azure certification 70-534 dumps : May 2016 Edition

300-320 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-320/

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 May 300-320 Study Guide Questions:

Q151. Which two features provide resiliency in a data center? (Choose two.) 

A. Cisco FabricPath 

B. VTP 

C. encryption 

D. vPC 

E. VRF 

Answer: A,D 


Q152. NBAR is deployed on the network as part of network optimization. Which technology is critical to recognize new applications on the network? 

A. PDLM 

B. ACLs 

C. code upgrade 

D. additional licenses 

Answer: A 


Q153. Which two protocols are used for high availability in enterprise networks? (Choose two.) 

A. BGP 

B. GLBP 

C. RSTP 

D. VRRP E. OSPF 

Answer: B,D 


Q154. Which part of the Layer 3 header is used to identify a flow in NetFlow but it is not used for NBAR? 

A. source port 

B. ToS 

C. protocol type 

D. source IP 

Answer: B 


Q155. Which two design principles should be followed to scale EIGRP properly? (Choose two.) 

A. Ensure that the network design follows a structured hierarchical topology. 

B. Utilize route summarization on edge devices. 

C. Implement multiple autonomous systems, regardless of the size of the network. 

D. Tune EIGRP delay metric on all core devices. 

E. Configure offset lists on the network border. 

Answer: A,B 


2passeasy.com

Up to date pfister f-534-70:

Q156. Which two types of authentication mechanisms can be used by VRRP for security? (Choose two.) 

A. SHA-1 

B. MD5 

C. SHA-256 

D. plaintext authentication 

E. PEAP 

Answer: B,D 


Q157. Which route summarization most efficiently reduces perceived network complexity that is composed of subnetworks ranging from 172.16.20.0/24 to 172.16.36.0/24? 

A. 172.16.8.0/21 

B. 172.16.8.0/19 

C. 172.16.20.0/20 

D. 172.16.0.0/18 

E. 172.16.20.0/19 

Answer: D 


Q158. A campus network utilizes EIGRP to connect to.several remote branch offices. 

Which configuration should be established on all branch routers to improve routing scalability and performance? 

A. Configure authentication between the campus and branch offices. 

B. Enable stub routing on all branch routers. 

C. Adjust EIGRP k-values to utilize delay. 

D. Utilize offset lists to direct traffic more efficiently. 

Answer: B 


Q159. Which four Cisco proprietary Spanning Tree Protocol enhancements are supported with rapid per-VLAN Spanning-Tree plus? (Choose four.) 

A. PortFast 

B. UplinkFast 

C. loop guard 

D. root guard 

E. BPDU guard 

F. BackboneFast 

Answer: A,C,D,E 


Q160. A network engineer wants to connect two sites via a WAN technology and to securely pass multicast traffic over this WAN technology. Which WAN technology should be configured? 

A. IPsec 

B. GRE 

C. pure MPLS 

D. GRE over IPsec 

Answer: D 


2passeasy.com

Actual azure certification 70-534 dumps:

Q161. What is an advantage of having an out-of-band management? 

A. It is less expensive to have an out-of-band management. 

B. Network devices can still be managed, even in case of network outage. 

C. There is no separation between the production network and the management network. 

D. SSH protocol must be used to manage network devices. 

Answer: B 


Q162. Which network virtualization plane is used to separate traffic forwarding tables? 

A. control 

B. data 

C. management 

D. access 

Answer: B 


Q163. DRAG DROP 

Drag the task on the left to the appropriate layer category on the right. 


Answer: 



Q164. Which of the following is true regarding the effect of EIGRP queries on the network design? 

A. EIGRP queries will be the most significant issue with respect to stability and convergence 

B. EIGRP queries are not a consideration as long as EIGRP has a feasible successor with a next hop AD that is greater than the FD of the current successor route 

C. EIGRP queries will only increase the convergence time when there are no EIGRP stubs designed in the network 

Answer: A 


Q165. DRAG DROP 


Answer: 




see more Designing Cisco Network Service Architectures