10 tips on 70-486 dumps free download pdf

640-722 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/640-722/

Exam Code: 640-722 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA - Wireless Associate - IUWNE
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 640-722 Exam.

2016 May 640-722 Study Guide Questions:

Q31. - (Topic 7) 

A network engineer is upgrading the WLC image through the GUI for maintenance. What three transfer methods are available? (Choose three.) 

A. FTP 

B. SNMP 

C. TFTP 

D. SFTP 

E. HTTP 

F. SMB 

G. HTTPS 

H. SCP 

Answer: A,C,D


Q32. - (Topic 6) 

A network engineer is troubleshooting a LAP that is unable to join the controller and receives the message below: 

LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG. No more AP manager IP addresses remain. 

What does the log indicate? 

A. Two or more LAPs have the same IP address. 

B. An AP manager has the same IP address as another AP manager. 

C. A LAP has the same IP address as the AP manager. 

D. Two or more controllers have the same IP address. 

Answer: C 

Explanation: 

Problem 13: Duplicate IP address in the network 

This is another common issue that is seen when the AP tries to join the WLC. You might see this error message when the AP tries to join the controller. 

No more AP manager IP addresses remain 

One of the reasons for this error message is when there is a duplicate IP address on the network that matches the AP manager IP address. In such a case, the LAP keeps power cycling and cannot join the controller. 

The debugs will show that the WLC receives LWAPP discovery requests from the APs and transmits a LWAPP discovery response to the APs. However, WLCs do not receive LWAPP join requests from the APs. 

In order to troubleshoot this issue, ping the AP manager from a wired host on the same IP subnet as the AP manager. Then, check the ARP cache. If a duplicate IP address is found, remove the device with the duplicate IP address or change the IP address on the device so that it has a unique IP address on the network. 

The AP can then join the WLC. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/4400-series-wireless-lan-controllers/99948-lap-notjoin-wlc-tshoot.html 


Q33. - (Topic 7) 

What three components are required to configure Mobility Group Members between Wireless LAN Controllers? (Choose three.) 

A. Controller Management IP Address 

B. Controller Virtual IP Address 

C. Controller Multicast IP Address 

D. Controller MAC Address 

E. Controller Mobility Group Name 

F. Controller AP Management IP Address 

G. Controller RF Group Name 

Answer: A,D,E 


640-722  simulations

Down to date msdn 70-486:

Q34. - (Topic 2) 

A WLAN deployment uses a combination of Cisco Aironet 1260 APs and multiple Cisco 5500 Wireless LAN Controllers to provide wireless LAN access to end-users. The network administrator has decided to use DHCP Option 43 to enable the APs to discover the wireless LAN controllers. 

When configuring the DHCP scope, which format should be used for the Cisco WLC addresses? 

A. a comma-separated ASCII string of Cisco WLC AP-manager addresses 

B. a comma-separated ASCII string of Cisco WLC management addresses 

C. a comma-separated ASCII string of Cisco WLC virtual IP addresses 

D. a hexadecimal string of Cisco WLC AP-manager addresses 

E. a hexadecimal string of Cisco WLC management addresses 

F. a hexadecimal string of Cisco WLC virtual IP addresses 

Answer: E 

Explanation: 

Complete these steps in order to configure DHCP Option 43, in the embedded Cisco IOS DHCP server, for all Cisco Aironet APs that run Cisco IOS. This includes all APs except for the VxWorks 1000 Series (see the next section) and the 600 Series OEAP which does not use Option 43. 

. Enter configuration mode at the Cisco IOS CLI. 

. Create the DHCP pool, which includes the necessary parameters such as the default router and server name. This is an example DHCP scope: 

ip dhcp pool <pool name> 

network <ip network> <netmask> 

default-router <default-router IP address> 

dns-server <dns server IP address> 

. Add the Option 43 line with this syntax: 

option 43 hex <hexadecimal string> 

The hexadecimal string in step 3 is assembled as a sequence of the TLV values for the Option 43 suboption: Type + Length + Value. Type is always the suboption code 0xf1. Length is the number of controller management IP addresses times 4 in hex. Value is the IP address of the controller listed sequentially in hex. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless-mobility/wireless-lan-wlan/97066-dhcp-option-43-00.html 


Q35. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 


What is the meaning of the inverted orange triangle (marked "0") in the Alarm Summary tab of Cisco WCS? 

A. number of major alarms 

B. number of minor alarms 

C. number of critical alarms 

D. number of system alarms 

Answer: A 

Explanation: 

Alarms are color coded as follows: . 

Red — Critical Alarm . 

Orange — Major Alarm . 

Yellow — Minor Alarm 

The Alarm Summary displays the number of current critical, major, and minor alarms. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/wcs/6-0/configuration/guide/WCS60cg/6_0event.html 


Q36. - (Topic 5) 

The administrator needs to create a report that shows all controllers, APs, and Cisco 3300 Series MSEs in the WLAN, including hardware and software information. Which report includes this information? 

A. Device > Inventory 

B. Mesh > Nodes 

C. Network Summary > Executive Summary 

D. Network Summary > 802.11 Summary 

Answer: A 

Explanation: 

In the left sidebar menu, all of the inventory report options are listed. These reports are generated based on the data already stored in the WCS database. Because inventory reports are not on-demand reports, some configuration changes may have occurred since the storage and may not duplicate the attributes of the controller that are reflected in the stored data. The choices are as follows: 

. Access Point Inventory Report — Provides data on deployed access points. The data that is returned includes but is not limited to the following: the access points' MAC address, model, location, and radio status. 

. Combined Inventory Report — Provides data on all deployed controllers, access points, and location appliances. 

. Controller Inventory Report — Provides data on deployed controllers. The data that is returned includes but is not limited to the following: the model, IP address, and serial number of the controller, what software version it is running, and where it is located. 

. Location Server Inventory Report — Provides data on deployed location appliances. The data that is returned includes but is not limited to the following: the IP address and version of the location appliance, which port is being used, and the time the appliance starts up. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/wcs/4-1/configuration/guide/wcscfg41/wcsreps.html#wp1080212 


2passeasy.com

Approved microsoft virtual academy 70-486:

Q37. - (Topic 3) 

Which option is needed to earn the Cisco Compatible credential for Cisco Compatible Extensions Lite? 

A. Foundation and Management are required. 

B. Location and Management are required. 

C. Foundation and Location are required. 

D. Foundation and Voice are required. 

E. Voice is required. 

F. Foundation is required. 

G. Location is required. 

H. Management is required. 

Answer: F 

Explanation: 

Historically, there have been five versions of the Cisco Compatible Extension (CCX) specification labeled Version 1(V1) to Version 5(V5). Each version built upon its predecessors. For example, CCXv5 added MFP, real-time reporting between client and AP, a diagnostic channel to help troubleshooting clients and optional location services, and improved several CCXv4 features. Each version contains a list of features. In summer 2011, Cisco separated the CCX features into four subfamilies to help vendors integrate only those features that are needed for their specific wireless clients (called application-specific devices, which are devices built for a specific function [for example, barcode scanners or VoWLAN phones] and therefore do not need all the CCX features that a data laptop would need). This is called the CCX Lite program, with four components: 

Foundation (for standard CCX features for connectivity and security) 

CCX Voice (for VoWLAN-specific features, such as QoS enhancements) 

Location 

Management (for connection reporting and troubleshooting) 

Foundation is always needed to be certified CCX Lite, but the other subfamilies are optional. Reference: CCNA Wireless (640-722 IUWNE) Quick Reference Guide page 78 


Q38. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 


Which two statements about the status of the respective AP on a Cisco WCS version 7.0 map does this icon represent? (Choose two.) 

A. The 802.11a/n radio is administratively disabled. 

B. The 802.11a/n radio has a minor fault. 

C. The 802.11a/n radio has a major fault. 

D. The 802.11b/g/n radio is administratively disabled. 

E. The 802.11b/g/n radio has a minor fault. 

F. The 802.11b/g/n radio has a major fault. 

Answer: B,F 

Explanation: 

The icon with the top half yellow and the lower half red indicates that the optional 802.11a Cisco Radio (top) has a minor fault, and the 802.11b/g Cisco Radio (bottom) has a major or critical fault. The worst of the two Cisco Radio colors determines the color of the large triangular pointer. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/wcs/7-0MR1/configuration/guide/WCS70MR1/maps.html#wp1090761 


Q39. - (Topic 1) 

The network administrator has used VLANs to separate VoIP frames from data frames in the wired network. What must the administrator use to separate those frames in the wireless network? 

A. multiple SSIDs 

B. multiple authentications 

C. multiple WEP or WPA keys 

D. multiple channels 

E. multiple 802.11 radios (a, b, g, n) 

Answer: A 

Explanation: 

Multiple IEEE 802.11 service set identifiers (SSIDs) allow you to create different levels of network access and to access virtual LANs (VLANs).You can configure up to 16 separate SSIDs to support up to 16 VLANs. Each VLAN can have a different wireless security configuration so that the devices that support the latest Cisco security enhancements can exist alongside legacy devices. This additional access point functionality enables a variety of users having different security levels to access different parts of the network. 

Reference: http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/access_point/350/configuration/guide/ap350ch1 _ps458_TSD_Products_Configuration_Guide_Chapter.html 


Q40. - (Topic 4) 

Strong security is required, but a centralized RADIUS authenticator has not been implemented. 

Which two steps must you take to provide maximum security when using a pre-shared key? (Choose two.) 

A. Change the TKIP on a weekly basis. 

B. Use a key that includes mixed-case letters, numbers, and symbols with a length greater than 10 characters. 

C. Use only with WPA and WPA2, following proper strong key guidelines. 

D. Use the longest possible WEP key in your security policy. 

Answer: B,C 

Explanation: 

Another form of basic security now available is WPA or WPA2 Pre-Shared Key (PSK). The PSK verifies users via a password, or identifying code, (also called a passphrase) on both the client station and the access point. A client may only gain access to the network if the client's password matches the access point's password. The PSK also provides keying material that TKIP or AES use to generate an encryption key for each packet of transmitted data. While more secure than static WEP, PSK is similar to static WEP in that the PSK is stored on the client station and can be compromised if the client station is lost or stolen. A strong PSK passphrase that uses a mixture of letters, numbers, and non-alphanumeric characters is recommended. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/wireless/aironet-1200-access-point/prod_brochure09186a00801f7d0b.html 



see more CCNA - Wireless Associate - IUWNE