Why You Need To 642-737 vce 2013?

642-737 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/642-737/

Examcollection 642-737 Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) v2.0 exercise test could be the best option that you should get ready for the particular Cisco examination. If you wish to be described as a preeminent Examcollection engineers, you cant avoid the particular Examcollection 642-737 Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) v2.0 materials supply. You can study not only the true 642-737 test questions but also the detailed explanation. Moving Cisco 642-737 accreditation will be the initial most essential thing, moreover, you can study numerous specialised knowledge and activities which will used in not able to exercise perform.

2016 Jul ccnp wireless (642-737 iauws) quick reference:

Q11. How should the Cisco Secure ACS v4.2 and the Cisco WLC v7.0 be configured to support wireless client authentication?

A. The WLC configured for RADIUS and the Cisco Secure ACS configured for RADIUS (Cisco Airespace)

B. The WLC configured for RADIUS and the Cisco Secure ACS configured for RADIUS (IETF)

C. The WLC configured for TACACS+ and the Cisco Secure ACS configured for TACACS+ (Cisco Airespace)

D. The WLC configured for TACACS+ and the Cisco Secure ACS configured for TACACS+ (Cisco IOS)

Answer: A


Q12. Which statement describes the major difference between PEAP and EAP-FAST client authentication?

A. EAP-FAST requires a backend AAA server, and PEAP does not.

B. EAP-FAST is a Cisco-only proprietary protocol, whereas PEAP is an industry-standard protocol.

C. PEAP requires a server-side certificate, while EAP-FAST does not require certificates.

D. PEAP authentication protocol requires a client certificate, and EAP-FAST requires a secure password.

Answer: C


Q13. Which attribute on the Cisco WLC v7.0 does RADIUS IETF attribute "Tunnel-Private-Group ID" assign?

A. ACL

B. DSCP

C. QoS

D. VLAN

Answer: D


Q14. What is the best method to verify AP parameters that are seen from a wireless client?

A. WCS debug commands

B. ACS log files

C. WCS show commands

D. AP debug commands

E. packet analyzers

Answer: E


Q15. For wireless NAC out-of-band operations, which protocol is used between the Cisco NAC Appliance Manager and the wireless controller to switch the wireless client from the quarantine VLAN to the access VLAN after the client has passed the NAC authentication and posture assessment process?

A. RADIUS

B. TACACS+

C. SNMP

D. SSL

E. EAP

Answer: C


642-737  answers

Avant-garde pass4sure 642-737:

Q16. A wireless client has finished 802.1X and EAP using WPA2 with a controller-based AP network using a central AAA server. How is unicast encryption implemented on the client?

A. The client uses the PMK that is sent from the AAA server that is derived from EAP authentication.

B. The client uses the PTK that is sent from the WLC, which was derived from the PMK that is sent from the AAA server.

C. The client uses the PTK that is derived from EAP authentication.

D. The client uses the PMK that is derived from a four-way handshake with the AP.

E. The client uses the PTK that is derived from a four-way handshake with the AP.

Answer: E


Q17. Which option verifies that a wireless client has authenticated to a WLAN when performing NAC using the Cisco NAC Appliance Manager and Server?

A. Cisco CAM OOB Management > Devices > Discovered Clients

B. Cisco CAS OOB Management > Devices > Discovered Clients

C. Cisco CAM Monitor > View Online Users

D. Cisco CAS Monitor > View Online Users

Answer: C


Q18. Refer to the exhibit.

Viewing the Controller > Interfaces configuration screen, which statement about the nac-vlan interface configuration is true?


A. Wireless client traffic that is outbound on VLAN 176 will be switched to the trusted interface on the Cisco NAC Appliance Server.

B. Wireless client traffic that is outbound on VLAN 175 will be switched to the trusted interface on the Cisco NAC Appliance Server.

C. 10.10.175.1 is the IP address of the trusted interface on the Cisco NAC Appliance Server.

D. 10.10.175.1 is the IP address of the untrusted interface on the Cisco NAC Appliance Server.

E. VLAN 175 is the access VLAN.

F. VLAN 176 traffic from the client will bypass the Cisco NAC Appliance Server.

Answer: E


Q19. What are the four packet types that are used by EAP? (Choose four.)

A. EAP Type

B. EAP Request

C. EAP Identity

D. EAP Response

E. EAP Success

F. EAP Failure

G. EAP Authentication

Answer: BDEF


Q20. Which statement correctly describes the relationship between the foreign and anchor controllers when used for guest access?

A. The foreign controller will load balance in round-robin fashion starting with the highest IP address anchor controller to the lowest IP address anchor controller.

B. The foreign controller will load balance in round-robin fashion starting with the lowest IP address anchor controller to the highest IP address anchor controller.

C. The foreign controller will load balance in round-robin fashion starting with the highest MAC address anchor controller to the lowest MAC address anchor controller.

D. The foreign controller will load balance in round-robin fashion starting with the lowest MAC address anchor controller to the highest MAC address anchor controller.

Answer: B



see more Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) v2.0