[Tested] 642-996 Cisco practice exam 65-80 (Apr 2016)

642-996 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/642-996/

Exam Code: 642-996 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-996 Exam.

2016 Apr 642-996 Study Guide Questions:

Q65. Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the data center design? (Choose three.)

A.FCoE

B.vPC

C.vDC

D.FabricPath

E.802.1ad

F.STP

Answer: ABD


Q66. Which four options describe I/O Accelerator? (Choose four.)

A.is topology dependent

B.provides unified acceleration service

C.provides high availability and resiliency

D.provides load balancing

E.is transport agnostic

F.Each IOA engine provides 1-Gbps application throughput.

G.uses TCP

H.does not support multiple paths and PortChannels

Answer: BCDE


Q67. Which design will reduce cable count and maintain all cables within a rack?

A.Top-of-Rack design

B.Middle-of-Row design

C.End-of-Row design

D.End-of-Rack design

Answer: A


Q68. What are the benefits of an Adapter FEX?

A.requires fewer adapters, cables, network ports, and network devices

B.provides the ability to VMware VMotion across data centers

C.reduces complexity in the data center

D.works with the IEEE 802.1RB standard

Answer: A


Q69. Which three items represent features of Cisco Virtual Port Channels? (Choose three)


A.Single control plane

B.Dual control planes

C.vPC appears as one switch to downstream switches

D.vPC appears as two switches to downstream switch

F. channel protocols include Static, PAgP, PAgP+, LACP

Answer: ACE


642-996 free practice questions

Most recent 642-996 free practice test:

Q70. Which option is a critical difference between the Cisco Nexus 5500 and 5600 platforms?

A.vPC+ support

B.built-in Layer 3 support

C.redundant supervisor

D.virtual device contexts

Answer: B


Q71. Which three items represent features of Cisco Virtual Switching System? (Choose three)


A.Single control plane

B.Dual control planes

C.VSS appears as one switch to downstream switches

D.VSS appears as two switches to downstream switch

F. channel protocols include Static, PAgP, PAgP+, LACP

Answer: ACF


Q72. Which is a feature of the Data Center Core layer?

A.The core layer provides the high-speed packet switching backplane for all flows going in and out of the data center.

B.The core layer provides the high-speed packet switching backplane for all flows going out of the data center.

C.The core layer is purely a Layer 2 environment. As a result, the core layer is not free of spanning tree and vPC.

D.The core layer provides connectivity to multiple aggregation modules and provides a resilient Layer 3 routed fabric with a single point of failure.

Answer: A


Q73. When migrating an existing data center network to a unified fabric network, which transitions should you expect to see?

A.IOS to Nexus networking equipment

B.physical to virtual machines

C.Fibre Chanel to FCoE

D.iSCSI to NAS

Answer: C


Q74. Which five options are Cisco UCS system components? (Choose five.)

A.UCS Manager

B.Nexus 1000v

C.Fabric Interconnect

D.Cisco IMC

E.Fabric Extender or IOM

F.Blade Server Chassis

G.Server Adapter

Answer: ACEFG


642-996 free exam questions

Vivid 642-996 testing software:

Q75. Refer to the exhibit.


Which technology achieves Layer 2 adjacencies across PoDs and features equal-cost forwarding on all links in topologies like the one shown?

A.vPC+

B.IS-IS level 2

C.multiple spanning-trees

D.FabricPath

Answer: D


Q76. Which three characteristics are associated with the amount of east-to-west traffic of a Cisco Data Center Unified Fabric Network? (Choose three.)

A.storage attached with access layer

B.number of links connected from two core devices

C.mobility of virtual machines

D.Layer 3 uplink

E.size of the Layer 2 domain

F.proxy routing

G.workload flexibility

Answer: ACE


Q77. Which technology provides the ability to use all links in a LAN topology by providing an active-active path to the upstream switch?

A.STP

B.vPC

C.PVST+

D.RSTP

Answer: B


Q78. Which physical data center design will reduce cabling and keep all of the cables within a rack?

A. ToR design

A.EoR design

B.ILR design

Answer: A


Q79. Which command sequence represents a correct process to establish OSPF peer authentication credentials?

A.N7010-C2(config)# key chain OSPF N7010-C2(config-keychain)# key 0

N7010-C2(config-keychain-key)# key-string

B.N7010-C2(config)# key-chain 0

N7010-C2(config-key-chain)# key-name OSPF N7010-C2(config-key-chain-key)# key-string

C.N7010-C2(config)# key ring OSPF N7010-C2(config-keyring)# key 0

N7010-C2(config-keyring-key)# key-string

D.N7010-C2(config)# key-ring 0

N7010-C2(config-key-ring)# key-name OSPF N7010-C2(config-key-ring-key)# key-string

Answer: A


Q80. Which two Nexus 7000 licenses are required to manage FabricPath from Cisco Data

Center Network Manager (DCNM)? (Choose two.)

A.Nexus 7000 Enhanced Layer 2 License

B.Nexus 7000 Transport Services License

C.Cisco DCNM for SAN Advanced Edition for Nexus 7000

D.Nexus 7000 LAN Enterprise License

E.Cisco DCNM for Nexus 7000

F.Nexus 7000 Scalable Feature License

Answer: AE



see more Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD)