[Precise] 642-980 Cisco torrent 16-30 (May 2016)

642-980 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/642-980/

Exam Code: 642-980 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-980 Exam.

2016 May 642-980 Study Guide Questions:

Q16. Refer to exhibit. 


Customer has a pair of Cisco Nexus7010s switches and connected to a single Cisco Nexus5548 switch via vPC. Customer has a combination of M1 and F1 I/O Modules in Cisco Nexus7010s. 

Why is the design described not supported? 

A. Mixing I/O Modules on the Same Side of a Peer Link is not supported 

B. vPC does not support split control plane 

C. You can not configure a vPC peer link to configure two devices as vPCs 

D. Need to add another Cisco Nexus5548 switch to the topology to make this work. 

Answer: A 


Q17. It has been determined that unknown unicast, multicast, and broadcasttraffic is not correctly being switched through either Nexus 7010 switch. Whichstatement best describes the cause of this issue? 

A. No VLANs are allowed across the vPC peer link. 

B. The MST STP is not enabled on either switch. 

C. The default VLAN is inactive. 

D. VTP is not configured to handle this type of traffic. 

Answer: B 

Explanation:

The MST STP is not enabled on either switch From both switches the “show spanning-tree mst” command show that the switch is not in MST mode.


Q18. When using a Cisco Nexus 5500 and Cisco Nexus 7000 Series Switch, how can a port channel interface be configured? 

A. Layer 3 interface 

B. Layer 3 interface in non-admin VDC only 

C. Layer 3 interface in admin VDC only 

D. Layer 3 interface in VDC 1 only 

Answer: A 


Q19. Which command on a Cisco Nexus 5000 Series Switch will show the interface information for port 10 on the connected FEX 100? 

A. show interface Ethernet 100/10 

B. show fex 100 interface Ethernet 1/10 

C. show interface Ethernet 100/1/10 

D. show interface Ethernet 1/100/10 

Answer: C 


Q20. There is an ARP storm in VDC 1. Some users on VDC 2 notice that ARP is not resolving for their gateway on the Cisco Nexus core. What is the cause? 

A. The ARP CoPP class committed information rate is exceeded, resulting in ARP loss in all VDCs. 

B. The administrator has not correctly configured the ARP CoPP class in VDC 2. 

C. The ARP traffic in VDC 1 is copied to the host ports in VDC 2, causing overutilization and output discards. 

D. Because the ARP process in the default VDC (VDC 1) is responsible for processing ARP traffic for all VDCs, VDC 2 will be affected. 

Answer: A 


2passeasy.com

Down to date 642-980 exam question:

Q21. Which CLI command can tell which switch is on the other side of port channel 2 that is trunking VSAN 5? 

A. show topology vsan 5 

B. show interface port-channel 2 trunk vsan 5 

C. show interface port-channel 2 vsan 5 peer-info 

D. show fcs vsan 5 

E. show fspf database vsan 5 interface port-channel 2 

Answer: A 


Q22. Refer to the output. 

feature otv 

otv site-vlan 2 

otv site-identifier 256 

!

interface ethernet 2/0 

ip address 192.0.2.1/24 

ip igmp version 3 

interface ethernet 2/1 

ip address 192.0.2.2/24 

ip igmp version 3 

interface Overlay1 

otv control-group 239.1.1.1 

otv join-interface ethernet 2/0 

otv extend-vlan 3-100 

interface Overlay2 

otv control-group 239.1.1.1 

otv join-interface ethernet 2/1 

otv extend-vlan 101-115 

Which command best represents where the control plane configurations are applied? 

A. switch(config-if-overlay)# otv isis hello-interval 30 

B. switch(config-if)# otv isis hello-interval 30 

C. switch(config-vlan)# otv isis hello-interval 30 

D. switch(config)# otv isis hello-interval 30 

Answer: A 


Q23. Which three of these would cause two switch fabrics not to merge? (Choose three.) 

A. Two or more switches do not have at least one assigned domain ID in common. 

B. Two switches have different assigned VSANs on the connecting ports. 

C. Two switches have different assigned VLANs on the connecting ports. 

D. The static domain ID does not override the dynamic ID. 

E. The election of the static domain is only determined by the WWNs of the two switches. 

F. The physical connectivity between the two switches is not active. 

Answer: ABF 


Q24. Refer to the exhibit. 


The customer informs you of a problem they are encountering. What is the cause of the problem? 

A. The core upstream switch does not have NPIV enabled. 

B. The downstream switch does not have NPIV enabled. 

C. NPIV has been disabled on all switches. 

D. NPIV has been configured but not enabled on the uplink port. 

Answer: A 


Q25. Which command would you use to find the AED of an extended VLAN in a dual-homed site of an OTV network? 

A. show otv aed on the AED 

B. show otv site on any edge devices in the site 

C. show otv vlan on the AED 

D. show otv aed on any edge devices in the site 

E. show otv vlan on any edge devices in the site 

Answer: C 


2passeasy.com

Validated 642-980 training tools:

Q26. You receive an error attempting to enable the vPC feature on a Cisco Nexus 7018 Switch. Which Cisco Fabric Services distribution must be operational before the feature can be enabled? 

A. CFSoFC 

B. CFSoIP 

C. CFSoV 

D. CFSoE 

E. CFSoM 

Answer: D 


Q27. Which statement is true regarding Cisco FabricPath? 

A. It is necessary to first install the Cisco FabricPath feature set in the default VDC. 

B. Cisco FabricPath is only available on Cisco Nexus 7010 Switches with the Supervisor 2 engine. 

C. Cisco FabricPath cannot be disabled explicitly for a specific VDC. 

D. If the Cisco FabricPath feature is not installed, the fabricpath keyword will be available in the feature-set command. 

Answer: A 


Q28. Which two commands will show all the OTV edge devices and their MAC addresses in all sites in the overlay? (Choose two.) 

A. show otv adjacency overlay 

B. show otv site 

C. show otv vlan 

D. show otv adjacency 

E. show mac address-table 

Answer: AD 


Q29. Refer to the exhibit. 


What command should you execute next in resolving a lock failure? 

A. ntp execute 

B. ntp commit 

C. ntp lock 

D. ntp help 

E. ntp detail 

Answer: B 


Q30. Which command is used to check for potential vPC configuration consistency problems? 

A. show vpc brief interface 

B. show vpc global config 

C. show vpc consistency-parameters global 

D. show vpc config 

Answer: C 



see more Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric