15 tips on 352-001 passing score

352-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/352-001/

Exam Code: 352-001 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCDE Written Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 352-001 Exam.

2016 Jun 352-001 Study Guide Questions:

Q16. You are designing a network that includes IP QoS. Which two architectures could be used to ensure that IP QoS is implemented properly? (Choose two.) 

A. Differentiated Services, where the user, with the assistance of the RSVP signaling protocol, reserves the resources end to end before sending the data 

B. Integrated Services, where the user, with the assistance of the RSVP signaling protocol, reserves the resources end to end before sending the data 

C. Integrated Services, which relies on the information carried within each packet to make resource-allocation decisions at each network node 

D. Differentiated Services, which relies on the information carried within each packet to make resource-allocation decisions at each network node 

E. Integrated Services, where the user, with the assistance of the DSCP signaling protocol, reserves the resources end to end before sending the data 

Answer: BD 


Q17. A data center provider has designed a network using these requirements: 

Two data center sites are connected to the public Internet. 

Both data centers are connected to different Internet providers. 

Both data centers are also directly connected with a private connection for the internal traffic, and public Internet traffic can also be routed at this direct connection. 

The data center provider has only one /19 public IP address block. 

Under normal conditions, Internet traffic should be routed directly to the data center where the services are located. When one Internet connection fails, the complete traffic for both data centers should be routed by using the remaining Internet connection. In which two ways can this routing be achieved? (Choose two.) 

A. The data center provider must have an additional public IP address block for this routing. 

B. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. The /20 block from the local data center is sent out with a low BGP weight and the /20 block from the remote data center is sent out with a higher BGP weight at both sites. 

C. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. The /20 block from the local data center is sent out without path prepending and the /20 block from the remote data center is sent out with path prepending at both sites. 

D. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. Each /20 block is only sent out locally. The /19 block is sent out at both Internet connections for the backup case to reroute the traffic through the remaining Internet connection. 

E. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. The /20 block from the local data center is sent out with a low BGP local preference and the /20 block from the remote data center is sent out with a higher BGP local preference at both sites. 

F. BGP will always load-balance the traffic to both data center sites. 

Answer: CD 


Q18. You are tasked to design a QoS policy for a service provider so they can include it in the design of their MPLS core network. If the design must support an MPLS network with six classes, and CEs will be managed by the service provider, which QoS policy should be recommended? 

A. map DSCP bits into the Exp field 

B. map IP precedence bits into the DSCP field 

C. map flow-label bits into the Exp field 

D. map IP CoS bits into the IP Precedence field 

E. map IP ToS bits into the Exp field 

Answer: A 


Q19. You are a network designer and are responsible for ensuring that the network you design is secure. How do you plan to prevent infected devices on your network from sourcing random DDoS attacks using forged source addresses? 

A. ACL-based forwarding 

B. ACL filtering by destination 

C. Unicast RPF loose mode 

D. Unicast RPF strict mode 

Answer: D 


Q20. The network administrator of a branch office network has decided to deploy Unicast RPF at the access layer. He insists that the design must guarantee that all the packets arriving on the router interfaces are assigned to the same interface subnet. 

Which mode of Unicast RPF would you recommend as the lead network designer? 

A. uRPF strict mode 

B. uRPF loose mode 

C. uRPF VRF mode 

D. RPF feasible mode 

Answer: A 


352-001  exam cost

Latest 352-001 ccde exam:

Q21. You are designing a Group Encrypted Transport Virtual Private Network solution consisting of 30 group members. Which measure helps protect encrypted user traffic from replay attacks? 

A. counter-based anti-replay 

B. time-based anti-replay 

C. nonce payload 

D. RSA-encrypted nonce 

E. digital certificates 

Answer: B 


Q22. Refer to the exhibit. 


An enterprise is migrating its single-area OSPF network from a Frame Relay WAN service to an MPLS L3VPN service. Frame Relay will remain in only a few sites that require increased resiliency via two different WAN connections. 

Which feature could be used in the ?MPLS VPN service provider network to support the design requirement by ensuring that during normal operation, intersite traffic will only use the MPLS VPN service and not the old Frame Relay service? 

A. virtual links 

B. sham links 

C. multiple stub areas 

D. super backbone 

Answer: B 


Q23. Which two options are characteristics of firewall transparent mode operations in a firewall solution design? (Choose two.) 

A. The firewall acts like a router hop in the network. 

B. OSPF adjacencies can be established through the firewall. 

C. Changes in the existing IP addressing and subnets are required. 

D. Multicast traffic can traverse the firewall. 

E. The firewall can participate actively on spanning tree. 

Answer: BD 


Q24. You have been tasked to create a Layer 2 network design that uses vPC to provide resiliency and avoid loops. vPC removes Layer 2 loops while providing redundancy through which mechanism? 

A. dual-active detection 

B. address synchronization 

C. strict forwarding rules 

D. Bridge Assurance 

Answer: C 


Q25. You have designed a network to support two offices connected by a T1. Your router serial interfaces will be configured with encapsulation PPP. What will happen to your EIGRP neighbors if there is an LCP failure once your network is implemented? 

A. Your neighbors will drop after the EIGRP timers expire. 

B. Your neighbors will stay up because the link has not gone down. 

C. Your neighbors will drop immediately. 

D. Your neighbors will drop and EIGRP will begin the query process. 

Answer: D 


2passeasy.com

Accurate sitecom wl-352 v2 001 driver:

Q26. Refer to the exhibit. 


The design is being proposed for use within the network. The CE devices are OSPF graceful restart-capable, and the core devices are OSPF graceful restart-aware. The WAN advertisements received from BGP are redistributed into OSPF. A forwarding supervisor failure event takes place on CE A. During this event, how will the routes learned from the WAN be seen on the core devices? 

A. via CE A and CE B 

B. via CE A 

C. via CE B 

D. no WAN routes will be accessible 

Answer: C 


Q27. Refer to the exhibit. 


Assume that no multicast optimization is done on LAN switches A and B. Which feature can be used to optimize multicast traffic forwarding in this situation? 

A. Enable IGMP snooping querier on both switches. 

B. Configure a static MAC entry for the multicast server. 

C. Disable IGMP snooping on both switches. 

D. Disable the IGMP query election process. 

E. Enable PIM Snooping on both switches. 

Answer: A 


Q28. Voice traffic between two campus enterprise networks is growing. The network designers decide to add a second 10-Mb Metro Ethernet service parallel to their original 10-Mb service in order to provide more bandwidth and diversity. The QoS profile will be the same on the new 10-Mb service due to the voice stability on the first Metro Ethernet link. When the second link is added to the OSPF domain, which traffic design consideration would have the most impact on the voice traffic when both links are active? 

A. per-destination IP address basis 

B. per-flow basis 

C. per-packet basis 

D. per-source IP address basis 

Answer: C 


Q29. When network summaries are created for access networks in a network design, how does it change the behavior of the Shortest Path First (SPF) running in a backbone area? 

A. There would be fewer incremental SPFs. 

B. There would be fewer partial SPFs. 

C. There would be fewer full SPFs. 

D. There would be no change with the SPFs. 

Answer: B 


Q30. Which two aspects are considered when designing a dual hub, dual DMVPN cloud topology? (Choose two.) 

A. recommended for high availability 

B. requires all sites to have dual Internet connections C. spoke-to-spoke traffic will transit the hub unless spokes exchange dynamic routing directly 

D. hub sites must connect to both DMVPN clouds 

E. will only work with single-tier headend architecture 

Answer: AE 



see more CCDE Written Exam