What to do with ceh 312-50 pdf

312-50 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/312-50/

Real of 312-50 dumps materials and discount pack for EC-Council certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 312-50 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exam Today!

2016 Aug ceh official certified ethical hacker review guide exam 312-50 pdf:

Q461. Which of the following is NOT true of cryptography? 

A. Science of protecting information by encoding it into an unreadable format 

B. Method of storing and transmitting data in a form that only those it is intended for can read and process 

C. Most (if not all) algorithms can be broken by both technical and non-technical means 

D. An effective way of protecting sensitive information in storage but not in transit 

Answer: D 

Explanation: Cryptography will protect data in both storage and in transit. 


Q462. How many bits encryption does SHA-1 use? 

A. 64 bits 

B. 128 bits 

C. 160 bits 

D. 256 bits 

Answer: C

Explanation: SHA-1 (as well as SHA-0) produces a 160-bit digest from a message with a maximum length of 264 - 1 bits, and is based on principles similar to those used by Professor Ronald L. Rivest of MIT in the design of the MD4 and MD5 message digest algorithms. 


Q463. When working with Windows systems, what is the RID of the true administrator account? 

A. 500 

B. 501 

C. 1000 

D. 1001 

E. 1024 

F. 512 

Answer: A

Explanation: Because of the way in which Windows functions, the true administrator account always has a RID of 500. 


Q464. When a normal TCP connection starts, a destination host receives a SYN (synchronize/start) packet from a source host and sends back a SYN/ACK (synchronize acknowledge). The destination host must then hear an ACK (acknowledge) of the SYN/ACK before the connection is established. This is referred to as the "TCP three-way handshake." While waiting for the ACK to the SYN ACK, a connection queue of finite size on the destination host keeps track of connections waiting to be completed. This queue typically empties quickly since the ACK is expected to arrive a few milliseconds after the SYN ACK. How would an attacker exploit this design by launching TCP SYN attack? 

A. Attacker generates TCP SYN packets with random destination addresses towards a victim host 

B. Attacker floods TCP SYN packets with random source addresses towards a victim host 

C. Attacker generates TCP ACK packets with random source addresses towards a victim host 

D. Attacker generates TCP RST packets with random source addresses towards a victim host 

Answer: B


Q465. When writing shellcodes, you must avoid _________________ because these will end the string. 


A. Null Bytes 

B. Root Bytes 

C. Char Bytes 

D. Unicode Bytes 

Answer: A

Explanation: The null character (also null terminator) is a character with the value zero, present in the ASCII and Unicode character sets, and available in nearly all mainstream programming languages. The original meaning of this character was like NOP — when sent to a printer or a terminal, it does nothing (some terminals, however, incorrectly display it as space). Strings ending in a null character are said to be null-terminated. 


312-50  dumps

Far out examcollection ceh 312-50:

Q466. Bob has a good understanding of cryptography, having worked with it for many years. Cryptography is used to secure data from specific threat, but it does not secure the application from coding errors. It can provide data privacy, integrity and enable strong authentication but it cannot mitigate programming errors. 

What is a good example of a programming error that Bob can use to illustrate to the management that encryption will not address all of their security concerns? 

A. Bob can explain that a random generator can be used to derive cryptographic keys but it uses a weak seed value and it is a form of programming error. 

B. Bob can explain that by using passwords to derive cryptographic keys it is a form of a programming error. 

C. Bob can explain that a buffer overflow is an example of programming error and it is a common mistake associated with poor programming technique. 

D. Bob can explain that by using a weak key management technique it is a form of programming error. 

Answer: C

Explanation: A buffer overflow occurs when you write a set of values (usually a string of characters) into a fixed length buffer and write at least one value outside that buffer's boundaries (usually past its end). A buffer overflow can occur when reading input from the user into a buffer, but it can also occur during other kinds of processing in a program. Technically, a buffer overflow is a problem with the program's internal implementation. 


Q467. A specific site received 91 ICMP_ECHO packets within 90 minutes from 47 different sites. 77 of the ICMP_ECHO packets had an ICMP ID:39612 and Seq:57072. 13 of the ICMP_ECHO packets had an ICMP ID:0 and Seq:0. What can you infer from this information? 

A. The packets were sent by a worm spoofing the IP addresses of 47 infected sites B. ICMP ID and Seq numbers were most likely set by a tool and not by the operating system 

C. All 77 packets came from the same LAN segment and hence had the same ICMP ID and Seq number 

D. 13 packets were from an external network and probably behind a NAT, as they had an ICMP ID 0 and Seq 0 

Answer: B


Q468. Hackers usually control Bots through: 

A. IRC Channel 

B. MSN Messenger 

C. Trojan Client Software 

D. Yahoo Chat 

E. GoogleTalk 

Answer: A

Explanation: Most of the bots out today has a function to connect to a predetermined IRC channel in order to get orders. 


Q469. The network administrator at Spears Technology, Inc has configured the default gateway Cisco Router’s access-list as below: 


You are tried to conduct security testing on their network. You successfully brute-force for SNMP community string using a SNMP crack tool. The access-list configured at the router prevents you from establishing a successful connection. 

You want to retrieve the Cisco Configuration from the router. How would you proceed? 

A. Send a customized SNMP set request with spoofed source IP Address in the range-

192.168.1.0 

B. Run a network sniffer and capture the returned traffic with the configuration file from the router 

C. Run Generic Routing Encapsulation (GRE) tunneling protocol from your computer to the router masking your IP address 

D. Use the Cisco’s TFTP default password to connect and download the configuration file 

Answer: AB

Explanation: SNMP is allowed only by access-list 1. Therefore you need to spoof a 192.168.1.0/24 address and then sniff the reply from the gateway. 


Q470. Cyber Criminals have long employed the tactic of masking their true identity. In IP spoofing, an attacker gains unauthorized access to a computer or a network by making it appear that a malicious message has come from a trusted machine, by "spoofing" the IP address of that machine. 

How would you detect IP spoofing? 

A. Check the IPID of the spoofed packet and compare it with TLC checksum. If the numbers match then it is spoofed packet 

B. Probe a SYN Scan on the claimed host and look for a response SYN/FIN packet, if the connection completes then it is a spoofed packet 

C. Turn on 'Enable Spoofed IP Detection' in Wireshark, you will see a flag tick if the packet is spoofed 

D. Sending a packet to the claimed host will result in a reply. If the TTL in the reply is not the same as the packet being checked then it is a spoofed packet 

Answer: D



see more http://www.2passeasy.com/dumps/312-50 /