ceh 312-50 pdf? Tips for success

312-50 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/312-50/

Virtual of 312-50 vce materials and study guides for EC-Council certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 312-50 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exam Today!

2016 Jul ec-council certified ethical hacker exam 312-50 cost:

Q161. Jess the hacker runs L0phtCrack’s built-in sniffer utility which grabs SMB password hashes and stores them for offline cracking. Once cracked, these passwords can provide easy access to whatever network resources the user account has access to. 

But Jess is not picking up hashed from the network. 

Why? 

A. The network protocol is configured to use SMB Signing. 

B. The physical network wire is on fibre optic cable. 

C. The network protocol is configured to use IPSEC. 

D. L0phtCrack SMB filtering only works through Switches and not Hubs. 

Answer: A

Explanation: To protect against SMB session hijacking, NT supports a cryptographic integrity mechanism, SMB Signing, to prevent active network taps from interjecting themselves into an already established session. 


Q162. You want to capture Facebook website traffic in Wireshark. What display filter should you use that shows all TCP packets that contain the word 'facebook'? 

A. display==facebook 

B. traffic.content==facebook 

C. tcp contains facebook 

D. list.display.facebook 

Answer: C


Q163. One of the ways to map a targeted network for live hosts is by sending an ICMP ECHO request to the broadcast or the network address. The request would be broadcasted to all hosts on the targeted network. The live hosts will send an ICMP ECHO Reply to the attacker's source IP address. 

You send a ping request to the broadcast address 192.168.5.255. 


There are 40 computers up and running on the target network. Only 13 hosts send a reply while others do not. Why? 

A. Windows machines will not generate an answer (ICMP ECHO Reply) to an ICMP ECHO request aimed at the broadcast address or at the network address. 

B. Linux machines will not generate an answer (ICMP ECHO Reply) to an ICMP ECHO request aimed at the broadcast address or at the network address. 

C. You should send a ping request with this command ping ? 192.168.5.0-255 

D. You cannot ping a broadcast address. The above scenario is wrong. 

Answer: A


Q164. The follows is an email header. What address is that of the true originator of the message? 

Return-Path: <bgates@microsoft.com> 

Received: from smtp.com (fw.emumail.com [215.52.220.122]. 

by raq-221-181.ev1.net (8.10.2/8.10.2. with ESMTP id h78NIn404807 

for <mikeg@thesolutionfirm.com>; Sat, 9 Aug 2003 18:18:50 -0500 

Received: (qmail 12685 invoked from network.; 8 Aug 2003 23:25:25 -0000 

Received: from ([19.25.19.10]. 

by smtp.com with SMTP 

Received: from unknown (HELO CHRISLAPTOP. (168.150.84.123. 

by localhost with SMTP; 8 Aug 2003 23:25:01 -0000 

From: "Bill Gates" <bgates@microsoft.com> 

To: "mikeg" <mikeg@thesolutionfirm.com> 

Subject: We need your help! 

Date: Fri, 8 Aug 2003 19:12:28 -0400 

Message-ID: <51.32.123.21@CHRISLAPTOP> 

MIME-Version: 1.0 

Content-Type: multipart/mixed; 

boundary="----=_NextPart_000_0052_01C35DE1.03202950" 

X-Priority: 3 (Normal. 

X-MSMail-Priority: Normal 

X-Mailer: Microsoft Outlook, Build 10.0.2627 

X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 

Importance: Normal 

A. 19.25.19.10 

B. 51.32.123.21 

C. 168.150.84.123 

D. 215.52.220.122 

E. 8.10.2/8.10.2 

Answer: C

Explanation: Spoofing can be easily achieved by manipulating the "from" name field, however, it is much more difficult to hide the true source address. The "received from" IP address 

168.150.84.123 is the true source of the 


Q165. Attackers send an ACK probe packet with random sequence number, no response means port is filtered (Stateful firewall is present) and RST response means the port is not filtered. What type of Port Scanning is this? 

A. RST flag scanning 

B. FIN flag scanning 

C. SYN flag scanning 

D. ACK flag scanning 

Answer: D


312-50  vce

Renewal ceh 312-50 pdf:

Q166. User which Federal Statutes does FBI investigate for computer crimes involving e-mail scams and mail fraud? 

A. 18 U.S.C 1029 Possession of Access Devices 

B. 18 U.S.C 1030 Fraud and related activity in connection with computers 

C. 18 U.S.C 1343 Fraud by wire, radio or television 

D. 18 U.S.C 1361 Injury to Government Property 

E. 18 U.S.C 1362 Government communication systems 

F. 18 U.S.C 1831 Economic Espionage Act 

G. 18 U.S.C 1832 Trade Secrets Act 

Answer: B

Explanation: http://www.law.cornell.edu/uscode/html/uscode18/usc_sec_18_00001030----000-.html 


Q167. Peter has been monitoring his IDS and sees that there are a huge number of ICMP Echo Reply packets that are being received on the External Gateway interface. Further inspection reveals they are not responses from internal hosts request but simply responses coming from the Internet. What could be the likely cause of this? 

A. Someone Spoofed Peter’s IP Address while doing a land attack 

B. Someone Spoofed Peter’s IP Address while doing a DoS attack 

C. Someone Spoofed Peter’s IP Address while doing a smurf Attack 

D. Someone Spoofed Peter’s IP address while doing a fraggle attack 

Answer: C 

Explanation: An attacker sends forged ICMP echo packets to broadcast addresses of vulnerable networks with forged source address pointing to the target (victim) of the attack. All the systems on these networks reply to the victim with ICMP echo replies. This rapidly exhausts the bandwidth available to the target. 


Q168. The United Kingdom (UK) he passed a law that makes hacking into an unauthorized network a felony. 

The law states: 

Section1 of the Act refers to unauthorized access to computer material. This states that a person commits an offence if he causes a computer to perform any function with intent to secure unauthorized access to any program or data held in any computer. For a successful conviction under this part of the Act, the prosecution must prove that the access secured is unauthorized and that the suspect knew that this was the case. This section is designed to deal with common-or-graden hacking. 

Section 2 of the deals with unauthorized access with intent to commit or facilitate the commission of further offences. An offence is committed under Section 2 if a Section 1 offence has been committed and there is the intention of committing or facilitating a further offense (any offence which attacks a custodial sentence of more than five years, not necessarily one covered but the Act). Even if it is not possible to prove the intent to commit the further offence, the Section 1 offence is still committed. 

Section 3 Offences cover unauthorized modification of computer material, which generally means the creation and distribution of viruses. For conviction to succeed there must have been the intent to cause the modifications and knowledge that the modification had not been authorized 

What is the law called? 

A. Computer Misuse Act 1990 

B. Computer incident Act 2000 

C. Cyber Crime Law Act 2003 

D. Cyber Space Crime Act 1995 

Answer: A 

Explanation: Computer Misuse Act (1990) creates three criminal offences: 


Q169. The following script shows a simple SQL injection. The script builds an SQL query by concatenating hard-coded strings together with a string entered by the user: 


The user is prompted to enter the name of a city on a Web form. If she enters Chicago, the query assembled by the script looks similar to the following: 

SELECT * FROM OrdersTable WHERE ShipCity = 'Chicago' 

How will you delete the OrdersTable from the database using SQL Injection? 

A. Chicago' drop table OrdersTable --

B. Delete table'blah' OrdersTable --

C. EXEC; SELECT * OrdersTable > DROP --

D. cmdshell' 'del c:\sql\mydb\OrdersTable' // 

Answer: A


Q170. You are the security administrator for a large network. You want to prevent attackers from running any sort of traceroute into your DMZ and discovering the internal structure of publicly accessible areas of the network. How can you achieve this? 

A. Block TCP at the firewall 

B. Block UDP at the firewall 

C. Block ICMP at the firewall 

D. There is no way to completely block tracerouting into this area 

Answer: D

Explanation: If you create rules that prevents attackers to perform traceroutes to your DMZ then you’ll also prevent anyone from accessing the DMZ from outside the company network and in that case it is not a DMZ you have. 



see more Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6)