[Jul 2016] 352-001 ccde

352-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/352-001/

Act now and download your Cisco 352-001 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 352-001 tutorials. Download Up to the immediate present Cisco CCDE Written Exam exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 352-001 with a classic professional.

2016 Jul sitecom wl-352 v1 001:

Q46. What are two benefits of following a structured hierarchical and modular design? (Choose two.) 

A. Each component can be designed independently for its role. 

B. Each component can be managed independently based on its role. 

C. Each component can be funded by different organizations based on its role. 

D. Each component can support multiple roles based on the requirements. 

E. Each component can provide redundancy for applications and services. 

Answer: AB 


Q47. You are the lead network designer for an enterprise company called ABC, and you are leading design discussions regarding IPv6 implementation into their existing network. A question is raised regarding older Layer 2 switches that exist in the network, and if any changes are required to these Layer 2 switches for successful IPv6 implementation. Which two responses should you give? (Choose two.) 

A. IPv6 is transparent on Layer 2 switches, so there is no need to make any changes to the Layer 2 switches. 

B. If IPv6 anycast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support ICMPv6 snooping at Layer 2 switches. 

C. If IPv6 anycast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support DHCPv6 snooping at Layer 2 switches. 

D. If IPv6 multicast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support MLD snooping at Layer 2 switches. 

E. If IPv6 anycast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support ND snooping at Layer 2 switches. 

Answer: AD 


Q48. Your organization is working on a design solution for a new Internet-based remote access virtual private network that has 1000 remote sites. A network administrator recommends GETVPN as the model because the network of today uses DMVPN, which results in a lot of background NHRP control traffic. What is a potential problem with using GETVPN for this design solution? 

A. GETVPN would require a high level of background traffic to maintain its IPsec SAs. 

B. GETVPN is not scalable to a large number of remote sites. 

C. GETVPN and DMVPN will not interoperate. 

D. GETVPN key servers would be on public, hacker-reachable space and need higher security. 

Answer: D 


Q49. Refer to the exhibit. 


Which two options provide the best loop protection in this topology, regardless of a bridged domain configuration? (Choose two.) 

A. PVRSTP on all switches 

B. REP on all switches 

C. MST on all switches 

D. BPDU guard on Switch A and Switch D 

E. 8032 on ring A-B-C-D 

Answer: BE 


Q50. You are designing a network for a branch office. In order to improve convergence time, you are required to use the BFD feature. Which four routing protocols can you use to facilitate this? (Choose four.) 

A. EIGRP 

B. IS-IS 

C. BGP 

D. static 

E. RIP 

Answer: ABCD 


Q51. A network design includes a long signaling delay in notifying the Layer 3 control plane that an interface has failed. Which two of these actions would reduce that delay? (Choose two.) 

A. Enable lower data link layer recovery systems to have an opportunity to restore the interface. 

B. Increase the notification of interface flaps. 

C. Reduce the time for the network to reconverge. 

D. Increase network stability. 

Answer: AD 


Q52. Your company needs to baseline web traffic on a per-session basis for network application reporting. Which two mechanisms, when combined, fulfill the requirement? (Choose two.) 

A. Flexible Netflow 

B. Remote Monitoring 

C. Cisco IOS IP Service Level Agreement 

D. Class-Based Quality of Service Management Information Base 

E. Network-Based Application Recognition 

Answer: AE 


352-001  exam price

Leading 352-001 cisco:

Q53. To improve the stability of a global network, you have been tasked with changing the design to include link-state topology summarization. What are two issues that you should address as part of the design? (Choose two.) 

A. slow convergence 

B. suboptimal routing 

C. traffic black-holing 

D. packet reordering 

Answer: BC 


Q54. Your network operations team is deploying Access Control Lists (ACLs) across your Internet gateways. They wish to place an ACL inbound on the Internet gateway interface facing the core network (the "trusted" interface). Which one of these addresses would the ACL need for traffic sourced from the inside interface, to match the source address of the traffic? 

A. inside local 

B. outside local 

C. inside global 

D. outside global 

Answer: A 


Q55. The Service Provider you work for wants to deploy CoS functionality on the P routers of the MPLS core, to provide a complete CoS solution to all customers that purchase services such as dedicated Internet access, MPLS Layer 3 VPN, and Layer 2 VPN (pseudowire). The design requirements are: 

. The network supports four service queues with equal treatment for delay, jitter, 

and packet loss. 

. Queues are numbered 0–3, where 0 is the default queue. 

. Three queues have one treatment, whereas the other queue has either one or two 

treatments. 

. The Service Provider manages control traffic, whereas the customers manage 

business critical and best effort. 

Which two statements could you recommend to allow for the appropriate level of bandwidth allocation? (Choose two.) 

A. Control plane 10%, Real Time 30%, Business Critical 40%, Best Effort 20% 

B. Control plane 80%. Real Time 10%, Business Critical 5%, Best Effort 5% 

C. Control plane 90%, Real Time 5%, Business Critical 5%, Best Effort 0% 

D. Control plane 20%, Real Time 40%, Business Critical 30%, Best Effort 10% 

Answer: AD 


Q56. You are the lead IP network designer for a new service provider called XYZ, and you are working closely with the CTO to finalize design requirements. The CTO informs you that they want to transport IPv6 prefixes of customers through the XYZ network at this time; however, they need your advice on whether to deploy dual stack or MPLS 6PE/6VPE. Which two options do you recommend? (Choose two.) 

A. Build a dual-stack network. Enable BGP in the core. Redistribute EBGP routes into IGP. 

B. Use MPLS 6PE to simplify the operation and keep a BGP-free core. When the LDPv6 becomes available, change to 4PE or keep the core using both IPv4 and IPv6. The main goal is to keep the core BGP-free and ensure that IPv4, IPv6, VPNv4, and VPNv6 are all label-switched. 

C. Use MPLS 6VPE to simplify the operation and keep a BGP-free core. When the LDPv6 becomes available, change to 4PE or keep the core using both IPv4 and IPv6. The main goal is to keep the core BGP-free and ensure that IPv4, IPv6, VPNv4, and VPNv6 are all label-switched. 

D. Prepare the dual-stack infrastructure from the beginning, even if BGP prefixes would have to be announced via IPv4 in case you decide to maintain the BGP-free core. 

Answer: BD 


Q57. A junior engineer is implementing one of your optical designs and asks about CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing). Which two features describe CWDM? (Choose two.) 

A. typically used over long distances, but requires optical amplification 

B. allows up to 32 optical carriers to be multiplexed onto a single fiber 

C. shares the same transmission window as DWDM 

D. uses the 850-nm band 

E. Passive CWDM devices require no electrical power. 

Answer: CE 


Q58. Refer to the exhibit. 


In this design, which technology would provide for the best use of resources to provide end-to-end Layer 2 connectivity? 

A. MSTP 

B. PAgP 

C. Multichassis EtherChannel 

D. LACP 

Answer: C 


Q59. You are tasked with implementing a 1000-phone remote access solution, where phone calls will traverse a WAN edge router. Assuming all of the following features are supported in a hardware-assisted manner, which of the following will have the most negative impact 

on the delay of the packet? 

A. encryption 

B. stateful firewall 

C. MPLS encapsulation 

D. GRE encapsulation 

Answer: A 


Q60. Which three techniques can be used to improve fault isolation in an enterprise network design? (Choose three.) 

A. aggregate routing information on an OSPF ABR 

B. fully meshed distribution layer 

C. Equal-Cost Multipath routing 

D. EIGRP query boundaries 

E. multiple IS-IS flooding domains 

F. tuned Spanning Tree Protocol timers 

Answer: ADE 



see more CCDE Written Exam