Regenerate 642-384: Examcollection real lab from 81 to 96

642-384 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/642-384/

Exam Code: 642-384 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Cisco Express Foundation for Field Engineers(CXFF)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-384 Exam.

2016 Mar 642-384 Study Guide Questions:

Q81. Which two statements best describe the wireless core feature set using autonomous access points when implementing Wireless Domain Services? (Choose two.)

A. The primary Layer 2 WDS server address is configured via the infrastructure access point GUI.

B. The primary Layer 2 WDS server address is automatically discovered by the infrastructure access points through multicast

C. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest MAC address, followed by priority number.

D. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest priority number followed by MAC address.

E. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest IP address, followed by MAC address.

Answer: BD


Q82. Which statement is correct about the information in the Cisco Adaptive Security Device Manager General and License Information screen?

A. The security appliance supports active/active failover only.

B. The security appliance supports 3DES-AES only.

C. The managed device is a Cisco ASA 5540 Security Appliance with VPN premium license enabled.

D. The managed device is Cisco PIX515E Security Appliance.

Answer: D


Q83. Which authentication uses biometrics?

A. password

B. voice

C. tokens

D. certificates

Answer: B


Q84. Which of these is the best definition of the Cisco Lifecycle Services approach?

A. It defines the minimum set of services required to successfully deploy and operate a set of Cisco technologies.

B. It determines how best to price Cisco products.

C. It provides partners with a useful way to leverage Cisco resources.

D. It consists of these phases: plan, deploy, support, and troubleshoot.

Answer: A


Q85. An 802.11 b telephone is receiving an audio signal from an access point, but cannot send audio.

What is a possible cause?

A. the RSSI value on the telephone is greater than 35.

B. The access point is set to receive only at 802.11g data rates.

C. The security settings in the telephone do not match the settings in the access point.

D. The transmit power in the telephone is significantly lower than the transmit power in the access point.

Answer: D


642-384 actual exam

Leading 642-384 sample question:

Q86. Which two statements are correct about OSPF in a multiarea environment? (Choose two)

A. OSPF will be default summarize updates between area

B. OSPF requires the use of the area range configuration command only whennondefault summarization is required

C. OSPF ABR routers are needed only at the boundary of another OSPF area

D. OSPF uses wildcard masks in the network statements but subnet masks in the area range statements

E. OSPF requires that all areas have a least one ASBR

Answer: CD


Q87. This item consists of one or more multiple choice type questions that you must answer. To answer these questions, you need to use a GUI tool that becomes fully accessible by the use of the labs you see below these directions. The tabs have up and down arrows to signal the direction that the tabbed window may be dragged lo expose or hide the GUI tool. When you are done using the GUI tool, you may drag the tab down to continue answering questions. To advance to the next question in the series, click on the numbered button to the left of each question. Make sure that you have answered all the questions before continuing to the next item.

Which IP address or address range will be used when allocating an internal IP address to the VPN clients for the "test" VPN group? ____________________________________________________________

A. 10.1.1.100 to 10.1.1.200 I

B. 10.1-1.2 to 10.1.1.254

C. 192.168.1.1 to 192.168.1.100

D. 192.168.1.2 to 192.168.1.254

E. 192.168.1.1

F. 192.168.1.2

Answer: A


Q88. Which three business requirements development activities are performed in the prepare phase before creating a technology strategy? (Choose three)

A. identifying and assessing customer business requirements

B. documenting and categorizing customer business requirements in terms of performance, availability, capacity, and security

C. producing a documented technology strategy

D. creating a bill of materials

E. presenting documented business requirements to a customer and having the customer validate them

F. completing a site survey

Answer: ABE


Q89. Which statement best describes clustering in a small-business wireless network?

A. automatically configures wireless client devices via Wi-Fi Protected Setup

B. can get real-time traffic or bandwidth statistics form an access point within a cluster

C. replicates configuration parameters across access points in the cluster, while optimizing network performance

D. allows multiple access points to be connected wirelessly, without the need for a wired Ethernet network

Answer: C


Q90. What can be used to troubleshoot complex network and VPN connectively issues?

A. NAT

B. CCP

C. IPsec

D. NAC

Answer: B


642-384 exam price

High value 642-384 test:

Q91. Which design phase service component includes the development and documentation of the test case or cases used to verify that a deployed infrastructure meets operational, functional, and interface requirements?

A. Implementation Plan

B. Business Plan

C. Staging Plan

D. Detailed Design Development

E. Systems Acceptance Test Plan Development

Answer: E


Q92. What are two areas in which PoE can be applied? (Choose two)

A. building management

B. data center management

C. retail video kiosks

D. digital telephony

E. virtual networks

Answer: AC


Q93. Which statement is correct about the current address translation configurations on the security appliance?

A. Dynamic NAT is used to translate the 10.0.1.100 host on the inside interface to a global address of 192.168.1.1

B. Port AddressTranslation(PAT) is used to translate any host on the inside interface to the 192.168.1.100 global address.

C. Static NAT is used to translate the 172.16.1.2 host on thedmzl interface to a global address of 192.168.1.102

D. Dynamic NAT is used to translate any host ondmzl and dmz2 interfaces to a mapped address from the address from the address pool of 192.168.1.110 to 192.168.1.250 

Answer: C


Q94. Which statement correctly describes the keys witch model of deployment for call processing?

A. All IP Phones are able to answer any incoming PSTN call on any line

B. PSTN calls are routed through a receptionist or automated attendant.

C. All IP Phones in the system have a single unique extension number.

Answer: A


Q95. A North American customer is using 2.4-GHz radios in a point-to-point configuration. The radio power level is 17 dBm and is transmitting at 11 Mbps. The customer is using 21.5-dBi dish antennas and 50 feet of cabling, with a loss of 8.4 dB per 100 feet. The customer increased the distance between the transmitter stations and began experiencing link problems.

Without using a professional installer, which step should the customer take to fix the situation?

A. Use a cable with a lower loss.

B. Upgrade to an 802.11a radio.

C. Install a higher gain antenna.

D. Increase the transmitter power.

Answer: A


Q96. Which two statement best describe the wireless core feature set using autonomous access points when implementing Wireless Domain Services? (Choose two)

A. Layer 2 and Layer 3 services can be configured in a CiscoAironet autonomous AP or a Cisco Integrated Services Router

B. Layer 2 services can be configured in a CiscoAironet autonomous AP or a Cisco Integrated Services Router

C. Layer 2 and Layer 3 services can be configured in a CiscoAironet autonomous AP or controllers

D. Layer 3 services can be configured in WLSM

E. Layer 3 services can be configured in WLSE

Answer: BD