Tips to Pass 352-001 Exam (181 to 191)

352-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/352-001/

Exam Code: 352-001 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCDE Written Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 352-001 Exam.

2016 May 352-001 Study Guide Questions:

Q181. A company requests that you consult with them regarding the design of their production, development, and test environments. They indicate that the environments must communicate effectively, but they must be kept separate due to the inherent failures on the development network. What will be configured on the links between the networks to support their design requirements? 

A. IBGP 

B. EBGP 

C. OSPF 

D. static routes 

Answer: B 


Q182. What are two functions of an NSSA in an OSPF network design? (Choose two.) 

A. It overcomes issues with suboptimal routing when there are multiple exit points from the area. 

B. It allows ASBRs to inject external routing information into the area. 

C. An ASBR advertises Type 7 LSAs into the area. 

D. An ABR advertises Type 7 LSAs into the area. 

E. It uses opaque LSAs. 

Answer: BC 


Q183. If a network design must support rapid convergence on half-duplex interfaces, which IEEE 802.1w capability should be used? 

A. root guard 

B. proposal-agreement handshake 

C. loop guard 

D. UplinkFast 

Answer: B 


352-001 practice test

Replace 352-001 answers:

Q184. You are designing a NAC OOB Layer 3 Real-IP Gateway deployment for a customer. Which VLAN must be trunked back to the Clean Access Server from the access switch? 

A. untrusted VLAN 

B. user VLAN 

C. management VLAN 

D. authentication VLAN 

Answer: A 


Q185. You are designing an Out of Band Cisco Network Admission Control, Layer 3 Real-IP Gateway deployment for a customer. Which VLAN must be trunked back to the Clean Access Server from the access switch? 

A. untrusted VLAN 

B. user VLAN 

C. management VLAN 

D. authentication VLAN 

Answer: A 


Q186. You are designing a solution to eliminate the risk of high CPU utilization on a core network composed of CRS-1 devices. Which option would eliminate the risk of high CPU utilization across the network? 

A. Use Local Packet Transport Services (LPTS) to manage hardware SNMP flow rate. 

B. Use the in-band control plane policy feature to reduce the SNMP flow rate. 

C. Use the control plane policy feature and reduce SNMP flow rate. 

D. Use control-plane management-plane in-band and reduce the SNMP flow rate. 

E. Use the control-plane management-plane out-of-band feature to reduce the SNMP flow rate. 

Answer: A 


352-001 test preparation

Verified 352-001 :

Q187. A planned EBGP network will use OSPF to reach the EBGP peer addresses. Which of these conditions should be avoided in the design that could otherwise cause the peers to flap continuously? 

A. An ACL blocks TCP port 179 in one direction. 

B. IP addresses used to peer are also being sent via EBGP. 

C. The OSPF area used for peering is nonbackbone (not area 0). 

D. The routers are peered by using a default route sent by OSPF. 

Answer: B 


Q188. Refer to the exhibit. 


You must ensure that both core A and core B devices have only the minimum information required for reaching the spoke routers yet maintain full reachability during network failures. 

Which of the following design solutions accomplishes these requirements? 

A. Route summarization, with specific route leaking on hubs A and B 

B. Route summarization, with GRE tunnel on hubs A and B 

C. Implement PfR enhancements on hubs A and B. 

D. Implement ODR for hub-to-spoke routing. 

Answer: B 


Q189. Refer to the exhibit. 


This Layer 2 ring has 10 VLANs with 1000 MAC addresses in each VLAN. Which protocol or mechanism provides the shortest traffic outage if the link marked with "X" fails? 

A. PVRST 

B. REP 

C. MST 

D. G.8031 

E. BFD 

Answer: B 


Q190. A company is planning to deploy high-availability cluster support for their servers in a collapsed core data center design. Which issue should be a concern with this design? 

A. NIC teaming 

B. MAC address aging 

C. Layer 3 domain sizing 

D. Layer 2 domain sizing 

Answer: D 


Q191. You have been tasked with designing a data center interconnect to provide business continuity. You want to encrypt the traffic over the DCI using IEEE 802.1AE MACsec to prevent the deployment of any firewall or IPS. Which two interconnect technologies support MACsec? (Choose two.) 

A. EoMPLS 

B. MPLS Layer 3 VPN 

C. DMVPN 

D. OTV 

E. VPLS 

F. GET VPN 

Answer: AE 



see more CCDE Written Exam