How to pass Cisco 400-051 Real Exam in 24 Hours [simulations 1-15]

400-051 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-051/

Exam Code: 400-051 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Collaboration
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-051 Exam.

2016 Apr 400-051 Study Guide Questions:

Q1. What is the minimum number of TCP sessions needed to complete a H.323 call between two H.323 gateways using slow start? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 4 

Answer: C 


Q2. Which two enterprise presence domains can federate with Cisco IM and Presence by using SIP? (Choose two.) 

A. AOL 

B. Microsoft OCS 

C. IBM Sametime 

D. Cisco WebEx Connect 

E. Google Talk 

F. Cisco Unified Presence 8.X Releases 

Answer: AB 


Q3. Refer to the exhibit. 


How many SIP signaling dialog(s) took place in this SIP message exchange between two SIP user agents? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

F. 6 

Answer: A 


Q4. Which Cisco Unified Communications Manager Express ephone button configuration separator enables overflow lines when the primary line for an overlay button is occupied by an active call? 

A. o 

B. c 

C. w 

D. x 

E. : 

Answer: D 


Q5. Which SIP reason phrase maps to SIP response reason code 181? 

A. Ringing 

B. Call is Being Forwarded 

C. Session in Progress 

D. Unknown Number 

E. Call Does not Exist 

Answer: B 


400-051 actual exam

Regenerate 400-051 question:

Q6. Refer to the exhibit.


Three calls are active on ephone 1. Assume ephone 2 will remain idle. 

How many additional calls can be placed from ephone 1? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 5 

Answer: C 


Q7. Which two applications can connect directly with a Cisco Unified Communications Manager Session Management Edition cluster? (Choose two.) 

A. Cisco Unity 

B. Cisco Unified Meeting Place Express 

C. Cisco Unified Contact Center Enterprise 

D. Cisco Unified Contact Center Express 

E. Cisco Unified Communications Manager Attendant Console 

F. Cisco Emergency Responder 

Answer: AB 


Q8. What is the number of directory URIs with which a Cisco Unified Communications Manager directory number can be associated? 

A. 1 

B. up to 2 

C. up to 3 

D. up to 4 

E. up to 5 

Answer: E 


Q9. When multiple greetings are enabled on Cisco Unity Express, which greeting will take the highest precedence? 

A. standard 

B. meeting 

C. busy 

D. closed 

E. internal 

Answer: B 


Q10. Which two compression formats for high-definition video have technical content that is identical to H.264? (Choose two.) 

A. MPEG-4 Part 10 

B. MPEG-4 Part 14 

C. MPEG-2 Part 7 

D. AVC 

E. VC3 

F. VP8 

Answer: AD 


400-051 latest exam

Vivid 400-051 study guides:

Q11. Refer to the exhibit. 


A user is going through a series of dialing steps on a SIP Type B IP phone (for example, a Cisco 7975) to call an SCCP IP phone. Both phones are registered to the same Cisco Unified Communications Manager cluster. Assuming the calling SIP phone is associated with a SIP Dial Rule with a pattern value of 2001, which statement about the call setup process of this call is true? 

A. Each digit will arrive at Cisco Unified Communications Manager in a SIP NOTIFY message as a KPML event, and Cisco Unified Communications Manager will extend the call as soon as the collected digits match the extension of the SCCP IP phone, bypassing class of service configuration on both IP phones. 

B. Each digit will arrive at Cisco Unified Communications Manager in a SIP NOTIFY message as a KPML event. When.the collected digits match the extension of the SCCP IP phone, Cisco Unified Communications Manager will extend the call only if the class of service configuration on both phones permits this action. 

C. As soon as the user selects the Dial softkey, the SIP IP phone will forward all digits to Cisco Unified Communications Manager in a SIP INVITE message. Cisco Unified Communications Manager will extend the call as soon as the collected digits match the extension of the SCCP IP phone, bypassing class of service configuration on both IP phones. 

D. As soon as the user selects the Dial softkey, the SIP IP phone will forward all digits to Cisco Unified Communications Manager in a SIP INVITE message. Cisco Unified Communications Manager will extend the call only if class of service configuration on both phones permits this action. 

E. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, and then send all digits to Cisco Unified Communications Manager in a SIP INVITE message. Cisco Unified Communications Manager will extend the call as soon as the collected digits match the extension of the SCCP IP phone, bypassing class of service configuration on both IP phones. 

Answer: D 


Q12. Which statement about the iSAC on Cisco Unified Border Element is true? 

A. It is a narrow-band codec. 

B. It has a fixed frame of 30 milliseconds. 

C. It has an adaptive frame of up to 60 milliseconds. 

D. It is designed to deliver wideband sound quality in high-bit-rate applications only. 

E. It is not yet supported on the Cisco Unified Border Element (CUBE) 

F. It is not yet supported on Cisco Unified Border Element. 

Answer: C 


Q13. Which statement describes the supported integration method when Cisco Unity Connection and Cisco Unified Communications Manager are installed on the same server as Cisco Unified Communications Manager Business Edition? 

A. Only SCCP integration is supported. 

B. Only SIP integration is supported. 

C. Both SCCP or SIP integration are supported, but you must choose one or the other. 

D. Q-Sig integration is supported through a voice-enabled Cisco ISR router. 

E. Circuit-switched integration is supported through PIMG. 

Answer: A 


Q14. Which two statements about the Peer Firmware Sharing option for IP phone firmware distribution are true? (Choose two.) 

A. This option uses a parent-child hierarchy in which a firmware image is downloaded by a parent phone to up to three directly associated child phones. 

B. This option must be enabled on Cisco Unified Communications Manager service parameters for Cisco TFTP. 

C. This option mandates that the parent phone and child phones be identical, selected phone models. 

D. This option allows firmware transfers between phones in different subnets, as long as the round-trip delay is less than 5 milliseconds. 

E. This option uses a parent-child hierarchy that must be manually defined by the Cisco Unified Communications Manager administrator. 

F. This option allows falling back to the TFTP server in the Cisco Unified Communications Manager cluster. 

Answer: CF 


Q15. Which statement about application inspection of SAF network services on an adaptive security appliance is true? 

A. The adaptive security appliance can inspect and learn the ephemeral port numbers that are used by H.225 and H.245 on SAF-enabled H.323 trunks. 

B. An explicit ACL must be configured on the adaptive security appliance for SAF-enabled SIP trunks. 

C. An explicit ACL must be configured on the adaptive security appliance for SAF-enabled H.323 trunks to account for ephemeral port numbers that are used by H.225 and H.245. 

D. The adaptive security appliance can inspect and learn the ephemeral port numbers that are used by H.225 on SAF-enabled H.323 trunks, but H.245 ports must be explicitly defined. 

E. The adaptive security appliance provides full application inspection for SAF network services. 

Answer: C 



see more CCIE Collaboration