648-238 class(31 to 40) for IT professionals: Jul 2016 Edition

648-238 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/648-238/

It is impossible to pass Cisco 648-238 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 648-238 practice questions. You will get a surprising result by our Up to date Implementing Cisco Connected Physical Security 1 Exam practice guides.

2016 Jul 648-238 exam question

Q31. The branch security manager at a retail bank is asked to create a centralized surveillance solution using Cisco VSM. However, the WAN link between headquarters and some of the branches has limited bandwidth. Using Cisco VSM, flexibility of deployment is broad. Which one of the options below is NOT possible? 

A. Deploy a centralized VSM solution using H.264, instead of MJPEG encoding in branches with limited WAN speed 

B. Retain camera streams on local branch servers, and only access video from headquarters on demand (such as an event or alarm video) 

C. Configure cameras for H.264 encoding and 15 fps, store video locally on a server, then transcode the same video stream to 5 fps before sending it to the headquarters security center 

D. Configure dual streaming on each camera—one for high-quality local recording, and the other for streaming to headquarters over WAN 

E. Trigger remote viewing of live video stream only when the operator at headquarters requests it through VSOM 

Answer: C 


Q32. In VSM 6.3.2, how can PTZ cameras be controlled? 

A. USB joystick only 

B. USB mouse only 

C. PTZ interface control in VSOM only 

D. By a USB joystick, USB mouse, or PTZ control interface in VSOM. 

Answer: D 


Q33. When configuring the privilege level on a Cisco IP camera, which of the following is not a valid option? 

A. Administrator 

B. User 

C. Monitor 

D. Viewer 

Answer: B 


Q34. What are the two differences between interlaced and progressive scan video? (Choose two.) 

A. Progressive scan video is generally better with fast-moving objects 

B. Interlaced video is generally better with fast-moving objects 

C. Interlaced video is constructed out of alternating odd and even lines 

D. Progressive scan video is constructed out of alternating odd and even lines 

Answer: A,C 


Q35. In the Cisco VSM 6.3.2 solution, VSOM is used for which two of the following functions? (Choose two.) 

A. View live and recorded video 

B. Record video from IP cameras 

C. Upgrade the VSMS 

D. Configure IP cameras, archives, and events 

E. Configure storage repositories for the system 

Answer: A,D 


648-238  study guide

Renew 648-238 brain dumps:

Q36. You are ready to add a new media server to VSOM, as well as a new set of cameras that will archive video to this new VSMS. What is the first step you should perform in VSMC? 

A. Look in the system log for unknown messages 

B. Assign local repositories 

C. Check Mediaout to verify you have plenty of space available 

D. Define the RTP port range in the firewall 

Answer: B 


Q37. When should a parent-child proxy be used? 

A. When you are watching the same camera feed multiple times at a remote site that also has a media server 

B. When you are watching multiple camera feeds simultaneously at a remote site that also has a media server 

C. When you are watching the same camera feed multiple times at the local site 

D. When you are watching multiple camera feeds at the same time at the local site 

Answer: A 


Q38. What is a possible cause for the motion detection feature not sending an email alert? 

A. The SMTP server that the IP camera uses to send the email may be filtering emails to prevent spam from being sent through the server. 

B. The SMTP server that the IP camera uses to send the email may not be filtering emails to prevent spam from being sent through the server. 

C. Sudden changes in light level or movement have accidentally triggered the motion detector, and the configuration needs to be modified. 

D. The issue cannot be related to SMTP filtering, light levels, or movement. 

Answer: A 


Q39. When editing a view, which of the following cannot be changed? 

A. Camera Tour options 

B. Layout options 

C. Viewing Pane properties 

D. Default Display options 

Answer: B 


Q40. In VSM 6.3.2, what is the maximum number of video panes that can be displayed at any given time in the VSOM Operators View? 

A. 4 

B. 8 

C. 16 

D. 32 

Answer: C 



see more Implementing Cisco Connected Physical Security 1 Exam