[Realistic] 642-165 Cisco book 17-32 (Apr 2016)

642-165 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/642-165/

Validated of 642-165 exam prep materials and dumps for Cisco certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 642-165 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Unified Communications Contact Center Express Implementation exam Today!

2016 Apr 642-165 Study Guide Questions:

Q17. Which of the following is not a CRS Telephony or Media Subsystem?

A.

B.

Answer: A


Q21. What is the maximum number of concurrent emails an agent can have?

A. 1 email

B. 2 emails

C. 5 email s

D. 10 emails

Answer: C


642-165 sample question

Most recent 642-165 exam prep:

Q22. With which product is Cisco unified CCX integrated in order to allow an agent to chat with an SME using CAD?

A. cisco unified presence

B. IP phone messenger

C. webex connect

D. Microsoft office communicator

Answer: A


Q23. Cisco Works IP Telephony Environment Monitor (ITEM) provides what two serviceability capabilities? (Choose two.)

A. Monitoring of Cisco voice elements

B. Diagnostic trace tools to analyze connectivity

C. Problem alerts for operations personnel

D. User Tracking to track IP telephones

E. Tool to collect syslog messages from multiple sources

Answer: AC


Q24. What is the maximum number of agents supported on a Cisco Unified Communications Manager Express deployment?

A. 10 agents

B. 50 agents

C. 300 agents

D. 100 agents

Answer: B


Q25. Which phone type has the following support matrix for Cisco Unified Contact Center Express?

version 4.0 unsupported

version 4.5 supported

version 5.0 supported

A. SIP

B. MGCP

C. SCCP

D. H.323

Answer: A


Q26. In Cisco unified ccx, where is wrap-up data enabled?

A. In the Cisco supervisor desktop

B. In csq configuration on application administrator

C. On work flow groups on Cisco desktop work flow adm

D. In resource configuration or app adm

Answer: C


642-165 exam answers

Precise 642-165 :

Q27. Refer to the exhibit.


What is the purpose of the Repair button in the Cisco Unified Contact Center Express 5.0 Installation Wizard?

A. repair the Cisco Unified Communications Manager cluster associated with this Cisco CRS system

B. remove a version of Cisco CRS that the user had attempted but failed to remove previously

C. recover a Cisco CRS system

D. reinstall the same version of Cisco CRS on top of the currently installed version

Answer: C


Q28. Which deployment option is invalid for Cisco Unified Contact Center Express?

A. a two-node Cisco Unified Contact Center Express cluster connected to a Cisco Unified Communications Manager cluster

B. a one-node Cisco Unified Contact Center Express cluster connected to two Cisco Unified Communications Manager clusters

C. a one-node Cisco Unified Contact Center Express cluster connected to a Cisco Unified Communications Manager Express router

D. two Cisco Unified Contact Center Express clusters, each with two nodes, connected to the same Cisco Unified Cisco Unified Communications Manager cluster

Answer: B


Q29. How many license should be bought total user 250,150 logged,30 agent to answer outbound calls,20 agents able to answer end?

A. 150

B. 180

C. 200

D. 250

Answer: C


Q30. What should you set the Client Configuration to when configuring the ODBC Data Source for the Database Subsystem?

A. Multiprotocol

B. Named Pipes

C. TCP/IP

D. NWLink IPX/SPX

Answer: C


Q31. Which criterion can be used to control supervisor workflows?

A. number of calls abandoned

B. number of agents logged in

C. average talk duration

D. duration of oldest call in queue

Answer: D


Q32. Presence integration is a Cisco unified CCX feature available in which of these packages?

A. premium, enhanced, and standard

B. premium only

C. premium with high availability only

D. premium and enhanced\

Answer: A



see more Unified Communications Contact Center Express Implementation