Key benefits of testking 642-998

642-998 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/642-998/

With the help of Ucertify 642-998 places, you can obtain a good result simply which can make an individual complete Cisco test. Furthermore, if you unsuccessful inside the 642-998 test the first time of using the products, almost all cash you spend will be refund. You simply need to send your own 642-998 report records because the pdf to us. After confirming your details, we will refund the money and return it for your accounts as quickly as possible.

2016 Jul 642-998 training:

Q33. Which two technologies minimize or eliminate the need for STP in the data center? (Choose two.) 

A. OTV 

B. FabricPath 

C. BPDU 

D. vPC 

E. VDC 

F. MPLS 

Answer: BD


Q34. What is the primary function of NetFlow? 

A. NetFlow requires changes to the packet and provides statistics based on these packet flows. 

B. NetFlow identifies packet flows for both ingress and egress IP packets and provides statistics based on these packet flows. 

C. NetFlow does not use flows to provide statistics for accounting. 

D. NetFlow does not use flows to provide statistics for network monitoring. 

Answer: B


Q35. Which Cisco ACE Service Module deployment topology allows direct access to the servers for administration but requires either SNAT or PBR for load-balanced HTTP traffic returning from the server? 

A. Transparent 

B. One-Arm 

C. Routed 

D. Inline 

E. Asymmetric Server Normalization 

Answer: B


Q36. Instructions:

THIS TASK DOES NOT REQUIRE DEVICE CONFIGURATION

To access the multiple-choice questions, click on the numbered boxes on the left of the top panel. 

There are four multiple-choice questions with this task. Be sure to answer all four questions before selecting the Next button.

Scenario:

While running the Hardware Library wizard, you gather the attached images. Answer the questions from the provided information gathered.


Give the above configuration example answer the following question 

What is the Server type configured in the above example? 

A. B200 1.12 

B. B250 M2 

C. B220 M3 D B300 M3 

Answer: A


Q37. Which technology has the benefit of significant reduction in cabling at the access layer? 

A. FCoE 

B. DCBX 

C. FIP 

D. distributed FCF 

E. 802.1Qbb 

Answer: A


Q38. What represents a feature to secure OSPF routing exchanges? 

A. OSPF peer authentication 

B. OSPF route authentication 

C. OSPF process authentication 

D. OSPF database exchange authentication 

Answer: A


Q39. Which web browser does Cisco UCS Manager support? 

A. Microsoft Internet Explorer 6.0 or higher 

B. Safari 

C. Google Chrome 21.xx or higher 

D. Safari 5.0 

E. Mozilla Firefox 3.x or lower 

Answer: A


Q40. Which business requirement typically drives the data center design? 

A. data center location 

B. support for heterogeneous compute environments 

C. a collapsed core and distribution layer 

D. choice of a hypervisor 

Answer: B


2passeasy.com

Replace 642-998 training:

Q41. What is your recommendation to a customer interested in slowing power consumption in the data center? (Choose two.) 

A. Consolidate servers through virtualization. 

B. Convert servers from 220v to 110v. 

C. Implement Cisco Unified Fabric. 

D. Convert from AC to DC power distribution. 

E. Stop using redundant power supplies. 

Answer: AC


Q42. Which NHRP features active and standby virtual gateways? 

A. GLBP 

B. VRRP 

C. HSRP 

D. SSO 

E. NSF 

Answer: A


Q43. DRAG DROP 


Answer: 


Q44. Which three features are included in Cisco Prime NAM for Cisco Nexus 1010 Virtual Services Appliance? (Choose three.) 

A. packet capture 

B. packet decode 

C. filter and error scan 

D. configure virtual machine 

E. configure Cisco UCS Manager 

Answer: ABC


Q45. Which two devices operate only at OSI Layer 2? (Choose two.) 

A. Cisco Nexus 7010 

B. Cisco Nexus 5548 

C. Cisco Nexus 5596 

D. Cisco Nexus 5020 

E. Cisco Nexus 3016 

F. Cisco Nexus 2248 

Answer: DF


Q46. Which three characteristics are associated with the access layer of a Cisco Data Center Unified Fabric network? (Choose three.) 

A. no packet manipulation 

B. QoS – policing 

C. voice, data, and wireless convergence 

D. scalable routing protocols 

E. provides default gateway redundancy 

F. QoS – classification and queuing 

G. routing manipulation and filtering 

H. aggregates end users 

Answer: CFH


Q47. Which item is a component of Cisco DCNM? 

A. Cisco DCNM for SAN and Cisco DCNM for LAN 

B. Cisco DCNM for Cisco UCS Manager 

C. Cisco DCNM for B- and C-Series servers 

D. Cisco DCNM FabricPath license 

Answer: A


Q48. Which option can be used to provide a nonproprietary method of load balancing and redundancy between the access and aggregation layers in the data center? 

A. PAgP port channel 

B. LACP 

C. vPC 

D. vPC+ 

E. host vPC 

Answer: B



see more Designing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCD) v5.0