Getting Smart with: sybex 640-916

640-916 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/640-916/

Cisco accreditation will be the earths many authoritative international accreditation. Therefore 640-916 is extremely required for those who find themselves stressed to penetrate the actual That company. But its very difficult for those who are active functioning or even researching to pass through the actual Introducing Cisco Data Center Technologies - DCICT test. Actualtests Cisco 640-916 research manuals will help you saving a lot of time,power and source in the 640-916 test. You can manage this particular 640-916 test successfully through our 640-916 pdf and test powerplant. Were able to keep the item in a timely manner and invite visitors to understand Cisco understanding effortlessly. Also you can obtain the actual Cisco 640-916 pdf trial model totally free.

2016 Jul 640-916 study material:

Q91. What two options are necessary to complete the installation of the Nexus 1000v Virtual Supervisor Module? (Choose two.) 

A. VLAN addresses 

B. NTP server address 

C. VSM management IP address 

D. Domain ID 

E. DNS server address 

Answer: C,D 


Q92. A storage engineer has a new requirement to have control plane and data plane separation between the financing and student storage pools. What SAN technology can be used to facilitate this? 

A. Zones 

B. Zone Sets 

C. VSANs 

D. Port Security 

E. VLANs 

Answer: C 


Q93. Which two models of Cisco WAAS can be integrated into the Cisco 4000 Series ISR routers? (Choose two.) 

A. ISR-WAAS 

B. vWAAS on Cisco UCS E-Series 

C. WAAS Express Cisco UCS E-Series 

D. vWAAS on Cisco UCS B-Series 

E. WAE-7341 

Answer: A,B 


Q94. Which IEEE protocol provides bandwidth management and priority selection? 

A. Priority-based Flow Control (802.1Qbb) 

B. Enhanced Transmission Selection (802.1Qaz) 

C. Bandwidth Demand Circuit (802.1Qax) 

D. Quantized Congestion Control (802.1Qau) 

E. Data Center Bridging Exchange (802.1Qab) 

Answer: B 


Q95. A network engineer wants to enable a FCoE feature on a Cisco Nexus 5500 Series Switch. When does that occur? 

A. after the configuration is saved and rebooted 

B. after the configuration is saved 

C. after at least one port is configured to operate in FCoE mode 

D. after the license is applied 

Answer: A 


2passeasy.com

Most up-to-date pass4sure 640-916 download:

Q96. Which two are controls between initiators and targets on a Fibre Channel network? (Choose two.) 

A. Fibre Channel fencing 

B. LUN masking 

C. zoning 

D. access control list 

E. port security 

Answer: B,C 


Q97. What two options are key features for UCSM Manager? (Choose two.) 

A. Policy Based Management 

B. Manual Discovery 

C. Firmware provisioning 

D. Low Availability 

E. Supports Fabric-Path 

Answer: A,C 


Q98. Which two are functional layers of a collapsed-core LAN design? (Choose two.) 

A. core 

B. aggregation 

C. access 

D. distribution 

E. services 

Answer: A,C 


Q99. What are the three basic states of an Ethernet interface on a Cisco Unified Computing 

System Fabric Interconnect? (Choose three.) 

A. unconfigured 

B. enabled 

C. disabled 

D. uplink 

E. server 

F. errdisabled 

Answer: A,D,E 


Q100. Which item best describes the STP requirements for Cisco FabricPath? 

A. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN. 

B. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath Border interface. 

C. MST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN. 

D. MST must be configured on every Cisco FPBI. 

E. STP is required only to resolve border link failures. 

F. STP is not required on Cisco FabricPath interfaces. 

Answer: F 



see more Introducing Cisco Data Center Technologies - DCICT