ccie 400-101 dump : Jun 2016 Edition

400-101 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-101/

Guaranteed of 400-101 study guide materials and preparation for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 400-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Routing and Switching (v5.0) exam Today!

2016 Jun 400-101 Study Guide Questions:

Q21. Which two statements about IBGP multipath are true? (Choose two.) 

A. The IGP metric of the BGP next hop can be different from the best-path IGP metric if you configure the router for unequal-cost IBGP multipath. 

B. The IGP metric of the BGP next hop must be the same as the best-path IGP metric. 

C. The equivalent next-hop-self is performed on the best path from among the IBGP multipaths before it is forwarded to external peers. 

D. The path should be learned from an external neighbor. 

E. The router BGP process must learn the path from a confederation-external or external neighbor. 

F. The router BGP process must learn the path from an internal neighbor. 

Answer: A,F 


Q22. DRAG DROP 

Drag and drop the router preference on the left to the correct routing sequence (from most preferred to least preferred) on the right. 


Answer: 



Q23. Which value is the maximum segment size if you start with an MTU of 1500 bytes and then remove the overhead of the Ethernet header, IP header, TCP header, and the MAC frame check sequence? 

A. 1434 bytes 

B. 1460 bytes 

C. 1458 bytes 

D. 1464 bytes 

Answer: B 


400-101  study guide

Far out nocs 400-101 review:

Q24. In the DiffServ model, which class represents the lowest priority with the lowest drop probability? 

A. AF11 

B. AF13 

C. AF41 

D. AF43 

Answer: A 

Explanation: 

Assured Forwarding (AF) Behavior Group 

Class 1 

Class 2 

Class 3 

Class 4 

Low Drop 

AF11 (DSCP 10) 

AF21 (DSCP 18) 

AF31 (DSCP 26) 

AF41 (DSCP 34) 

Med Drop 

AF12 (DSCP 12) 

AF22 (DSCP 20) 

AF32 (DSCP 28) 

AF42 (DSCP 36) 

High Drop 

AF13 (DSCP 14) 

AF23 (DSCP 22) 

AF33 (DSCP 30) 

AF43 (DSCP 38) 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Differentiated_services 


Q25. Which two options about PIM-DM are true? (Choose two.) 

A. PIM-DM initally floods multicast traffic throughout the network. 

B. In a PIM-DM network, routers that have no upstream neighbors prune back unwanted traffic. 

C. PIM-DM supports only shared trees. 

D. PIM-DM uses a pull model to deliver multicast traffic. 

E. PIM-DM cannot be used to build a shared distribution tree. 

Answer: A,E 


Q26. What is a reason to use DHCPv6 on a network that uses SLAAC? 

A. To get a record of the IPs that are used by the clients 

B. To push DNS and other information to the clients 

C. No reason, because there is no need for DHCPv6 when using SLAAC 

D. Because DHCPv6 can be used only in stateful mode with SLAAC to record the IPs of the clients 

E. Because DHCPv6 can be used only in stateless mode with SLAAC to record the IPs of the clients 

F. Because DHCPv6 is required to use first-hop security features on the switches 

Answer: B 

Explanation: 

SLAAC is by far the easiest way to configure IPv6 addresses, simply because you don’t have to configure any IPv6 address. With SLAAC, a host uses the IPv6 Neighbor Discovery Protocol (NDP) to determine its IP address and default routers. Using SLAAC, a host requests and listens for Router Advertisements (RA) messages, and then taking the prefix that is advertised to form a unique address that can be used on the network. For this to work, the prefix that is advertised must advertise a prefix length of 64 bits (i.e., /64). But the most significant of Stateless Address Autoconfiguration (SLAAC) is it provided no mechanism for configuring DNS resolver information.Therefore SLACC can be used along with DHCPv6 (Stateless) to push DNS and other information to the clients. 


2passeasy.com

Real ccie 400-101 questions:

Q27. Refer to the exhibit. 


What does "(received-only)" mean? 

A. The prefix 10.1.1.1 can not be advertised to any eBGP neighbor. 

B. The prefix 10.1.1.1 can not be advertised to any iBGP neighbor. 

C. BGP soft reconfiguration outbound is applied. 

D. BGP soft reconfiguration inbound is applied. 

Answer: D 

Explanation: 

When you configure bgp soft-configuration-inbound, all the updates received from the neighbor will be stored unmodified, regardless of the inbound policy, and these routes appear as “(received-only).” 


Q28. Refer to the exhibit. 


Video Source S is sending interactive video traffic to Video Receiver R. Router R1 has multiple routing table entries for destination R. Which load-balancing mechanism on R1 can cause out-of-order video traffic to be received by destination R? 

A. per-flow load balancing on R1 for destination R 

B. per-source-destination pair load balancing on R1 for destination R 

C. CEF load balancing on R1 for destination R 

D. per-packet load balancing on R1 for destination R 

Answer: D 

Explanation: 

Per-packet load balancing guarantees equal load across all links, however potentially the packets may arrive out-of-order at the destination as differential delay may exist within the network. 

Reference: http://www.cisco.com/en/US/products/hw/modules/ps2033/prod_technical_reference09186 a00800afeb7.html 


Q29. Refer to the exhibit. 


Which two statements are true? (Choose two.) 

A. This router is not 4-byte autonomous system aware. 

B. This router is 4-byte autonomous system aware. 

C. The prefix 10.100.1.1/32 was learned through an autonomous system number with a length of 4 bytes, and this router is 4-byte autonomous system aware. 

D. The prefix 10.100.1.1/32 was learned through an autonomous system number with a length of 4 bytes, and this router is not 4-byte autonomous system aware. 

E. The prefix 10.100.1.1/32 was originated from a 4-byte autonomous system. 

Answer: A,D 

Explanation: 

Prior to January 2009, BGP autonomous system (AS) numbers that were allocated to companies were 2-octet numbers in the range from 1 to 65535 as described in RFC 4271, A Border Gateway Protocol 4 (BGP-4). Due to increased demand for AS numbers, the Internet Assigned Number Authority (IANA) started to allocate four-octet AS numbers in the range from 65536 to 4294967295. RFC 5396, Textual Representation of Autonomous System (AS) Numbers, documents three methods of representing AS numbers. Cisco has implemented the following two methods: 

. Asplain — Decimal value notation where both 2-byte and 4-byte AS numbers are represented by their decimal value. For example, 65526 is a 2-byte AS number and 234567 is a 4-byte AS number. 

. Asdot — Autonomous system dot notation where 2-byte AS numbers are represented by their decimal value and 4-byte AS numbers are represented by a dot notation. For example, 65526 is a 2-byte AS number and 1.169031 is a 4-byte AS number (this is dot notation for the 234567 decimal number). 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_bgp/configuration/xe-3s/irg-xe-3s-book/irg-4byte-asn.html 


Q30. Refer to the exhibit. 


What is the PHB class on this flow? 

A. EF 

B. none 

C. AF21 

D. CS4 

Answer: D 

Explanation: 

This command shows the TOS value in hex, which is 80 in this case. The following chart shows some common DSCP/PHB Class values: 

Service 

DSCP value 

TOS value 

Juniper Alias 

TOS hexadecimal 

DSCP - TOS Binary 

Premium IP 

46 

184 

ef 

B8 

101110 - 101110xx 

LBE 

32 

cs1 

20 

001000 - 001000xx 

DWS 

32 

128 

cs4 

80 

100000 - 100000xx 

Network control 

48 

192 

cs6 

c0 

110000 - 110000xx 

Network control 2 

56 

224 

cs7 

e0 

111000 - 111000xx 

Reference: http://www.tucny.com/Home/dscp-tos 



see more CCIE Routing and Switching (v5.0)