What tells you about ccie service provider written exam

400-201 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/400-201/

With the help of Testking 400-201 dumps, you can get a great end result basically that will make you move Cisco check. In addition, should you failed within the 400-201 test the very first time of utilizing the items, just about all cash you spend will probably be return. You only need to send out your own 400-201 record records as the pdf to all of us. After credit reporting your data, we will return the money and return it for your accounts as soon as possible.

2016 Jun 400-201 ccie:

Q31. In which three ways do PE routers manage multiple customers in MPLS VRF environments? (Choose three.) 

A. Route targets are configured that allow the PE to uniquely identify the customer routes in MP-BGP 

B. PE routers use route distinguishers to tag routes for importing and exporting into customer VRFs. 

C. PE routers use PE-CE routing protocols to manage routing with client VRF devices. 

D. PE routers use route targets to tag routes for importing and exporting into customer VRFs. 

E. Route distinguishes are configured that allow the PE to uniquely identify the customer routes in MP-BGP. 

F. PE routers use PE-PE routing protocols to manage routing with client VRF devices. 

Answer: C,D,E 


Q32. Refer to the exhibit. 


Two ISPs have decided to implement MPLS Inter-AS TE. All routers have full reachability to all subnets. RSVP and MPLS TE have been enabled in all routers interfaces in both ISPs, yet Tunnel 14 is not up Which configuration will fix this issue? 

A. On R1, apply the command: 

interface Tunnel14 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.4 nbr-igp-id ospf 10.10.10.1 

B. On R1, apply the command: 

interface Tunnel14 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.4 nbr-igp-id isis 10.0000.0000.0004.00 

C. On R1. apply the command: 

interface Tunnel 14 

tunnel mpls traffic-eng path-option 1 dynamic 

D. I On R2. apply the command: 

interface Fa0/1 

ip router isis 

router ospf 1 

redistribute isis subnets 

On R3, apply the command: 

interface Fa0/1 

ip ospf 1 area 0 

router isis 

redistribute ospf 1 

E. On R2, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.3 nbr-igp-id ospf 10.10.10.2 

On R3, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.2 nbr-igp-id isis 10.0000.0000.0003.00 

F. On R2, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.3 nbr-igp-id isis 10.0000.0000.0003.00 

On R3, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.2 nbr-igp-id ospf 10.10.10.2 

Answer: F 


Q33. Refer to the exhibit: 


A customer with two sites is running RIP as a CE-PE routing protocol. These two sites are connected through Layer 3 VPN services. Each of these CE routers cannot ping the LAN IP address of the other router. Which action resolves this issue? 

A. On PE2 under RIP VRF ABC address family, add the redistribute bgp 100 metric 5 command. 

B. On PE1 under RIP VRF ABC address family, add the network 10.10.13.0 command. 

C. On both PEs under BGP VRF ABC address family, add the bgp bestpath igp-metric ignore command. 

D. On PE1 under RIP VRF ABC address family, add the no auto-summary command. 

E. On PE2 under BGP VRF ABC address family, add the bgp redistribute-internal command. 

Answer: A 


Q34. On a Cisco ASR 1000 Series, which hardware component is used to build and distribute the forwarding plane information to all line cards? 

A. RP 

B. ESP 

C. SIP 

D. PRP 

Answer: B 


Q35. Refer to the exhibit. 


A company has a requirement to provide communication among remote sites via multipoint GRE tunnels. This communication is not working yet. Which is the root cause of this issue? 

A. The key that is used on the DMVPN tunnel between the spoke and hub ends does not match. This causes the tunnel to fail. 

B. BGP IPv4 multicast address-family is missing between hub and spoke points. 

C. The GRE tunnel is not sourced from a physical interface. The DMVPN traffic does not know where to forward packets. 

D. The NHRP network ID does not match in the hub and spoke configuration causing NHRP negotiations to fail and the mGRE to stay down. 

Answer: D 


400-201  exam

Rebirth 400-201 ccie:

Q36. Refer to the exhibit. Which statement is true? 


A. This is an inter autonomous unicast route. 

B. The BGP MED value is 26. 

C. This is an mVPN route. 

D. The route target value is 10.1.100.2:3. 

E. There is a route reflector in this network. 

F. The route did not import this route into the VRF one. 

Answer: E 


Q37. Refer to the exhibit: 


A regional operations center recently set up a MPLS Inter-AS Option B solution for two service providers There is no intercommunication between CE1 and CE2 sites yet While troubleshooting this issue on the ASBR1 router, the operations engineer sees the following log: 

BGP(4): 10.24.32.253 rcvd 100:101:40.72.97.0/24, label 136 -- DENIED due to: extended community not supported; What does this log mean? 

A. The route-target value does not match the one in the local VRF 

B. The community that was applied on ASBR 10.24.32.253 does not match the local policies 

C. The bgp default route-target filter command is missing on both inter-AS ASBRs 

D. The BGP command retain route-target all is missing 

Answer: D 


Q38. An R1 router requires an equal load balancing to reach the prefix 192.168.0.0/16 over two exit points: through R2 and R3 routers. Which two options must be configured on the R1 router to achieve this goal? (Choose two.) 

A. The BGP maximum path feature must be configured on R1. 

B. The BGP PIC core must be enabled on R1 

C. Weight, local-pref, MED, as-path length, origin, and the BGP next-hop IGP cost must be the same for the R2 and R3 IBGP updates to R1. 

D. The BGP Link Bandwidth feature must be applied on R1. 

E. BGP extended community exchange must be enabled between IBGP neighbors. 

Answer: D,E 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2s/feature/guide/fsbgplb.html#wp1058373 


Q39. Refer to the exhibit. A network engineer must configure BFD for IS-IS between R1 and R2. In case the primary link fails, the convergence time should be less than a second. 

Which two IOS commands are required to meet this requirement? (Choose two.) 


A. isis bfd 

B. bfd minimum-interval 250 

C. bfd interval 250 min_rx 250 multiplier 3 

D. bfd multiplier 3 

E. bfd interval 250 min_rx 250 multiplier 4 

F. bfd fast-detect ipv4 

Answer: C,F 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/xr12000/software/xr12k_r4-3/routing/command/reference/b_routing_cr43xxr12k/b_routing_cr43xxr12k_chapter_010.ht ml#wp3058619742 


Q40. Two Tier 2 Service Providers are using a Tier 1 Service Provider for transport. MPLS is required between the Tier 2 Service Providers for label switching. In this CSC solution, which label stack is correct? 

A. original IP packet, MPLS CSC transport label, MPLS VPN label, and MPLS Tier 2 transport label 

B. original IP packet, MPLS Tier 2 transport label, MPLS VPN label, and MPLS CSC transport label 

C. original IP packet, MPLS VPN label, MPLS Tier 2 transport label, and MPLS CSC transport label 

D. original IP packet, MPLS Tier 2 transport label, MPLS CSC transport label, and MPLS VPN label 

Answer: C 



see more CCIE SP Written v4.0