Ultimate Guide: cisco exam 400-051

400-051 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-051/

Cisco certification will be the earths the majority of respected worldwide certification. Thus 400-051 is quite necessary for those who are nervous to penetrate the IT company. But it is very hard for those who are active working or even researching to pass the CCIE Collaboration test. Pass4sure Cisco 400-051 research guides will help you conserving a lot of period,vitality as well as resource in the 400-051 test. Youll be able to handle this kind of 400-051 test effectively through our own 400-051 pdf file as well as test motor. We are able to maintain the item on time and let individuals to understand Cisco understanding effortlessly. You can also download the Cisco 400-051 pdf file demo model free.

2016 Jun 400-051 ccie:

Q31. Refer to the exhibit. 


Assuming this NFAS-enabled T1 PRI configuration on a Cisco IOS router is fully functional, what will the controller T1 1/1 D-channel status be in the output of the show isdn status command? 

A. MULTIPLE_FRAME_ESTABLISHED 

B. TEI_ASSIGNED 

C. AWAITING_ESTABLISHMENT 

D. STANDBY 

E. INITIALIZED 

Answer: B 


Q32. What is the maximum length of any numeric geographic area address in ITU recommendation E.164? 

A. 15 

B. 18 

C. 21 

D. 22 

E. 25 

Answer: A 


Q33. Refer to the exhibit. 


IP phone 1 has MAC address of 1111.1111.1111, and IP phone 2 has MAC address of 2222.2222.2222. The first two incoming calls rang both phones and were answered by IP phone 2. 

Which option describes what will happen to the third incoming call? 

A. Both phones ring, but only IP phone 1 can answer the call. 

B. Both phones ring and either phone can answer the call. 

C. Only IP phone 1 rings and can answer the call. 

D. Neither phone rings and the call is forwarded to 2100. 

E. Neither phone rings and the call is forwarded to 2200. 

Answer: C 


Q34. Which configuration parameter defines whether or not the user portion of a directory URI is case sensitive on Cisco Unified Communications Manager 9.1 or later? 

A. URI Dialing Display Preference in Cisco CallManager Service Parameter 

B. URI Lookup Policy in Cisco CallManager Service Parameter 

C. URI Dialing Display Preference in Enterprise Parameters 

D. URI Lookup Policy in Enterprise Parameters 

E. The user portion of a directory URI is always case sensitive and cannot be changed. 

Answer: D 


Q35. What does a comma accomplish when it is used in a SIP Dial Rule pattern that is associated with a Cisco 9971 IP Phone that is registered to Cisco Unified Communications Manager? 

A. It inserts a 500-millisecond pause between digits. 

B. It causes the phone to generate a secondary dial tone. 

C. It is a delimiter and has no significant dialing impact. 

D. It indicates a timeout value of 5000 milliseconds. 

E. It is an obsolete parameter and will be ignored. 

Answer: B 


Q36. In which call state does the Mobility soft key act as a toggle key to enable or disable Single Number Reach for Cisco Unified Communications Manager Express SCCP IP phones? 

A. idle 

B. seized 

C. alerting 

D. ringing 

E. connected 

Answer: A 


Q37. Refer to the exhibit. 


Which ds0-group option should you select to send automated number identification information on outbound calls for this digital T1 voice circuit? 

A. e&m-fgd 

B. e&m-fgd 

C. fgd-eana 

D. e&m-delay-dial 

E. fgd-os 

Answer: C 


2passeasy.com

Up to the minute 400-051 ccie collaboration:

Q38. Refer to the exhibit. 


How many simultaneous outbound calls are possible with this Cisco Unified Communications Manager Express configuration on these two phones? 

A. 6 

B. 7 

C. 8 

D. 9 

E. 11 

Answer: C 


Q39. Which SIP request method enables reliability of SIP 1xx response types? 

A. ACK 

B. PRACK 

C. OPTIONS 

D. CANCEL 

E. REGISTER 

Answer: B 


Q40. Which capability is supported by Cisco Discovery Protocol but not by LLDP-MED? 

A. LAN speed and duplex discovery 

B. network policy discovery 

C. location identification discovery 

D. power discovery 

E. trust extension 

Answer: E 


Q41. Refer to the exhibit. 


How many simultaneous inbound calls can be handled by these two IP phones? 

A. 2 

B. 4 

C. 6 

D. 9 

E. 10 

Answer: A 


Q42. Which statement about system broadcast messages in Cisco Unity Connection is true? 

A. The user can skip a system broadcast message to listen to new messages first. 

B. The user can forward a system broadcast message only if it has been played in its entirety. 

C. System broadcast messages are synchronized between Cisco Unity Connection and Exchange when Single Inbox is configured. 

D. System broadcast messages do not trigger MWI. 

E. System broadcast messages are played immediately after users sign in and listen to message counts for new and saved messages. 

Answer: D 


Q43. How are DTMF digits transported in RFC 2833? 

A. In the RTP stream with the named telephone events payload format. 

B. In the RTP stream with the regular audio payload format. 

C. In SIP NOTIFY messages. 

D. In SIP INFO messages. 

E. In SIP SUBSCRIBE messages. 

Answer: A 


Q44. When a Cisco IOS gatekeeper receives an ARQ from a registered endpoint, what is the first step it will take in an attempt to resolve the destination address? 

A. Check to see if the destination address is locally registered. 

B. Check to see if the destination address matches the technology prefix. 

C. Check to see if the destination address matches the local zone prefix. 

D. Check to see if the destination address matches the remote zone prefix. 

E. Check to see if the destination address matches the default technology prefix. 

Answer: B 


Q45. Refer to the exhibit. 


Which ephone-dn can join the hunt group whenever a wild card slot becomes available? 

A. ephone-dn 1 

B. ephone-dn 2 

C. ephone-dn 3 

D. ephone-dn 4 

E. ephone-dn 6 

Answer: C 



see more CCIE Collaboration