—Data is contributed to the SensorBase Network, but data considered potentially sensitive is filtered out and never sent...Full—All data is contributed to the SensorBase Network 

In this case, we can see that this has been turned off as shown below: 



Q100. Which three zones are used for anomaly detection in a Cisco IPS? (Choose three.) 

A. internal zone 

B. external zone 

C. illegal zone 

D. inside zone 

E. outside zone 

F. DMZ zone 

Answer: A,B,C 


Q101. Which command establishes a virtual console session to a CX module within a Cisco Adaptive Security Appliance? 

A. session 1 ip address 

B. session 2 ip address 

C. session 1 

D. session ips console 

E. session cxsc console 

Answer: E 


Q102. Which two statements about Cisco Cloud Web Security functionality are true? (Choose two.) 

A. It integrates with Cisco Integrated Service Routers. 

B. It supports threat avoidance and threat remediation. 

C. It extends web security to the desktop, laptop, and PDA. 

D. It integrates with Cisco.ASA Firewalls. 

Answer: A,D 


Q103. Which command is used to enable strong ciphers on the Cisco Web Security Appliance? 

A. interfaceconfig 

B. strictssl 

C. etherconfig 

D. adminaccessconfig 

Answer: B 


Q104. Which role does Passive Identity Management play in the Cisco Cloud Web Security architecture? 

A. It provides user-level information that is received from Active Directory. 

B. It enables the administrator to control web access for users and user groups. 

C. It defines a standard for exchanging authentication and authorization data. 

D. It controls content that passes into and out of the network. 

Answer: A 


300-207  practice exam

Renewal robertshaw 300-207 manual:

Q105. If learning accept mode is set to "auto" and the knowledge base is loaded only when explicitly requested on the IPS, which statement about the knowledge base is true? 

A. The knowledge base is set to load dynamically. 

B. The knowledge base is set to "save only." 

C. The knowledge base is set to "discarded." 

D. The knowledge base is set to load statically. 

Answer: B 


Q106. Over the period of one day, several Atomic ARP engine alerts fired on the same IP address. You observe that each time an alert fired, requests on the IP address exceeded replies by the same number. Which configuration could cause this behavior? 

A. The reply-ratio parameter is enabled. 

B. MAC flip is enabled. 

C. The inspection condition is disabled. 

D. The IPS is misconfigured. 

Answer: A 


Q107. Which two benefits are provided by the dynamic dashboard in Cisco ASDM Version 5.2? (Choose two.) 

A. It configures system polices for NAC devices. 

B. It forwards traffic to destination devices. 

C. It provides statistics for device health. 

D. It replaces syslog, RADIUS, and TACACS+ servers. 

E. It automatically detects Cisco security appliances to configure. 

Answer: C,E 


Q108. Which three administrator actions are used to configure IP logging in Cisco IME? (Choose three.) 

A. Select a virtual sensor. 

B. Enable IP logging. 

C. Specify the host IP address. 

D. Set the logging duration. 

E. Set the number of packets to capture. 

F. Set the number of bytes to capture. 

Answer: A,C,D 


Q109. Which three statements about Cisco CWS are true? (Choose three.) 

A. It provides protection against zero-day threats. 

B. Cisco SIO provides it with threat updates in near real time. 

C. It supports granular application policies. 

D. Its Roaming User Protection feature protects the VPN from malware and data breaches. 

E. It supports local content caching. 

F. Its Cognitive Threat Analytics feature uses cloud-based analysis and detection to block threats outside the network. 

Answer: A,B,C 


Q110. Which three statements about Cisco ASA CX are true? (Choose three.) 

A. It groups multiple ASAs as a single logical device. 

B. It can perform context-aware inspection. 

C. It provides high-density security services with high availability. 

D. It uses policy-based interface controls to inspect and forward TCP- and UDP-based packets. 

E. It can make context-aware decisions. 

F. It uses four cooperative architectural constructs to build the firewall. 

Answer: B,E,F 


Q111. What are the two policy types that can use a web reputation profile to perform reputation-based processing? (Choose two.) 

A. profile policies 

B. encryption policies 

C. decryption policies 

D. access policies 

Answer: C,D 


Q112. Refer to the exhibit. 


The system administrator of mydomain.com received complaints that some messages that were sent from sender user@somedomain.com were delayed. Message tracking data on the sender shows that an email sample that was received was clean and properly delivered. What is the likely cause of the intermittent delays? 

A. The remote MTA has a.SenderBase Reputation Score of -1.0. 

B. The remote MTA is sending emails from RFC 1918 IP addresses. 

C. The remote MTA has activated the SUSPECTLIST sender group. 

D. The remote MTA has activated the default inbound mail policy. 

Answer: C 



see more Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)