640-916 study material (51 to 60)

640-916 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/640-916/

Precise of 640-916 exam fees materials and questions for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 640-916 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Introducing Cisco Data Center Technologies - DCICT exam Today!

2016 May 640-916 Study Guide Questions:

Q51. Which is a function of the data center access layer? 

A. repeater 

B. high-speed packet switching 

C. access control 

D. firewalling and Intrusion Prevention 

E. services layer 

F. QoS marking 

Answer: F 


Q52. A UCS administrator has been tasked with creating a new server profile. What two pools can be used to assign Layer 2 interface information? (Choose two.) 

A. Mac Address 

B. UUID 

C. WWN 

D. IP address 

E. Server 

Answer: A,C 


Q53. Which IEEE protocol allows Ethernet to operate as a lossless fabric? 

A. Priority-based Flow Control (802.1Qbb) 

B. Enhanced Transmission Selection ( 802.1Qaz) 

C. Bandwidth Demand Circuit (802.1Qax) 

D. Quantized Congestion Control (802.1Qau) 

E. Data Center Bridging Exchange (802.1Qab) 

Answer: A 


640-916  exam fees

Refresh 640-916 dump:

Q54. Which method of virtualization requires significant modification to the guest operating system? 

A. full virtualization 

B. paravirtualization 

C. partial virtualization 

D. hypervisor virtualization 

E. host virtualization 

F. storage virtualization 

G. LAN virtualization 

Answer: B 


Q55. What is the purpose of the Destination VIF field in the VNTag header? 

A. identify the physical satellite port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender 

B. identify the virtual satellite port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender 

C. identify the physical satellite port on a Cisco Nexus 7000 Series Switch 

D. identify the fabric port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender 

Answer: A 


Q56. Which command issued on the Cisco Nexus 1000V VSM displays the connected VEMs? 

A. N1000v-VSM# show vem 

B. N1000v-VSM# vem status 

C. N1000v-VSM# show module 

D. N1000v-VSM# show vem status 

E. N1000v-VSM# show vem inventory 

Answer: C 


2passeasy.com

Verified 640-916 practice questions:

Q57. Which three are the names of configuration tabs that appear in the Navigation Pane of the UCS Manager GUI? (Choose three.) 

A. VLAN 

B. LAN 

C. VSAN 

D. Policies 

E. Equipment 

F. Global 

G. Admin 

Answer: B,E,G 


Q58. Refer to the exhibit. An engineer has configured a primary fabric interconnect with this configuration. Which two pieces of information are needed to guarantee high availability and fail over for the secondary fabric interconnect for the cluster? (Choose two.) 

A. Cisc0123! 

B. 10.10.10.10 

C. 10.10.10.1 

D. 10.10.10.16 

E. 10.0.10.25 

F. Fabric-A 

Answer: A,B 


Q59. On the Cisco Nexus 5000, which three commands help verify network connectivity? (Choose three.) 

A. ping 

B. show interface brief 

C. show otv 

D. show vdc membership 

E. traceroute 

Answer: A,B,E 


Q60. Which three components are needed to implement FCoE? (Choose three.) 

A. FCoE Initialization Protocol 

B. N_Port virtualization 

C. N_Port ID virtualization 

D. converged network adapter 

E. priority flow control 

Answer: A,D,E 



see more Introducing Cisco Data Center Technologies - DCICT