Tips to Pass 300-320 Exam (61 to 75)

300-320 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/300-320/

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 Apr 300-320 Study Guide Questions:

Q61. When designing the routing for an Enterprise Campus network it is important to keep which of the following route filtering aspects in mind? 

A. Filtering is only useful when combined with route summarization 

B. It is best to filter (allow) the default and summary prefixes only in the Enterprise Edge to remote sites or site-to-site IPsec VPN networks 

C. IGPs (for example EIGRP or OSPF) are superior to route filtering in avoiding inappropriate transit traffic through remote nodes or inaccurate or inappropriate routing updates 

D. The primary limitation of router filtering is that it can only be applied on outbound updates 

Answer: B 


Q62. Which option does best practice dictate for the maximum number of areas that an OSPF router should belong to for optimal performance? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: C 


Q63. Which architecture provides a way to deliver end-to-end QoS as required by real-time voice and video business applications? 

A. IntServ 

B. DiffServ 

C. LLQ 

D. ToS 

E. DSCP 

Answer: A 


Q64. Which option is an advanced WAN services design consideration for a multipoint architecture that connects two or more customer devices using Ethernet bridging techniques over an MPLS network? 

A. VPLS 

B. Metro Ethernet 

C. MPLS 

D. SONET/SDH 

Answer: A 


Q65. Which two physical components can enable high availability on a Cisco 6500 device? (Choose two.) 

A. dual supervisor modules 

B. bundled Ethernet Interconnects 

C. line modules with DFCs 

D. redundant power supplies 

E. VSS interlink cables 

Answer: A,D 


300-320 training

Most recent 300-320 practice:

Q66. Which unique characteristics of the Data Center Aggregation layer must be considered by an Enterprise Campus designer? 

A. Layer 3 routing between the Access and Aggregation layers facilitates the ability to span VLANs across multiple access switches, which is a requirement for many server virtualization and clustering technologies. 

B. "East-west" server-to-server traffic can travel between aggregation modules by way of the core, but backup and replication traffic typically remains within an aggregation module. 

C. Load balancing, firewall services, and other network services are commonly integrated by the use of service modules that are inserted in the aggregation switches. 

D. Virtualization tools allow a cost effective approach for redundancy in the network design by using two or four VDCs from the same physical switch. 

Answer: C 


Q67. What is the latest Cisco high-availability solution? 

A. VRRP 

B. HSRP 

C. VSS 

D. GLBP 

Answer: C 


Q68. A Layer 2 switch in the network has recently started broadcasting traffic out of every port and is impacting network performance. The engineering department determines that a MAC overflow attack is the cause. Which two features can protect and mitigate the damage of the attacks? (Choose two.) 

A. Storm Control 

B. Port Security 

C. SPAN 

D. BPDU Filters 

E. IP Source Guard 

F. VACLs 

Answer: A,B 


Q69. Two recently merged companies are using EIGRP and RIP. Which two strategies can facilitate a smooth migration? (Choose two.) 

A. Create an OSPF instance between EIGRP and RIP routing domains. 

B. Redistribute routing information between the RIP and EIGRP protocols. 

C. Add EIGRP and then remove RIP on the acquired company network. 

D. Use the EIGRP administrative distance to migrate one site at a time. 

E. Use static routes in place of dynamic routing between companies. 

Answer: B,C 


Q70. Which three virtualization categories are in campus networks? (Choose three.) 

A. Layer 2 virtualization 

B. Layer 3 clustering 

C. network virtualization 

D. device virtualization 

E. network clustering 

F. device clustering 

Answer: C,D,F 


300-320 actual exam

Exact 300-320 dumps:

Q71. From a design perspective which two of the following OSPF statements are most relevant? (Choose two) 

A. OSPF stub areas can be thought of as a simple form of summarization 

B. OSPF cannot filter intra-area routes 

C. An ABR can only exist in two areas - the backbone and one adjacent area 

D. Performance issues in the Backbone area can be offset by allowing some traffic to transit a non-backbone area 

E. The size of an area (the LSDB) will be constrained by the size of the IP MTU 

Answer: A,B 


Q72. Which two options are two benefits of a Layer 2 looped model? (Choose two.) 

A. extends VLANs between switches that are connected to a common aggregation module 

B. prevents uplink ports from entering the spanning-tree blocking state 

C. provides quick convergence with Rapid Spanning Tree Protocol 

D. increases performance to end hosts using directly connected, bonded Layer 2 links 

Answer: A,C 


Q73. Which three statements about zoning are correct? (Choose three.) 

A. Zoning increases security. 

B. DNS queries are used for software zoning. 

C. Software zoning is more secure than hardware zoning. 

D. When using zones and VSANs together, the zone is created first. 

E. Zoning requires that VSANs be established before it becomes operational. 

Answer: A,B,E 


Q74. Which technology extends Layer 2 LANs over any network that supports IP? 

A. OTV 

B. VSS 

C. vPC 

D. VLAN 

Answer: A 


Q75. The Cisco Nexus 1000V is intended to address which disadvantage of the VMware vSphere solution? 

A. Inability to deploy new functional servers without requiring physical changes on the network 

B. Complexity added by the requirement for an ESX host for each virtual machine 

C. Network administrators lack control of the access layer of the network 

D. To increase the number of physical infrastructure and the virtual machines that can be managed 

Answer: C 



see more Designing Cisco Network Service Architectures