Top 19 interactive bootcamp 640-911 for IT engineers (20 to 38)

640-911 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/640-911/

Breathing of 640-911 free exam questions materials and study guides for Cisco certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 640-911 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Introducing Cisco Data Center Networking - DCICN exam Today!

2016 May 640-911 Study Guide Questions:

Q20. Where does Cisco Nexus Operating System store the startup configuration file? 

A. RAM 

B. flash 

C. bootflash 

D. volatile 

E. NVRAM 

Answer: E


Q21. Which device would you select to partition a network into VLANs? 

A. repeater 

B. bridge 

C. switch 

D. router 

E. hub 

Answer: C


Q22. Which option would you use to exit the Cisco Nexus Operating System interface configuration mode and return to the exec prompt? 

A. nexus(config-if)#Ctrl-C nexus# 

B. nexus(config-if)#Ctrl-Z nexus# 

C. nexus(config-if)#Ctrl-E nexus# 

D. nexus(config-if)#exit nexus# 

Answer: A


Q23. When deploying 10BASE-2 Ethernet, which type of connector is used? 

A. AUI 

B. UTP 

C. STP 

D. BNC 

E. RJ-11 

F. RJ-45 

G. ST 

H. DC 

Answer: D


Q24. Which option is an example of a distance vector routing protocol? 

A. RIP 

B. OSPF 

C. ARP 

D. IS-IS 

Answer: A


Q25. Which network topology is most closely associated with FDDI? 

A. bus 

B. token passing bus 

C. star 

D. extended star 

E. ring 

Answer: E


640-911 free practice exam

Rebirth 640-911 answers:

Q26. What are three reasons to migrate from IPv4 to IPv6? (Choose three.) 

A. IPv6 eliminates the requirement for NAT. 

B. IPv6 includes enough IP addresses to allocate more than four billion IP addresses to every person on earth. 

C. IPv6 eliminates the need for VLANs. 

D. Hosts can be assigned an IP address without DHCP. 

E. Hosts can be assigned an IP address without DNS. 

Answer: ABD


Q27. Which version of Cisco Nexus Operating System became a common operating system for Cisco Nexus switches and Cisco MDS storage switches? 

A. 2.7 

B. 3.3 

C. 3.9 

D. 4.1 

E. 5.01GD 

F. 6.2 

Answer: D


Q28. Which device forwards data based on the destination IP address? 

A. repeater 

B. bridge 

C. switch 

D. router 

E. hub 

Answer: D


Q29. Which two layers of the OSI model are combined in the Internet protocol suite application layer? (Choose two.) 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 5 

E. 6 

F. 7 

Answer: DE


Q30. What are two default user roles in Cisco Nexus Operating System? (Choose two.) 

A. Admin 

B. Network Operator 

C. Operator 

D. Storage Operator 

E. Root 

F. System Manager 

Answer: AC


Q31. What is the addressing format of IPv6? 

A. 48-bit dotted decimal 

B. 48-bit colon-delimited hexadecimal 

C. 64-bit dotted decimal 

D. 64-bit colon-delimited hexadecimal 

E. 128-bit dotted decimal 

F. 128-bit colon-delimited hexadecimal 

Answer: F


640-911 pdf exam

High value 640-911 keys:

Q32. Which command should you use to configure a Cisco Nexus switch port for Layer 2 operation? 

A. nexus(config-if)#switchport 

B. nexus(config-if)#layer-2 

C. nexus(config-if)#routed 

D. nexus(config)#interface vlan 10 nexus(config-if)#switchport 

Answer: A


Q33. What are three modular Layer 2 processes in Cisco Nexus Operating System? (Choose three.) 

A. UDLD 

B. PIM 

C. HSRP 

D. STP 

E. Cisco Discovery Protocol 

F. OSPF 

Answer: ADE


Q34. Which VTP mode disallows the creation of local VLANs? 

A. transparent 

B. tunneling 

C. server 

D. client 

E. off 

F. native 

Answer: D


Q35. Which option is an example of an advanced distance vector routing protocol? 

A. EIGRP 

B. RIP 

C. OSPF 

D. ARP 

Answer: A


Q36. Which two commands would you use to erase the Cisco Nexus Operation System configuration and return the switch to factory defaults? (Choose two.) 

A. nexus# write erase boot 

B. nexus# erase configuration 

C. nexus# erase running-configuration 

D. nexus# erase startup-configuration 

E. nexus# reboot 

F. nexus# reload 

G. nexus# shutdown 

Answer: AF


Q37. What is the correct format of an access control list on a Cisco Nexus switch to only permit unencrypted Web traffic from the 172.16.1.0/25 network to destination host 10.10.1.110? 

A. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp host 172.16.1.0/25 any eq 80 

B. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp 172.16.1.0 255.255.255.128 any eq 80 

C. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp 172.16.1.0/25 any eq 80 

D. N5K-A(config)#access-list 101 permit tcp 172.16.1.0/25 0.0.0.128 eq 80 

E. N5K-A(config)# ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# permit tcp any 172.16.1.0 255.255.248.0 eq 80 

Answer: C


Q38. What is the minimum required command to enter global configuration mode on a Cisco Nexus switch? 

A. nexus# con 

B. nexus# configure 

C. nexus# configure global 

D. nexus# configure terminal 

Answer: A



see more Introducing Cisco Data Center Networking - DCICN