Mar 2016 updated: Examcollection Cisco 350-029 latest exam 286-300

350-029 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/350-029/

Actual of 350-029 exam price materials and item pool for Cisco certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 350-029 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE SP Written Exam exam Today!

2016 Mar 350-029 Study Guide Questions:

Q286. In the case of 6RD, how does the residential gateway device route the IPv6 packet received from local host? 

A. It looks into the local NAT table to translate the IPv6 address into an IPv4 address. 

B. It looks for the IPv6 destination in the local IPv6 routing table. 

C. It sends all the IPv6 traffic to the Border Relay router. 

D. It derives the IPv4 address from the IPv6 destination address. 

Answer: D 


Q287. In a cable HFC plant, what is a modulator? 

A. Set top box 

B. Diplex filter 

C. Local head end 

D. Fiber node 

Answer: A 


Q288. Which three statements about the BGP next-hop attribute are true? (Choose three.) 

A. EBGP sessions between confederation sub ASs do not modify the next-hop attribute. 

B. By default, iBGP sessions change the next-hop attribute learned from eBGP peers to self address. 

C. By default, the next-hop attribute is not changed when a prefix is reflected by the route reflector 

D. EBGP sessions between confederation sub ASs change the next-hop attribute to peer address. 

E. By default, iBGP sessions preserve the next-hop attribute learned from eBGP peers. 

Answer: ACE 


Q289. Option 10C is an implementation of Inter-AS MPLS VPN. Which two statements about Option 10C are true? (Choose two.) 

A. Great scalability is offered 

B. Route Target Rewrite must be configured on ASBRs 

C. Multihop EBGP is utilized between route reflectors 

D. Multihop EBGP is utilized between ASBRs 

E. The ASBRs hold VPNv4 routes 

Answer: AC 


Q290. Refer to the exhibit. 


Inbound Infrastructure ACLs are configured to protect the SP network. Which three types of traffic should be filtered in the infrastructure ACLs? (Choose three.) 

A. traffic from a source with an IP address that is within 239.255.0.0/16 

B. FTP traffic destined for internal routers 

C. IPsec traffic that at an internal router 

D. traffic from a source with an IP address that is within 162.238.0.0/16 

E. EBGP traffic that peers with edge routers 

Answer: ABD 


350-029 pdf exam

Renew 350-029 answers:

Q291. What features set is most frequently used to prevent hackers from flooding a port with MAC- addresses? 

A. BPDU Guard 

B. 802.x 

C. Port Security 

D. Storm Control 

Answer: C 


Q292. Which three statements about MPLS Label Distribution Protocol (LDP) are valid? 

A. LDP hello packets are sent to UDP port 646 

B. LDP hello packets are sent to TCP port 711 

C. LDP sessions are TCP sessions to port 646 

D. LDP sessions are TCP sessions to port 711 

E. LDP establishes a peer relationship with another router that must be directly attached. 

F. LDP can establishes a peer relationship with another router that is not directly attached 

Answer: ACF 


Q293. What is the order of preference for these commands when all of them are applied to one neighbor in the BGP inbound filter direction? 

A. prefix-list/distribute-list, filter-list, route-map 

B. route-map, filter-list, prefix-list/distribute-list 

C. route-map, prefix-list/distribute-list, filter-list 

D. filter-list, prefix-list/distribute-list, route-map 

E. prefix-list/distribute-list, route-map, filter-list 

Answer: B 


Q294. When IPv6 is deployed by a Service Provider to bring on an IPv6 Enterprise, which transition strategy works the best? 

A. Deploy IPv6 at the Edges and tunnel Enterprise through the core 

B. None of the above will work 

C. Deploy IPv6 at Edges and Core at the same time for smooth transition 

D. Deploy IPv6 at the core first and then move to Edges toward the end customer 

Answer: A 


Q295. The mechanisms for distributing LDP are: 

A. CEF and the FIB table 

B. UDP and IP C. A and B 

D. RSVP and CEF 

E. LDP and RSVP 

Answer: E 


350-029 test

Virtual 350-029 book:

Q296. Which three BGP attributes are carried by TLV? (Choose three) 

A. Local Preference 

B. Weight 

C. Origin 

D. Network Layer Reachability Information (NLRI) 

E. Multiple Exit Discriminator (MED) 

Answer: ADE 


Q297. If two routers, both reachable from one another, originate functionally equivalent type 2 external LSAs (i.e. same destination, cost and non-zero forwarding address). Which of the following statements would apply? 

A. Only the LSA generated by the lowest RID ASBR will exist in the network 

B. Two LSAs will exist in the network for this destination, but only the one generated by the highest RID ASBR will be used 

C. Two LSAs will exist in the network for this destination, and both will be used 

D. Only the LSA generated by the highest RID ASBR will exist in the network 

Answer: D 


Q298. What is the data encapsulation method for the VPLS virtual circuit (VC)? 

A. MAC over MPLS 

B. L2TPV3 

C. 802.1 QinQ 

D. Ethernet over MPLS 

E. GRE 

Answer: D 


Q299. What is the main difference between the information displayed on the dspload and the dsptrkutl screens? 

A. The dspload screen is for all trunks; the dsptrkutl screen is for one trunk. 

B. The dspload screen shows the expected traffic; the dsptrkutl screen shows actual traffic. 

C. The information on the dspload screen never changes; the dsptrkutl screen is dynamic 

D. The dspload screen shows historical information; the dsptrkutl screen shows current information. 

Answer: B 


Q300. Which statement about the Link Control Protocol (LCP) is true? 

A. LCP is used for basic PPP link setup and operation. 

B. LCP is used for PPP CHAP authentication. 

C. LCP is used for PPP over ATM (PPPoA) setup. 

D. LCP is used for PPP over Ethernet (PPPoE) setup. 

E. LCP is used for PPP over Frame Relay (PPPoFR) setup. 

Answer: A 



see more CCIE SP Written Exam