15 tips on 352-001 actual test

352-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/352-001/

Download of 352-001 exam fees materials and ebook for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 352-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCDE Written Exam exam Today!

2016 Jun 352-001 Study Guide Questions:

Q121. A service provider has a Resilient Ethernet Protocol ring running as a metro backbone between its locations in one city. A customer wants to connect one site with one box redundant to theResilient Ethernet Protocol ring at two different service provider locations. How can this be done without producing any Layer 2 loops within the network design? 

A. Spanning tree at the service provider side only must be enabled. 

B. Spanning tree at the customer side only must be enabled. 

C. Flex Links at the service provider side only must be enabled. 

D. Flex Links at the customer side only must be enabled. 

E. EtherChannel at the service provider side and the customer side must be enabled. 

F. Spanning tree at the service provider side and the customer side must be enabled. 

G. Flex Links at the service provider side and the customer side must be enabled. 

Answer: D 


Q122. Refer to the exhibit. 


Company A is running a single-area OSPF, and Company B is running RIP as the IGP with no overlapping IP address spaces. Company A has just acquired Company B and both networks must be merged. Which three design components are recommended to guarantee connectivity and redundancy between the two networks? (Choose three.) 

A. Enable mutual redistribution between OSPF and RIP on one border router. 

B. Enable mutual redistribution between OSPF and RIP on Router A and Router B using route tags. 

C. Increase the administrative distance to 130 for the OSPF external prefixes on Router A and Router B. 

D. Implement an ACL on Router A and Router B to prevent OSPF external routes from being installed in the OSPF database. 

E. Filter external routes on Router A and Router B based on route tags. 

Answer: BCE 


Q123. Company X will be integrating an IPv6 application into their network and wants to develop a test environment to evaluate application performance across the network. This application will require both unicast and multicast communications. The company can do this implementation only in certain areas of its existing IPv4-only network, but wants all areas to communicate with each other. When developing the design to provide connectivity between these testing locations, what tunneling technology would work in this scenario? 

A. ISATAP 

B. 6to4 

C. DMVPN 

D. 6vPE 

E. 6PE 

Answer: C 


Q124. When designing a WAN that will be carrying real-time traffic, what are two important reasons to consider serialization delay? (Choose two.) 

A. Serialization delays are variable because they depend on the line rate of the interface and on the type of the packet being serialized. 

B. Serialization delay depends not only on the line rate of the interface but also on the size of the packet. 

C. Serialization delays are invariable because they depend only on the line rate of the interface. 

D. Serialization delays are variable because they depend only on the size of the packet being serialized. 

E. Serialization delay is the time required to transmit the packet on the physical media. 

Answer: BE 


Q125. You are hired to design a solution that will improve network availability for users on a campus network with routed access. If the budget limits you to three components, which three components would you recommend in your design proposal? (Choose three.) 

A. redundant power supplies in the access routers 

B. standby route processors for SSO in the core routers 

C. standby route processors for SSO in the distribution routers 

D. standby route processors for SSO in the access routers 

E. replace copper links between devices with fiber links 

Answer: ADE 


352-001  exam fees

Leading cisco 352-001 vce:

Q126. Network designers plan to interconnect two geographically separated data centers using an Ethernet-over-MPLS pseudowire. Within that design, the link between the sites is stable, there are no apparent loops in the topology, and the root bridges for the respective VLANs are stable and unchanging. What additional aspect of the design should be adjusted to mitigate the chance of connectivity issues to the peer data center when the connection takes place? 

A. Enable 802.1d on one data center, and 802.1w on the other. 

B. Ensure that the spanning tree diameter for one or more VLANs is not too large. 

C. Enable UDLD on the link between the data centers. 

D. Enable root guard on the link between the data centers. 

Answer: B 


Q127. You are deploying a nationwide intranet solution for a company with 4 data centers and 400 remote branches connected via a provider-based solution. As part of the network design, you must ensure efficient content distribution of training material to remote sites. Which two VPN technologies leverage replication in the network core and provide for efficient bandwidth optimization? (Choose two.) 

A. VPLS 

B. EoMPLS 

C. MPLS Layer 3 VPN 

D. GRE 

E. GET VPN 

Answer: CE


Q128. A network designer wants to improve a company network design due to multiple network crashes. Which technology would allow for the restore of a network connection without informing the Layer 3 protocol? 

A. Bidirectional Forwarding Detection 

B. automatic protection switching 

C. UniDirectional Link Detection 

D. Ethernet OAM 

Answer: B 


Q129. A Mobile Service Provider would like to design and deploy an Ethernet service which has similar physical link failover/failback characteristics on the active/backup links as the APS/MSP SONET properties. Which Layer 2 services should be considered to address this design feature? 

A. Port-Channel 

B. MLPPP 

C. Flex Link 

D. Ethernet Pseudowires 

Answer: C 


Q130. Refer to the exhibit. 


Your company designed a network to allow server VLANs in a data center to span all access switches. In the design, Layer 3 VLAN interfaces and HSRP are configured on the aggregation switches. In which three ways should the design of the STP domain be optimized for server and application performance? (Choose three.) 

A. Use loop guard on access ports. 

B. Use PortFast on access ports. 

C. Use root guard on access ports. 

D. Align Layer 2 and Layer 3 forwarding paths. 

E. Use BPDU Skew Detection on access ports. 

F. Explicitly determine root and backup root bridges. 

Answer: BDF 


2passeasy.com

Verified actualtests 352-001:

Q131. Refer to the exhibit. 


This new OSPF network has four areas, but the hub-and-spoke area experiences frequent flapping. You must fix this design failure. Which two mechanisms can you use to isolate the data center area from the hub-and-spoke area without losing IP connectivity? (Choose two.) 

A. Make the DC area totally stub. 

B. Make the DC area an NSSA. 

C. Convert the DC area to EIGRP protocol. 

D. Deploy a prefix summarization on router D. 

E. Use OSPF distribute-list filtering on router A. 

Answer: AD 


Q132. A Service Provider is designing a solution for a managed CE service to a number of local customers using a single CE platform and wants to have logical separation on the CE platform using Virtual Routing and Forwarding (VRF) based on IP address ranges or packet length. Which is the most scalable solution to provide this type of VRF Selection process on the CE edge device? 

A. Static Routes for Route Leaking 

B. Policy Based Routing 

C. Multi-Protocol BGP 

D. OSPF per VRF Instance 

Answer: B 


Q133. When developing an MVPN design, which performance and scalability consideration must be taken into account? 

A. CE end-to-end PIM adjacency establishment 

B. multicast data sent to all PE routers on the default MDT 

C. RP placement in the multicast VRF 

D. RP placement in the customer network 

Answer: B 


Q134. A company would like to distribute a virtual machine (VM) hosting cluster between three data centers with the capability to move VMs between sites. The connectivity between data centers is IP only and the new design should use the existing WAN. Which Layer 2 tunneling technology do you recommend? 

A. VPLS 

B. L2TPv3 

C. OTV 

D. AToM 

Answer: C 


Q135. Refer to the exhibit. 


You are designing a network using the Multiple Spanning Tree Protocol for loop avoidance. VLAN trunking is not allowed due to security requirements. Which option describes how you can design this Layer 2 network while using untagged interfaces between both switches? 

A. Assign VLAN 100 and VLAN 200 to the IST instance. 

B. Assign VLAN 100 and VLAN 200 to instance 1. 

C. Assign VLAN 100 to instance 1 and VLAN 200 to instance 2. 

D. Assign VLAN 100 to the IST instance and VLAN 200 to instance 1. 

Answer: C 



see more CCDE Written Exam