Top 15 preparation 400-051 for examinee (106 to 120)

400-051 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-051/

Exam Code: 400-051 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Collaboration
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-051 Exam.

2016 Apr 400-051 Study Guide Questions:

Q106. Which Cisco Unified Communications Manager partition will be associated with a directory URI that is configured for an end user with a primary extension? 

A. null 

B. none 

C. directory URI 

D. default 

E. any partition that the Cisco Unified Communications Manager administrator desires 

Answer: C 


Q107. Refer to the exhibit. 


Which DTMF relay method is advertised when the originating SIP gateway sends an INVITE message with a Call-Info header shown? 

A. RFC 2833 

B. SIP INFO 

C. SIP NOTIFY 

D. SIP KPML 

E. In-band audio 

Answer: C 


Q108. Which two statements about the Cisco UC on UCS specs-based virtualization support model are true? (Choose two.) 

A. It has a configuration-based approach. 

B. It has a rule-based approach. 

C. It has less hardware flexibility compared to the third-party server specs-based support model. 

D. It has less hardware flexibility compared to the UC on UCS TRC support model. 

E. VMware vCenter is optional with this support model. 

Answer: BC 


Q109. When Cisco Unity Connection users attempt to connect using Web Inbox and receive a Site Is Unavailable error message, which service status should be verified? 

A. Tomcat 

B. Connection Exchange Notification Web Service 

C. Connection Voicemail Web Service 

D. Connection.Administration 

E. Secured Web Server 

Answer: A 


Q110. Assume a 30-millisecond voice payload, 6 bytes for the Layer 2 header, 1 byte for the end-of-frame flag, and the IP, UDP, and RTP headers are compressed to 2 bytes, how much bandwidth should be allocated to the strict priority queue for eight VoIP calls that use a 

G.729 codec over a multilink PPP link with cRTP enabled? 

A. 121.6 kb/s 

B. 92.8 kb/s 

C. 88.4 kb/s 

D. 83.2 kb/s 

E. 78.4 kb/s 

Answer: D 


400-051 practice

Renovate 400-051 practice exam:

Q111. Refer to the exhibit. 


Assuming that the administrator has never performed any manual custom uploads, which two file types can be found when you choose Software Upgrades, followed by TFTP File Management on the Cisco Unified Operating System Administration web page? (Choose two.) 

A. IP phone configuration files 

B. sample music-on-hold audio files 

C. Identity Trust List files 

D. IP phone license files 

E. Mobile Voice Access audio files 

F. softkey template files 

Answer: CE 


Q112. Refer to the exhibit. 


Which SIP trunk deployment model is shown in this enterprise VoIP topology? 

A. mixed TDM and VoIP 

B. centralized 

C. hybrid 

D. traditional TDM 

E. distributed 

Answer: C 


Q113. A company that is using the Cisco Unified Contact Center Express Enhanced version requires that selected types of agent calls are automatically recorded. Which call recording operation can be used to satisfy this requirement? 

A. Instruct agents to use the Record button on Cisco IPPA to trigger recording. 

B. Instruct supervisors to use the Record button on Cisco Agent Desktop to trigger recording. 

C. Instruct supervisors to use the Record button on Cisco Supervisor Desktop to trigger recording. 

D. Configure the Cisco Agent Desktop workflow to trigger recording. 

E. Recording is not supported on the Cisco Unified CCX Enhanced version. It is supported only on the Premium version. 

Answer: D 


Q114. What does a weight represent in the Enhanced Location Call Admission Control mechanism on Cisco Unified Communications Manager? 

A. It defines the bandwidth that is available between locations. 

B. It defines the bandwidth that is available on a link. 

C. It is the amount of bandwidth allocation for different types of traffic. 

D. It is used to provide the relative priority of a link between locations. 

E. It is used to provide the relative priority of a location. 

Answer: D 


Q115. Which message-handling behavior describes how Cisco Unity Connection Single Inbox works for Outlook users who do not have ViewMail installed? 

A. Cisco Unity Connection voice messages are treated as emails without a WAV file attachment. 

B. Cisco Unity Connection voice messages are treated as voice messages. 

C. Cisco Unity Connection voice messages are treated as emails with a WAV file attachment. 

D. Cisco Unity Connection adds a Voice Outbox folder to the Outlook mailbox. 

E. Replies to Cisco Unity Connection voice messages are sent to Exchange as well as the Cisco Unity Connection mailbox for the recipient. 

Answer: C 


400-051 exam topics

Validated 400-051 interactive bootcamp:

Q116. Which tag in the SIP header is used by Cisco Unified Communications Manager to deliver a blended identity of alpha URI and number? 

A. x-cisco-callinfo 

B. x-cisco-service-control 

C. x-cisco-serviceuri 

D. x-cisco-number 

E. x-cisco-uri 

Answer: D 


Q117. Which SIP message element is mapped to QSIG FACILITY messages being tunneled across a SIP trunk between two Cisco IOS gateways? 

A. SIP UPDATE 

B. SIP OPTIONS 

C. SIP SUBSCRIBE 

D. SIP INFO 

E. SIP NOTIFY 

Answer: D 


Q118. Which two data frame lengths are supported by iLBC? (Choose two.) 

A. 10 milliseconds 

B. 20 milliseconds 

C. 30 milliseconds 

D. 40 milliseconds 

E. 50 milliseconds 

F. 60 milliseconds 

Answer: BC 


Q119. Refer to the exhibit. 


The exhibit shows the Cisco IOS CLI output of debug ip dhcp packet, which was captured on a router that is located at a branch office where a single IP phone is located. There is a standalone Cisco Unified Communications Manager server at the central site, which also provides DHCP services to the IP phone at the branch office. You are troubleshooting a problem where the IP phone received an IP address in the correct subnet and with a correct subnet mask from the DHCP server, but never completed registration with Cisco Unified CM. Assuming the IP phone is correctly defined on Unified CM, which two statements the network components are true? (Choose two.) 

A. The MAC address of the IP phone is 01ec44761e3e7d. 

B. The IP address of the DHCP server is 10.101.15.1. 

C. The MAC address of the VLAN 101 interface is 01ec44761e3e7d. 

D. IThe MAC address of the IP phone is ec44761e3e7d. 

E. There is no IP connectivity between the VLAN 101 interface of the branch router and the ip-helper address that is configured on this interface. 

F. Based on the information provided, we cannot conclude if there is IP connectivity between the IP phone and Cisco Unified CM. 

Answer: DF 


Q120. Refer to the exhibit. 


You received this debug output to troubleshoot a Cisco IOS MGCP gateway problem at a customer site. What is the purpose of this message? 

A. The MGCP gateway uses this message to respond to an RQNT message from Cisco Unified Communications Manager. 

B. The MGCP gateway uses this message to respond to an AUCX message from Cisco Unified Communications Manager. 

C. The MGCP gateway uses this message to respond to an AUEP message from Cisco Unified Communications Manager. 

D. The MGCP gateway uses this message to respond to a DLCX message from Cisco Unified Communications Manager. 

E. The MGCP gateway uses this message to respond to an NTFY message from Cisco Unified Communications Manager. 

Answer: C 



see more CCIE Collaboration