[Best Quality] 350-029 Cisco free exam questions 166-180 (Apr 2016)

350-029 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/350-029/

Exam Code: 350-029 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE SP Written Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 350-029 Exam.

2016 Apr 350-029 Study Guide Questions:

Q166. Which two statements are true about DPT/RPR? 

A. DPT/RPR uses a bi-directional ring consisting of two symmetric counter rotating fibre rings. 

B. DPT/RPR is defined in the IEEE 802.17 standard and it uses Token Bucket system to avoid collisions on the fiber. 

C. DPT/RPR can be deployed in the Core of the SP networks where point-to-point POS links are used to make best use of the Bandwidth. 

D. In DPT/RPR rings, data packets can be sent in one direction (downstream) and the corresponding control packets in the opposite direction (upstream), thus using both fibres concurrently to maximize bandwidth. 

Answer: AD 


Q167. Which three protocols use TLVs to carry attributes? (Choose three.) A. Cisco Discovery Protocol 

B. Label Discovery Protocol 

C. Border Gateway Protocol 

D. OSPF 

E. RIP version 2 

Answer: ABC 


Q168. A network engineer is using IS-IS IGP protocol to design a network. 

Which three design elements should be used to divide the network into a hierarchy of areas? (Choose three.) 

A. Core routers will be only level-2. 

B. Routers on the edge of the network will be only level-1. 

C. Router between core and edge routers will be level-1-2. 

D. Core routers will be only level-1. 

E. Routers on the edge of the network will be only level-2. 

F. Router between core and edge routers will be only level-2. 

G. Router between core and edge routers will be only level-1. 

Answer: ABC 


Q169. What best explains the BGP route-reflector function? 

A. None of the above. 

B. BGP route-reflector does not have to be in the forwarding path of data coming from its clients. 

C. BGP route-reflector will stop reflecting the routes if they're not directly-connected clients. 

D. BGP route-reflector should be in forwarding path of data coming from its clients. 

Answer: B 


Q170. What method of streaming live video is the least taxing on bandwidth in a large enterprise environment? 

A. TCP 

B. UDP 

C. HTTP 

D. Multicast 

Answer: D 


350-029 test preparation

Down to date 350-029 free practice exam:

Q171. RFC 3270 describes Differentiated Services (Diff-Serv) over Multi-Protocol Label Switching (MPLS) networks. 

Which model alters Differentiated Services (Diff-Serv) code points set in different Differentiated Services (Diff-Serv) domain? 

A. None of the above will alter Differentiated Services (Diff-Serv) code points set in different Differentiated Services (Diff-Serv) domain. 

B. Uniform model 

C. Pipe Model 

D. Short Pipe 

Answer: B 


Q172. According to RFC 3931, L2TPv3 utilizes the IANA assigned IP protocol ID of: 

A. 110 

B. 101 

C. 121 

D. 51 

E. 151 

F. 115 

Answer: F 


Q173. The IPv6 address FE80::656:78FF:FE9A:BCDE is what type of address? 

A. Site-local 

B. Link-local 

C. Multicast 

D. None of the above 

Answer: B 


Q174. Which option is not a valid method to assign the lowest-order 64-bit field of an IPv6 unicast address? 

A. ARP 

B. manual assignment 

C. DHCPv6 

D. auto-configured based on the 48-bit MAC address 

E. auto-generated pseudo-random number 

Answer: A 


Q175. Refer to the exhibit. 


Which IPv6 deployment feature is displayed? 

A. MPLS 6PE 

B. MPLS 6VPE 

C. 6 to 4 Replay Service 

D. native IPv6 over MPLS 

E. 6 to 4 Tunnel 

Answer: B 


350-029 vce

Exact 350-029 lab:

Q176. Which two statements are correct with regard to route distinguisher as defined in RFC 4364 AKA IP-VPN (MPLS-VPN)? (Choose two.) 

A. The configuration to define Route-Distinguisher is ip vrf CNT rd 1:1 

B. A route distinguisher can be imported and exported to and from a VRF 

C. Route-Distinguisher is an 8 byte BGP attribute value used in influencing BGP best path algorithm. 

D. Route-Distinguisher is an 8 byte value used in creating unique VPNv4 address. 

Answer: AD 


Q177. Which four of these are MPLS label header fields? (Choose four.) 

A. Label 

B. VPI VCI 

C. EXP 

D. TTL 

E. FCS 

F. S flag 

Answer: ACDF 


Q178. Refer to the exhibit. 


An engineer is viewing the CE1 routing table for CE2 Loopback 0. Each CE runs OSPF with its PE. 

Which statement describes why the CE2 Loopback address is installed as an external OSPF route at the CE1 routing table? 

A. PE1 and PE2 have mutual redistribution between OSPF and BGP. 

B. CE2 is configured under OSPF with the command redistribute connected. 

C. CE1 and CE2 are in different areas. 

D. CE1 and CE2 have different OSPF processes. 

E. PE1 and PE2 have different OSPF VRF processes. 

Answer: E 


Q179. DRAG DROP 


Answer: 


Q180. In which two ways does the BGP graceful capability preserve prefix information during a restart? (Choose two) 

A. The peer router immediately removes the BGP routers that it learned from the restarting router from its BGP routing tables. 

B. The router establishes BGP sessions with other routers and relearns the BGP routes from others that are also capable of graceful restart. The restarting router waits to receive updates from the neighboring routers. 

C. The peer router sends an end-of-RIB message to the restarting router. 

D. The restarting router removes any stale prefixes after the timer for stale entries expires. 

E. The restarting router does not remove any stale prefixes after the timer for stale entries expires. 

Answer: BD 



see more CCIE SP Written Exam