[Refresh] passing score 640-916

640-916 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/640-916/

Actual of 640-916 study guide materials and rapidshare for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 640-916 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Introducing Cisco Data Center Technologies - DCICT exam Today!

2016 May 640-916 Study Guide Questions:

Q41. A network engineer is migrating the server farm from 1 Gb/s Ethernet connectivity to 10 Gb/s Ethernet connectivity. What two Cisco Nexus Fabric Extenders support 10 Gb/s server connectivity? (Choose two.) 

A. Nexus 2148T 

B. Nexus 2232PP 

C. Nexus 2224TP 

D. Nexus 2248PQ 

E. Nexus 2248TP 

Answer: B,D 


Q42. Which four are valid options for connecting a host to data center storage? (Choose four.) 

A. Telnet 

B. SSH 

C. iSCSI 

D. Fibre Channel 

E. NFS 

F. CIFS 

Answer: C,D,E,F 


Q43. OTSPOT 

Answer: 


2passeasy.com

Update 640-916 official certification guide:

Q44. Which two Cisco Nexus switches are capable of Layer 3 switching? (Choose two.) 

A. Cisco Nexus 7010 

B. Cisco Nexus 5020 

C. Cisco Nexus 5548 

D. Cisco Nexus 2248 

E. Cisco Nexus 2232 

Answer: A,C 


Q45. OTSPOT 

Answer: 

119. For which task is the hypervisor responsible in a virtualized server environment? 

A. controls physical hardware resources 

B. migrates virtual machines via vMotion 

C. correlates traffic between physical servers 

D. installs virtual machine operating systems 

Answer: A 


Q46. Where does the data plane operate on a Cisco Nexus 7000 Series Switch? 

A. unified crossbar fabric 

B. unified port controller 

C. supervisor module 

D. Policy Feature Card 

E. Connectivity Management Processor 

Answer: A 


2passeasy.com

Vivid 640-916 ccna:

Q47. Which requirement is unique to service profile templates? 

A. VLAN 

B. VSAN 

C. pooled identities 

D. vNIC 

E. vHBA 

Answer: C 


Q48. A customer VMware environment contains five hosts running ESXi 5.5. In addition, the environment contains a single vCenter host using standard networking. The customer wants to deploy a Cisco Nexus 1000v solution using Layer 3 mode into the environment. Which three steps must the customer take.to achieve this goal? (Choose three.) 

A. Deploy two VSM modules. 

B. Create a vmkernel interfaces on each host. 

C. Create port profiles on the VSM. 

D. Register the vCenter plugin on the 1000v. 

E. Deploy five VSM modules. 

F. Create port profiles on each host. 

G. Create a vmkernel interface on each VSM module. 

H. Register the VEM modules with vCenter. 

Answer: A,B,C 


Q49. Which four components are parts of the Cisco Data Center Nexus switching offering? (Choose four.) 

A. Cisco 6000 Series Switch 

B. Cisco ASR 9000 

C. Cisco 1000v Switch 

D. Cisco IOS Software 

E. Cisco 4500E Switch 

F. Cisco NX-OS Software 

G. Cisco 6509-E Switch 

H. Cisco Fabric Extender 

Answer: A,C,F,H 


Q50. Which two options are two functions of the data center access layer? (Choose two.) 

A. high data transfer rate 

B. packet filtering 

C. server connections 

D. QoS policy enforcement 

E. high network fault tolerance 

F. VLAN creation 

Answer: C,F 



see more Introducing Cisco Data Center Technologies - DCICT