Top 15 interactive bootcamp 300-320 for IT professionals (76 to 90)

300-320 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-320/

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 Mar 300-320 Study Guide Questions:

Q76. Which two modes does LACP support? (Choose two.) 

A. on 

B. passive 

C. associated 

D. link 

Answer: A,B 


Q77. Which IPv6 transition model should be utilized when two or more independent transition mechanisms are required? 

A. tunneling 

B. dual stack 

C. service block 

D. hybrid 

E. manual 

Answer: D 


Q78. A network designer wants to improve security at the edge of the network and allow routing protocols to communicate without any additional configuration. What firewall mode meets the design requirements? 

A. routed 

B. zoned 

C. context 

D. transparent 

Answer: D 


Q79. Support of vPC on the Cisco Nexus 5000 access switch enables various new design options for the data center Access layer, including which of the following? 

A. The vPC peer link is not required for Access layer control traffic, and can instead be used to span VLANs across the vPC access switches 

B. A single switch can associate per-interface with more than one vPC domain 

C. vPC can be used on both sides of the MEC, allowing a unique 16-link EtherChannel to be built between the access and aggregation switches 

D. Allows an EtherChannel between a server and a access switch while still maintaining the level of availability that is associated with dual-homing a server to two different access switches 

Answer: C 


Q80. Which two services are provided at the aggregation layer in a data center design? (Choose two.) 

A. service module integration 

B. default gateway redundancy 

C. high-speed packet switching backplane 

D. network interface card teaming 

E. Layer 3 domain definitions 

Answer: A,B 


300-320 free exam

Regenerate 300-320 actual test:

Q81. What data center network layer provides service module integration, Layer 2 domain definitions, and default gateway redundancy? 

A. core 

B. aggregation 

C. access 

D. edge 

Answer: B 


Q82. Which protocol should be configured if a network administrator has the following requirements? 

. Multiple physical gateways participating simultaneously in packet forwarding. 

. All hosts in the VLAN configured with the same default gateway address. 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. VTP 

D. GLBP 

Answer: D 


Q83. Which three options are features of IP SLAs? (Choose three.) 

A. enables verification of service guarantees 

B. dynamically adjusts QoS parameters 

C. validates network performance and metrics 

D. initiates failover for saturated links 

E. proactively identifies network related issues 

Answer: A,C,E 


Q84. Refer to the exhibit. Based on the configuration, why are routers R1 and R2 not exchanging OSPF routes? 


A. The OSPF process numbers are different. 

B. There is no backbone area configured. 

C. The router IDs are different. 

D. OSPF is not enabled on the interfaces. 

Answer: B 


Q85. Which option describes the effect of using softphones instead of VoIP handsets on QoS implementation for the voice traffic? 

A. It provides a Layer 2 CoS marking in the frames that can be used for QoS implementation. 

B. Using softphones means that 802.1Q tagging must be configured between the PC and the switch. 

C. The voice traffic of softphones is mixed with data traffic of PC on the access VLAN. 

D. By using softphones, the implementation of a QoS depends only on trusting DSCP markings set by the PC. 

Answer: C 


300-320 answers

Actual 300-320 testing engine:

Q86. There are 3 steps to confirm whether a range of IP addresses can be summarized. Which of the following is used in each of these 3 steps? 

A. The first number in the contiguous block of addresses 

B. The last number in the contiguous block of addresses 

C. The size of the contiguous block of addresses 

D. The subnet mask of the original network address 

Answer: C 


Q87. What WAN feature can prioritize real-time, IP-based applications when circuits may be saturated? 

A. FRTS 

B. LLQ 

C. CBWFQ 

D. WFQ 

Answer: B 


Q88. Which three options are basic technical metrics that a good SLA includes? (Choose three.) 

A. packet loss 

B. devices 

C. latency 

D. clients 

E. IP availability 

F. distance 

Answer: A,C,E 


Q89. Which statement best describes Cisco OTV internal interfaces? 

A. They are Layer 2 interfaces that are configured as either access or trunk interfaces on the switch. 

B. They are interfaces that perform Layer 3 forwarding with aggregation switches. 

C. They are the interfaces that connect to the ISP. 

D. They are tunnel interfaces that are configured with GRE encapsulation. 

Answer: A 


Q90. Which two features can you implement to control which networks are advertised by a BGP router? (Choose two.) 

A. prefix lists 

B. route maps 

C. policy maps 

D. router SNMP statements 

E. crypto maps 

Answer: A,B