Mar 2016 updated: Actualtests Cisco 642-384 free question 1-16

642-384 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/642-384/

Exam Code: 642-384 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Cisco Express Foundation for Field Engineers(CXFF)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-384 Exam.

2016 Mar 642-384 Study Guide Questions:

Q1. Which two are benefits of installing Cisco Monitor Director at an SMB site for the partner selling the solution? (Choose two.)

A. simplifies Smart Business Communications System installation

B. allows the end customer to get free software updates

C. monthly recurring revenue mode

D. automated monthly reporting on system performance

Answer: CD


Q2. What are two advantages of implementing a router on a stick? (Choose two)

A. offers a single traffic path to alleviate congestion

B. uses a common network topology

C. provides communications between VLANs on remote switches

D. allows multilayer switches to perform routing

E. offers the highest rate of packets-per-second routing performance

F. allows for single point of failure for easy management and upgrade

Answer: CF


Q3. You have just configured HSRP and need to determine which router is active. Which command should you enter?

A. show ip hsrp active

B. show standby active

C. show star

D. show active

Answer: C


Q4. Refer to the exhibit. The tables contain information from the Cisco Router and Security Device Manager configuration of Router A and Router B. Traffic between Host 1 and Host 2 is not successfully establishing the sitE.to-site VPN between Router A and Router B. What is the mostly likely cause of this fault?


A. The IPSec and IKE encryption methods do not match. They all have to be either 3DES or AES.

B. Router A is using a standard IP ACL (100-149) while Router B is using a turbo ACL (150-199).

C. The D.H Group settings on the two routers are set to group 2. They must be set to group 1 for SHA. 1.

D. The IPSec policy map names on the two routers do not match. They must be the same on both routers.

E. The IPSec rules on the two routers are not permitting the correct interesting traffic

Answer: E


Q5. Which interface on the Cisco UC520 is assigned an IP address either statically or through DHCP?

A. Switch B sends PVST+ BPDUs of VLAN 1 (to the SSTP address that is flooded by Switch A) towards Switch C. Switch C will put port C.B into a typE.inconsistent state, which prevents the loop.

B. Switch C sends PVST+ BPDUs of VLAN 2 (to the SSTP address that is flooded by Switch B) towards Switch C. Switch A will put port C.B into a typE.inconsistent state, which prevents the loop.

C. Switch A sends PVST+ BPDUs of VLAN 1 (to the SSTP address that is flooded by Switch B) towards Switch B. Switch A will put port C.B into a typE.inconsistent state, which prevents the loop.

Switch B sends PVST+ BPDUs of VLAN 1 (to the SSTP address that is flooded by Switch A) towards Switch C. Switch C will put port C.B into a typE.inconsistent state, which prevents the loop.

D. Switch C sends PVST+ BPDUs of VLAN 2 (to the SSTP address that is flooded by Switch B) towards Switch C. Switch A will put port C.B into a typE.inconsistent state, which prevents the loop.

E. Switch A sends PVST+ BPDUs of VLAN 1 (to the SSTP address that is flooded by Switch B) towards Switch B. Switch A will put port C.B into a typE.inconsistent state, which prevents the loop.

F. WAN interface

G. LAN interface

H. Switch port

I. PSTN Interface

Answer: A


642-384 exam fees

Improve 642-384 test engine:

Q6. Which two statements best describe the wireless core feature set using autonomous access points when implementing Wireless Domain Services? (Choose two.)

A. Layer 2 and Layer 3 services can be configured in a CiscoAironet autonomous AP or a Cisco Integrated Services Router.

B. Layer 2 services can be configured in a Cisco Aironet autonomous AP or a Cisco Integrated Services Router

C. Layer 2 and Layer 3 services can be configured in a CiscoAironet autonomous AP or controllers.

D. Layer 3 services can be configured in WLSM.

E. Layer 3 services can be configured in WLSE.

Answer: BD


Q7. Where might you go on the Cisco ASDM home page to review graph outputs?

A. Configuration

B. Routing

C. Monitoring

D. Home

Answer: C


Q8. Which two benefits will a client see from adding a Wireless LAN Controller to their Smart Business Communications System? (Choose two).

A. allow for guest access

B. increase connection speeds

C. add additional access points

D. network management with CLI

Answer: AC


Q9. A customer in Europe needs to establish an 11-Mbps wireless bridge link between two office buildings that are approximately 1.3 km apart. The wireless link will pass through a public park, which contains a lake that is surrounded by trees. You run the range calculation and determine that the Cisco Aironet 1300 Series Outdoor Access Point/Bridge should work. You install the link using 10.5-dB yagis with 75 feet of standard Cisco cabling and both radios set at 20 mW. The wireless bridges are not able to establish or maintain a link.

What is needed to successfully complete this link?

A. An amplifier needs to be installed at one of the sites.

B. The antenna must be raised high enough to clear the trees

C. Lower loss cabling needs to be used to bring the EIRP into legal limits.

D. Due to the trees, a 21-dBi dish needs to be used for its narrower beam width.

Answer: B


Q10. What should you do first when selecting the appropriate antenna for a wireless deployment?

A. Determine the shape of the area to be covered

B. Determine the frequency of the radio

C. Determine the location of the access point

D. Determine the direction of the coverage

Answer: B


642-384 testing engine

Refined 642-384 free question:

Q11. You are troubleshooting OSPF neighbor establishment problems, which are occurring over Frame Relay interfaces that use the default OSPF network type. What should you verify in the router configuration?

A. theip ospf network point-to-point statement under the Frame Relay interface

B. The ip ospf priority 0 statement on the Frame Relay interface on the designated router

C. The neighbor statements on the Frame Relay interface

D. The framE.relay map statement on the Frame Relay interface

Answer: D


Q12. Which three types of ACL would you use to secure traffic on the network? (Choose three)

A. VLAN

B. reflexive

C. packets

D. dynamic

E. IPS

F. firewalls

Answer: ABD


Q13. Which of these is an accurate list of Cisco Lifecycle Services phases?

A. initiation, planning, analysis, design, development, implementation, operations and maintenance

B. project planning, site assessment, risk assessment, solution selection and acquisition, testing, and operations

C. Prepare, plan design implement operate, and optimize

D. analysis, design, deployment, testing, implementation, and production I E. presales, project planning, development, implementation, operations testing, and operations sign-off

Answer: C


Q14. This item consists of one or more multiple choice type questions that you must answer. To answer these questions, you need to use a GUI tool that becomes fully accessible by the use of the labs you see below these directions. The tabs have up and down arrows to signal the direction that the tabbed window may be dragged lo expose or hide the GUI tool. When you are done using the GUI tool, you may drag the tab down to continue answering questions. To advance to the next question in the series, click on the numbered button to the left of each question. Make sure that you have answered all the questions before continuing to the next item.


Which method list and method is used to authenticate the remote access VPN users? (Choose two.)

A. sdm_vpn_xauth_ml_1

B. sdm_ypn_group_ml_1

C. SDM_CMAP_1

D. local database on the ISR

E. remote TACACS+ server

F. remote Radius Server

Answer: AD


Q15. You are the network administrator. There is one Gigabit Ethernet port on the Cisco CE520 used in the Smart Business Communications System. Which port role assignment would you make for?

A. Cisco Express 520

B. Cisco UC520

C. Cisco CE520

D. Cisco 871W

Answer: B


Q16. VLAN Hopping is one of the primary VLAN based attacks used by hackers to infiltrate network security. VLAN hopping is used to attack a network by sending packets to a port which is generally not accessible. VLAN hopping attacks are mainly conducted in the Dynamic Trunking Protocol and, in some cases; the attacks are targeted to the trunking encapsulation protocol (802.1 q or ISL).You worry about the switched infrastructure in an integrated network is vulnerable to VLAN hopping attacks. Which two configuration can be used to mitigate VLAN hopping? (Choose two.)

A. switchporttrunk encapsulation

B. switchport mode trunk

C. switchport access vlan

D. switchport mode access

Answer: CD



see more Cisco Express Foundation for Field Engineers(CXFF)