Top 15 class 300-320 for client (1 to 15)

300-320 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-320/

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 Mar 300-320 Study Guide Questions:

Q1. In base e-Commerce module designs, where should firewall perimeters be placed? 

A. core layer 

B. Internet boundary 

C. aggregation layer 

D. aggregation and core layers 

E. access and aggregation layers 

Answer: A 


Q2. The network engineering team is interested in deploying NAC within the enterprise network to enhance security. What deployment model should be used if the team requests that the NAC be logically inline with clients? 

A. Layer 2 in-band 

B. Layer 2 out-of-band 

C. Layer 3 in-band 

D. Layer 3 out-of-band 

Answer: B 


Q3. A customer requires resiliency and availability for applications hosted in the data center. What two technologies meet this requirement? (Choose two.) 

A. SLB 

B. LTM 

C. GLBP 

D. GTM 

E. HSRP 

Answer: B,D 


Q4. What network storage protocol uses a connection standard incompatible with shared 10Gb Ethernet physical connection? 

A. SMB 

B. iSCSI 

C. FC 

D. NFS 

E. CIFS 

Answer: C 


Q5. Which option is used as a top-of-rack device that is managed by its parent device, providing ease of management? 

A. Cisco Nexus 2000 

B. Cisco Nexus 5000 

C. Cisco Nexus 7000 

D. Cisco Nexus 9000 

Answer: A 


300-320 exam engine

Latest 300-320 free exam:

Q6. A company's virtualization team wants to transfer control of network switching and policy 

management for VMware virtual servers to the networking team. What Cisco network virtualization solution should be implemented? 

A. Unified Computing System 

B. Nexus distributed virtual switch 

C. virtual network agent 

D. Nexus unified fabric switch 

Answer: B 


Q7. Which VRF component ensures control plane separation between the different Layer 3 VPNs? 

A. FIB 

B. routing protocol instance 

C. RIB 

D. a subset of the router interfaces 

Answer: B 


Q8. Which authentication framework is used in wireless networks and point-to-point connections? 

A. EAP 

B. L2TP 

C. TKIP 

D. PPP 

Answer: A 


Q9. Two companies recently merged and want to integrate their networks. Both utilize EIGRP to support their complex enterprise networks. Which action can improve the performance of these two separate EIGRP domains? 

A. Enable route summarization at redistribution points. 

B. Adjust the administrative distance to prefer the best routes to each destination. 

C. Remove EIGRP and utilize OSPF instead. 

D. Utilize EIGRP stub routing between the network boundaries of the companies. 

Answer: A 


Q10. A company requires real-time SAN replication between two remote locations. What is the standard path selection protocol for fabric routing? 

A. FSPF 

B. FICON 

C. FCOE 

D. SCSI 

Answer: A 


300-320 exam answers

100% Correct 300-320 exam prep:

Q11. Which of the following two statements about Cisco NSF and SSO are the most relevant to the network designer? (Choose two.) 

A. You can reduce outages to 1 to 3 seconds by using SSO in a Layer 2 environment or Cisco NSF with SSO in a Layer 3 environment. 

B. SSO and NSF each require the devices to either be graceful restart-capable or graceful restart-aware. 

C. In a fully redundant topology adding redundant supervisors with NSF and SSO may cause longer convergence times than single supervisors with tuned IGP timers 

D. The primary deployment scenario for Cisco NSF with SSO is in the Distribution and Core layers. 

E. Cisco NSF-aware neighbor relationships are independent of any tuned IGP timers 

Answer: A,C 


Q12. Which three options are the three layers of the Cisco design in the data center architecture? (Choose three.) 

A. core layer 

B. distribution layer 

C. service layer 

D. aggregation layer 

E. Layer 2 domain sizing 

F. access layer 

Answer: A,D,F 


Q13. A company uses site-to-site IPsec VPN tunnels established over the public internet as a backup to its private WAN. The interoffice IP telephony service quality is degraded when a failover event occurs. What known design limitation can cause this issue? 

A. maximum headend router throughput 

B. circuit bandwidth 

C. transport reliability 

D. number of remote sites 

Answer: C 


Q14. Voice and video-conferencing applications that support multistreaming use which protocol? 

A. TCP 

B. RTP 

C. Multipath TCP 

D. SCTP 

Answer: D 


Q15. What are three primary components in IS-IS fast convergence? (Choose three.) 

A. event propagation 

B. LSP flooding 

C. fast hellos 

D. matching MTUs 

E. updating RIB and FIB 

F. SPF calculation 

Answer: A,E,F