How to pass Cisco 400-051 Real Exam in 24 Hours [torrent 61-75]

400-051 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-051/

Exam Code: 400-051 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Collaboration
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-051 Exam.

2016 Apr 400-051 Study Guide Questions:

Q61. Which two SCCP call signaling messages are sent by an IP phone to Cisco Unified Communications Manager? (Choose two.) 

A. SoftKeyEvent 

B. OpenReceiveChannelAck 

C. StartMediaTransmission 

D. SelectSoftKeys 

E. CloseReceiveChannel 

F. StopTone 

Answer: AB 


Q62. Refer to the exhibit. 


You received this debug output to troubleshoot a Cisco IOS MGCP gateway media-related problem at a customer site. What is the purpose of this message? 

A. The MGCP gateway is responding to an RQNT message from Cisco Unified Communications Manager to poll the media capabilities on its endpoints. 

B. The MGCP gateway is responding to an AUEP message from Cisco Unified Communications Manager to poll the media capabilities on its endpoints. 

C. The MGCP gateway is responding to an AUCX message from Cisco Unified Communications Manager to poll the active calls on its endpoints. 

D. The MGCP gateway is responding to an MDCX message from Cisco Unified Communications Manager during a call setup. 

E. The MGCP gateway is responding to a CRCX message from Cisco Unified Communications Manager during a call setup. 

Answer: D 


Q63. In Cisco IOS routers, which chipset is the PVDM-12 DSP hardware based on? 

A. C542 

B. C549 

C. C5510 

D. C5421 

E. C5409 

Answer: B 


Q64. When IP phone A was provisioned in a Cisco Unified Communications Manager, 2001 was configured as the directory number for its first line. Also, bob@cisco.com was defined as the only directory URI on the Directory Number configuration page for this line. A few days later, an end user was created in the same Cisco Unified Communications Manager and was associated with the same phone with the primary extension set to 2001. Also, bobby@cisco.com was defined as a directory URI for that end user. 

Which option about the primary directory URI for IP phone A is true? 

A. bob@cisco.com 

B. bobby@cisco.com 

C. It depends on which radio button was selected next to the Directory URI entries on the Directory Configuration page. 

D. Both are primary directory URIs in a manner like a shared line for DNs. 

E. Neither are primary directory URIs for IP phone A. 

Answer: B 


Q65. Which device is the initiator of a StationD message in a Cisco Unified Communications Manager SDI trace? 

A. SCCP IP phone 

B. SIP IP phone 

C. Cisco Unified Communications Manager 

D. MGCP analog gateway 

E. digital voice gateway 

Answer: C 


400-051 training

Latest 400-051 actual test:

Q66. Which definition is included in a Cisco UC on UCS TRC? 

A. required RAID configuration, when the TRC uses direct-attached storage 

B. configuration of virtual-to-physical network interface mapping 

C. step-by-step procedures for hardware BIOS, firmware, drivers, and RAID setup 

D. configuration settings and patch recommendations for VMware software 

E. server model and local components (CPU, RAM, adapters, local storage) by name only; part numbers are not included because they change over time 

Answer: B 


Q67. In a Cisco EnergyWise domain, which two terms describe a Cisco IP phone? (Choose two.) 

A. endpoint 

B. domain member 

C. child domain member 

D. EnergyWise agent 

E. Cisco power distribution unit 

Answer: AC 


Q68. Which protocol that is used between Cisco IM and Presence and Cisco Unified Communications Manager is responsible for the exchange of phone state presence information? 

A. AXL/SOAP 

B. CTI/QBE 

C. SIP/SIMPLE 

D. LDAP 

E. XMPP 

Answer: C 


Q69. What is the maximum number of call-processing subscribers in a standard deployment of a Cisco Unified Communications Manager Session Management Edition cluster? 

A. 3 

B. 4 

C. 5 

D. 8 

E. 16 

Answer: D 


Q70. Refer to the exhibit. 


If this SIP call is initiated using delayed offer, which SIP message will UA#2 use to communicate its media capability to UA#1? 

A. INVITE 

B. 180 Ringing 

C. 200 OK 

D. ACK 

E. RTP Media 

Answer: C 


400-051 dumps

Precise 400-051 practice exam:

Q71. When a Cisco IOS gatekeeper receives an LRQ, what is the first step it will take in an attempt to resolve the destination address? 

A. Check to see if the LRQ reject-unknown-prefix flag is set. 

B. Check to see if the destination address matches the technology prefix. 

C. Check to see if the destination address matches the hop-off technology prefix. 

D. Check to see if the destination address matches the remote zone prefix. 

E. Check to see if the LRQ forward-queries flag is set. 

Answer: B 


Q72. What is the amount of audio bandwidth, in kilobits per second, that is used in the Cisco Unified Communications Manager location bandwidth calculation for a G.728 call? 

A. 8 

B. 16 

C. 24 

D. 29 

E. 80 

Answer: B 


Q73. To which SIP response category does 301 Moved Permanently belong? 

A. Provisional 

B. Successful 

C. Redirection 

D. Client Failure 

E. Server Failure 

Answer: C 


Q74. To which Cisco enterprise medianet application class does Cisco TelePresence belong? 

A. VoIP Telephony 

B. Real-time Interactive 

C. Multimedia Conferencing 

D. Broadcast Video 

E. Low Latency Data 

Answer: B 


Q75. Which definition is included in a Cisco UC on UCS TRC? 

A. storage arrays such as those from EMC or NetApp, if applicable 

B. configuration of virtual-to-physical network interface mapping 

C. step-by-step procedures for hardware BIOS, firmware, drivers, and RAID setup 

D. server model and local components (CPU, RAM, adapters, local storage) at the part number level 

E. configuration settings and patch recommendations for VMware software 

Answer: B 



see more CCIE Collaboration