[Most up-to-date] boson 400-101

400-101 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-101/

Approved of 400-101 free download materials and tutorials for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 400-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Routing and Switching (v5.0) exam Today!

2016 May 400-101 Study Guide Questions:

Q381. DRAG DROP 

Drag and drop the Metro Ethernet circuit on the left to the corresponding Service Type category on the right. 


Answer: 



Q382. Which type of EIGRP routes are summarized by the auto-summary command? 

A. internal routes that are learned from a peer that is outside the range of local network statements 

B. external routes that are learned from a peer that is inside the range of local network statements 

C. locally created routes that are outside the range of local network statements 

D. external routes that are learned from a peer that is outside the range of local network statements 

Answer: B 

Explanation: 

Auto-Summarization of External Routes 

EIGRP will not auto-summarize external routes unless there is a component of the same major network that is an internal route. To illustrate, let us look at Figure 15. 


Router Three is injecting external routes to 192.1.2.0/26 and 192.1.2.64/26 into EIGRP using the redistribute connected command, as shown in the configurations below. 

Router Three 

interface Ethernet0 

ip address 192.1.2.1 255.255.255.192 

interface Ethernet1 

ip address 192.1.2.65 255.255.255.192 

interface Ethernet2 

ip address 10.1.2.1 255.255.255.0 

!router eigrp 2000 

redistribute connected 

network 10.0.0.0 

default-metric 10000 1 255 1 1500 

With this configuration on Router Three, the routing table on Router One shows: 

one# show ip route 

10.0.0.0/8 is subnetted, 2 subnets 

D 10.1.2.0 [90/11023872] via 10.1.50.2, 00:02:03, Serial0 

C 10.1.50.0 is directly connected, Serial0 

192.1.2.0/26 is subnetted, 1 subnets 

D EX 192.1.2.0 [170/11049472] via 10.1.50.2, 00:00:53, Serial0 

D EX 192.1.2.64 [170/11049472] via 10.1.50.2, 00:00:53, Serial0 

Although auto-summary normally causes Router Three to summarize the 192.1.2.0/26 and 192.1.2.64/26 routes into one major net destination (192.1.2.0/24), it does not do this because both routes are external. However, if you reconfigure the link between Routers Two and Three to 192.1.2.128/26, and add network statements for this network on Routers Two and Three, the 192.1.2.0/24 auto-summary is then generated on Router Two. 

Router Three 

interface Ethernet0 

ip address 192.1.2.1 255.255.255.192 

interface Ethernet1 

ip address 192.1.2.65 255.255.255.192 

interface Serial0 

ip address 192.1.2.130 255.255.255.192 

router eigrp 2000 network 192.1.2.0 

Now Router Two generates the summary for 192.1.2.0/24: 

two# show ip route 

D 192.1.2.0/24 is a summary, 00:06:48, Null0 

And Router One shows only the summary routE. 

one# show ip route 

10.0.0.0/8 is subnetted, 1 subnets 

C 10.1.1.0 is directly connected, Serial0 

D 192.1.2.0/24 [90/11023872] via 10.1.50.2, 00:00:36, Serial0 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/enhanced-interior-gateway-routing-protocol-eigrp/16406-eigrp-toc.html 


Q383. Which two statements about a network running MPLS VPN with IS-IS IGP are true? (Choose two.) 

A. IS-IS traffic engineering uses wide metric TLV type 135 with an up/down bit to define a leaked route. 

B. IS-IS traffic engineering uses wide metric TLV type 128 with an internal/external bit and an up/down bit to define a leaked route. 

C. IS-IS traffic engineering uses wide metric TLV type 130 with an internal/external bit and an up/down bit to define a leaked route. 

D. If the IS-IS up/down bit is set to 1, the leaked route originated in the L1 area. 

E. The MPLS VPN IS-IS core is inherently protected against IP-based attacks. 

Answer: A,E 


2passeasy.com

Renovate lead2pass 400-101:

Q384. Which two BGP path attributes are visible in Wireshark? (Choose two.) 

A. weight 

B. AS path 

C. local preference 

D. route maps 

Answer: B,C 


Q385. Which is the way to enable the control word in an L2 VPN dynamic pseudowire connection on router R1? 

A. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# set control-word 

B. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# enable control-word 

C. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# default control-word 

D. R1(config)# pseudowire-class cw-enable 

R1(config-pw-class)# encapsulation mpls 

R1(config-pw-class)# control-word 

Answer: D 

Explanation: 

The following example shows how to enable the control word in an AToM dynamic pseudowire connection: 

Device(config)# pseudowire-class cw-enable 

Device(config-pw-class)# encapsulation mpls 

Device(config-pw-class)# control-word 

Device(config-pw-class)# exit 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/mpls/command/mp-cr-book/mp-a1.html 


Q386. Which three statements describe the characteristics of a VPLS architecture? (Choose three.) 

A. It forwards Ethernet frames. 

B. It maps MAC address destinations to IP next hops. 

C. It supports MAC address aging. 

D. It replicates broadcast and multicast frames to multiple ports. 

E. It conveys MAC address reachability information in a separate control protocol. 

F. It can suppress the flooding of traffic. 

Answer: A,C,D 

Explanation: 

As a VPLS forwards Ethernet frames at Layer 2, the operation of VPLS is exactly the same as that found within IEEE 802.1 bridges in that VPLS will self learn source MAC address to port associations, and frames are forwarded based upon the destination MAC address. Like other 802.1 bridges, MAC address aging is supported. 

Reference: http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps368/products_white_paper09186a0080 1f6084.shtml 


2passeasy.com

Realistic smart 101-400:

Q387. Which three statements about RIPng are true? (Choose three.) 

A. It supports route tags. 

B. It sends updates on FF02::9. 

C. Its RTE last byte is 0XFF. 

D. It supports authentication. 

E. It sends updates on UDP port 520. 

F. It can be used on networks of greater than 15 hops. 

Answer: A,B,C 


Q388. Refer to the exhibit. 


Which additional configuration is necessary for R1 and R2 to become OSPF neighbors? 

A. R1 

router ospf 1 

no passive-interface Fastethernet0/0 

B. R2 

router ospf 10 

no network 10.1.1.6 0.0.0.0 area 0 

network 10.1.1.6 0.0.0.0 area 1 

C. R1 

interface FastEthernet0/0 

ip ospf mtu-ignore 

R2 

interface FastEthernet0/1 

ip ospf mtu-ignore ! 

D. R1 

no router ospf 1 

router ospf 10 

network 10.1.1.5 0.0.0.0 area 0 

Answer: A 

Explanation: 

Because the passive interface default command is used, by default all interfaces are passive and no neighbors will form on these interfaces. We need to disable passive interface on the link to R2 by using the “no passive-interface Fastethernet0/0” on R1 under OSPF. 


Q389. Which two packet types does an RTP session consist of? (Choose two.) 

A. TCP 

B. RTCP 

C. RTP 

D. ICMP 

E. BOOTP 

F. ARP 

Answer: B,C 

Explanation: 

An RTP session is established for each multimedia stream. A session consists of an IP address with a pair of ports for RTP and RTCP. For example, audio and video streams use separate RTP sessions, enabling a receiver to deselect a particular stream. The ports which form a session are negotiated using other protocols such as RTSP (using SDP in the setup method) and SIP. According to the specification, an RTP port should be even and the RTCP port is the next higher odd port number. 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_Transport_Protocol 


Q390. Refer to the exhibit. 


Which route type is displayed when you enter the command show ip route supernets-only on a device with this configuration? 

A. Connected 

B. OSPF 

C. RIP 

D. EIGRP 

E. An empty route set 

Answer: E 

Explanation: 

This command shows supernets only; it does not show subnets. In this case, the routing table would contain the 10.0.0.0/24 subnet, but not the 10.0.0.0/8 supernet. 



see more CCIE Routing and Switching (v5.0)