ccie 400-101 dump : Jun 2016 Edition

400-101 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-101/

Guaranteed of 400-101 study guide materials and preparation for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 400-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Routing and Switching (v5.0) exam Today!

2016 Jun 400-101 Study Guide Questions:

Q121. For which three routing protocols can Cisco PfR provide direct route control? (Choose three.) 

A. OSPF 

B. IS-IS 

C. BGP 

D. EIGRP 

E. static routing 

F. ODR 

Answer: C,D,E 

Explanation: 

Q. Can you elaborate more on the Parent Route and why it's so important to PfR? 

A. Yes. For any route that PfR modifies or controls (BGP, Static, PIRO, EIGRP, PBR), having a Parent prefix in the routing table eliminates the possibility of a routing loop occurring. This is naturally a good thing to prevent in routed networks. 

Reference: http://docwiki.cisco.com/wiki/Performance_Routing_FAQs#Route_Control 


Q122. Which two statements about the metric-style wide statement as it applies to route redistribution are true? (Choose two.) 

A. It is used in IS-IS. 

B. It is used in OSPF. 

C. It is used in EIGRP. 

D. It is used for accepting TLV. 

E. It is used in PIM for accepting mroutes. 

F. It is used for accepting external routes. 

Answer: A,D 

Explanation: 

To configure a router running IS-IS to generate and accept only new-style TLVs (TLV stands for type, length, and value object), use the metric-style wide command. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/TE_1208S.html#wp49409 


Q123. Which option is an incorrect design consideration when deploying OSPF areas? 

A. area 1 - area 0 - MPLS VPN backbone - area 0 - area 2 

B. area 1 - MPLS VPN backbone - area 2 

C. area 1 - MPLS VPN backbone - area 1 

D. area 2 - area 0 - MPLS VPN backbone - area 1 

E. area 0 - area 2 - MPLS VPN superbackbone - area 1 

Answer: E 

Explanation: 

In the case of MPLS-VPN Backbone as The OSPF superbackbone behaves exactly like Area 0 in regular OSPF, so we cannot have two different area 0’s that are not directly connected to each other. When area 0 connects to the superbackbone, it simply becomes an extension of area 0. 


400-101  study guide

Far out nocs 400-101 review:

Q124. Consider a network that mixes link bandwidths from 128 kb/s to 40 Gb/s. Which value should be set for the OSPF reference bandwidth? 

A. Set a value of 128. 

B. Set a value of 40000. 

C. Set a manual OSPF cost on each interface. 

D. Use the default value. 

E. Set a value of 40000000. 

F. Set a value of 65535. 

Answer: C 

Explanation: 

Unlike the metric in RIP which is determined by hop count and EIGRP’s crazy mathematical formulated metric, OSPF is a little more simple. The default formula to calculate the cost for the OSPF metric is (10^8/BW). By default the metrics reference cost is 100Mbps, so any link that is 100Mbps will have a metric of 1. a T1 interface will have a metric of 64 so in this case if a router is trying to get to a FastEthernet network on a router that is through a T1 the metric would be 65 (64 +1). You do however have the ability to statically specify a metric on a per interface basis by using the ip ospf cost # where the cost is an integer between 1-65535. 

So the big question is why would you want to statically configure a metric? The biggest advantage of statically configuring an OSPF metric on an interface is to manipulate which route will be chosen dynamically via OSPF. In a nut shell it’s like statically configuring a dynamic protocol to use a specific route. It should also be used when the interface bandwidths vary greatly (some very low bandwidth interfaces and some very high speed interfaces on the same router). 


Q125. Which three statements about bridge assurance are true? (Choose three.) 

A. Bridge assurance must be enabled on both ends of a link. 

B. Bridge assurance can be enabled on one end of a link or on both ends. 

C. Bridge assurance is enabled on STP point-to-point links only. 

D. Bridge assurance is enabled on STP multipoint links only. 

E. If a bridge assurance port fails to receive a BPDU after a timeout, the port is put into a blocking state. 

F. If a bridge assurance port fails to receive a BPDU after a timeout, the port is put into an error disabled state. 

Answer: A,C,E 

Explanation: 

Bridge Assurance is enabled by default and can only be disabled globally. Also, Bridge Assurance can be enabled only on spanning tree network ports that are point-to-point links. 

Finally, both ends of the link must have Bridge Assurance enabled. 

With Bridge Assurance enabled, BPDUs are sent out on all operational network ports, including alternate and backup ports, for each hello time period. If the port does not receive a BPDU for a specified period, the port moves into the blocking state and is not used in the root port calculation. Once that port receives a BPDU, it resumes the normal spanning tree transitions. 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus5000/sw/configuration/guid e/cli/CLIConfigurationGuide/SpanningEnhanced.html 


Q126. Which two statements about IP SLAs are true? (Choose two.) 

A. They are Layer 2 transport independent. 

B. Statistics are collected and stored in the RIB. 

C. Data for the delay performance metric can be collected both one-way and round-trip. 

D. Data can be collected with a physical probe. 

E. They are used primarily in the distribution layer. 

Answer: A,E 


2passeasy.com

Real ccie 400-101 questions:

Q127. Under which condition does UDP dominance occur? 

A. when TCP traffic is in the same class as UDP 

B. when UDP flows are assigned a lower priority queue 

C. when WRED is enabled 

D. when ACLs are in place to block TCP traffic 

Answer: A 


Q128. DRAG DROP 

Drag and drop the MPLS term on the left to the function it performs on the right. 


Answer: 



Q129. Which two statements are true about unicast RPF? (Choose two.) 

A. Unicast RPF requires CEF to be enabled. 

B. Unicast RPF strict mode works better with multihomed networks. 

C. Unicast RPF strict mode supports symmetric paths. 

D. Unicast RPF strict mode supports asymmetric paths. 

E. CEF is optional with Unicast RPF, but when CEF is enabled it provides better performance. 

Answer: A,C 

Explanation: 

Unicast RPF requires Cisco express forwarding (CEF) to function properly on the router. 

Strict Versus Loose Checking Mode 

The Unicast RPF in Strict Mode feature filters ingress IPv4 traffic in strict checking mode and forwards packets only if the following conditions are satisfied. 

. An IPv4 packet must be received at an interface with the best return path (route) to the packet source (a process called symmetric routing). There must be a route in the Forwarding Information Base (FIB) that matches the route to the receiving interface. Adding a route in the FIB can be done via static route, network statement, or dynamic routing. 

. IPv4 source addresses at the receiving interface must match the routing entry for the interface. 

References: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/security/configuration/guide/fsecur_c/scfrpf. html 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/srpf_gsr.html 


Q130. An NSSA area has two ABRs connected to Area 0. Which statement is true? 

A. Both ABRs translate Type-7 LSAs to Type-5 LSAs. 

B. The ABR with the highest router ID translates Type-7 LSAs to Type-5 LSAs. 

C. Both ABRs forward Type-5 LSAs from the NSSA area to backbone area. 

D. No LSA translation is needed. 

Answer: B 



see more CCIE Routing and Switching (v5.0)