Top 16 answers 646-365 for customers (49 to 64)

646-365 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/646-365/

Exam Code: 646-365 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Cisco Express Foundation for Account Managers (CXFA) Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 646-365 Exam.

2016 Apr 646-365 Study Guide Questions:

Q49. What are the two benefits of the "one policy" approach in the Cisco Unified Access solution? (Choose two.) 

A. Single management platform 

B. Unified control over who, what, when, where, and how uses the network 

C. Best in class WLAN and LAN switching 

D. Consistent access control across location and platforms 

E. Best in class routing 

Answer: BD


Q50. Which statement best describes total cost of ownership (TCO)? 

A. TCO is the same as the sum of all capital expenditures. 

B. TCO consists of direct costs (CapEx) and indirect costs such as labor and training. 

C. TCO also includes competitive advantage and business growth. 

D. TCO is relevant to the finance manager only. 

Answer: B


Q51. Which three statements correctly describe the Cisco router portfolio? (Choose three.) 

A. The Cisco 800 Series Integrated Services Router family is a 1-RU solution for small offices. 

B. The Cisco 1900 Series Integrated Services Router family is a 1-RU solution for small offices. 

C. The Cisco 1900 Series Integrated Services Router family provides a modular solution for small offices. 

D. The Cisco 800 Series Integrated Services Router family includes 3G WAN options. 

E. The Cisco 2900 Series Integrated Services Router family provides interactive media services and service virtualization or midrange deployments. 

F. The Cisco 2900 Series Integrated Services Router family provides interactive media services, including TelePresence. 

Answer: CDE 


Q52. Which three are challenges that are related to video deployments that are addressed by borderless network services in Cisco routers and by Cisco MediaNet? (Choose three.) 

A. bandwidth issues that are caused by centralized video mixing 

B. difficulty monitoring video performance and user experience 

C. difficulty configuring new video devices at all sites 

D. lack of support for far-end camera control (FECC) at some video terminals 

E. limited availability of high-speed video connections between sites 

Answer: ABC 


Q53. Which three operational attributes apply to Cisco Prime for Enterprise? (Choose three.) 

A. integrated Cisco AnyConnect VPN 

B. support for day zero attacks 

C. integrated Cisco best practices 

D. available as a physical and virtual appliance 

E. complete life-cycle management 

F. smart phone support 

Answer: CDE


646-365 brain dumps

Rebirth 646-365 free practice questions:

Q54. What two changes to core technologies in the network impact business processes? (Choose two.) 

A. An end-to-end borderless network architecture builds the foundation for integrating people and tasks in changing market environments. 

B. Operational agility is not important for businesses today. 

C. In order to react to market changes, operations and processes have to be modified as well. The network infrastructure has to match the changed requirements. 

D. Requirements to core technologies are rather static and are therefore independent of market changes. 

E. Corporate budgets to upgrade core networks are easy to prioritize. 

Answer: AC


Q55. Which three are advantages of Cisco Prime LMS? (Choose three.) 

A. It comes for free with any Cisco ISR G2 or Cisco ASR purchase. 

B. It includes Cisco Borderless Networks service work centers. 

C. It includes Cisco LAN sensor licenses. 

D. It includes Cisco Smart Business Architecture (SBA) validated templates. 

E. It provides complete life-cycle management. 

Answer: BDE 


Q56. Which four operational attributes apply to Cisco Prime for Enterprise? (Choose four.) 

A. optimized operations experience 

B. support for day zero attacks 

C. integrated Cisco best practices 

D. available as a physical and virtual appliance 

E. complete life-cycle management 

F. smart device support 

Answer: ACDE 


Q57. Which one of these actions is the best way to resolve security challenges in borderless networks? 

A. Upgrade all existing security products in the network. 

B. Identify the vulnerabilities of only newly deployed services. 

C. Identify the vulnerabilities of only newly deployed network devices. 

D. Migrate to an architectural approach to security. 

Answer: D


Q58. Which statement correctly describes the importance and role of business processes? 

A. Business processes are built on company operations. 

B. Operations and, consequently, business processes define the company strategy. 

C. Changes in company strategy cause changes in business processes and, consequently, in operations. 

D. Tasks in business processes require interaction of various users using the same type of device. 

Answer: C 


646-365 exam fees

Free 646-365 pack:

Q59. Which three are important market drivers for WAN optimization? (Choose three.) 

A. eliminate the need for complex IPSLA implementation 

B. acceleration of applications 

C. optimization of bandwidth 

D. offer value-added, optimized application services 

E. sufficient bandwidth availability 

Answer: BCD 


Q60. Which two of these router series include packet voice/data module slots? (Choose two.) 

A. Cisco 2900 Series Routers 

B. Cisco 1900 Series Routers 

C. Cisco 800 Series Routers 

D. Cisco 3900 Series Routers 

E. Cisco ASR 1000 Series Routers 

Answer: AD 


Q61. Which two of the following are driving factors for implementing an open and secure customer network? (Choose two.) 

A. the need to access Internet and cloud-based services from within the customer network 

B. the need to decrease network downtime 

C. the need to access corporate applications from office desks 

D. the need to access corporate assets from remote locations 

E. the need for lower TCO 

Answer: AD 


Q62. What are the three elements of the Cisco Unified Access solution? (Choose three.) 

A. one policy 

B. one switch 

C. one management 

D. one network 

E. one architecture 

Answer: ACD 


Q63. Which two statements are correct concerning Cisco Validated Design? (Choose two.) 

A. Cisco Validated Design consists of systems that are designed, tested, and documented to facilitate and improve customer deployments. 

B. Cisco Validated Design incorporates a limited range of technologies and products into a portfolio of solutions that have been developed to address the business needs of customers. 

C. The design zone for security cannot offer validated designs for several categories. 

D. SMARTnet provides access to a demonstration lab for each validated design. 

Answer: AC 


Q64. Which two other architectures is the Cisco Borderless Network Architecture linked to? (Choose two.) 

A. Cisco MediaNet Architecture 

B. Cisco Security Architecture 

C. Cisco TrustSec Architecture 

D. Cisco Collaboration Architecture 

Answer: BD 



see more Cisco Express Foundation for Account Managers (CXFA) Exam