Apr 2016 updated: Actualtests Cisco 648-375 pdf exam 65-80

648-375 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/648-375/

Vivid of 648-375 exam price materials and pdf for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 648-375 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Cisco Express Foundation for Systems Engineers exam Today!

2016 Apr 648-375 Study Guide Questions:

Q65. Which Cisco Nexus feature is best managed with DCNM SAN? 

A. AAA 

B. domain parameters 

C. virtual switches 

D. VSS 

Answer: C


Q66. Which statement about scalability in Cisco OTV is true? 

A. Unknown unicasts are handled by the authoritative edge device. 

B. The control plane avoids flooding by exchanging MAC reachability. 

C. Any encapsulation overhead is avoided by using IS-IS. 

D. IP-based functionality provides Layer 3 extension over any transport. 

Answer: B


Q67. Which three of the following statements are true regarding the design of a technical solution? (Choose three.) 

A. CVDs provide proven design of solutions that include only Cisco products, which ensures single-vendor solutions. 

B. The technical solution has to be based on the previously defined architecture. 

C. Examples of low-level design tools are the Cisco Power Calculator, the Cisco Rack Space Calculator, and the Cisco DSP Calculator. 

D. Numerous CVDs are available that provide all the information needed for a successful deployment. 

E. The SBA toolkit includes foundation design guides that focus on concepts as well as foundation design guides that show detailed configurations. 

Answer: BDE


Q68. Which two of these Catalyst switch series are typically deployed in commercial customer networks? (Choose two.) 

A. Catalyst 3750-C Series Switches 

B. Catalyst 4500-X Series Switches 

C. Catalyst 2960-C Series Switches 

D. Catalyst 6500 Series Switches 

E. Catalyst 3560-C Series Switches 

Answer: BD


Q69. Which three are the benefits of the Cisco SecureX architecture? (Choose three.) 

A. Delivers granular visibility and control down to the user and device level 

B. Provides faster, more accurate protection from threats 

C. Increase operational efficiency with simplified polices, integrated security options, and automatic security enforcement 

D. Improves network security in cooperation with trusted vendor, third-party ecosystem 

E. Provides partial security coverage over the network devices 

Answer: ABC


648-375 latest exam

Avant-garde 648-375 exam engine:

Q70. Which statement about Cisco Prime is true? 

A. It provides simple and efficient management across architectures, networks, and services. 

B. It is an expert-level monitoring and troubleshooting tool based on Cisco SIO. 

C. It provides simple and efficient management of security services. 

D. It provides management services for all TrustSec products 

Answer: A


Q71. Which three security features are available on Cisco Catalyst switches? (Choose three.) 

A. Port security 

B. DHCP snooping 

C. IP destination guard 

D. Private VLAN 

E. MACtrust 

F. Secure virtualization 

Answer: ABD


Q72. Which two are advantages of Cisco Prime LAN Management Solutions? (Choose two.) 

A. It is bundled with any Cisco ISR G2 or Cisco ASR purchase. 

B. It includes Cisco Borderless Networks service work centers. 

C. It includes Cisco WAAS licenses. 

D. It includes WAN optimization features. 

E. It provides complete life-cycle management. 

Answer: BE


Q73. Which two of the following are recommended minimum required building blocks for a Cisco midmarket BYOD solution? (Choose two.) 

A. Cisco wireless LAN controller 

B. Catalyst 4500-X Series Switch 

C. Cisco ASR 100 Series Router 

D. Cisco Aironet Access Point 

E. Cisco WAAS appliance 

Answer: AD


Q74. Which two statements describe unique advantages of the Cisco Catalyst Compact switches? (Choose two.) 

A. Due to the fanless design, they can be placed anywhere in the workplace.? 

B. They support up to 24 PoE ports.? 

C. Only Cisco Catalyst 2960-C Series switches support PoE+ and MACsec. 

D. They diminish the power infrastructure by supporting PoE+ input and PoE output at the same time.? 

E. They support MPLS switching. 

Answer: AD


648-375 exams

Realistic 648-375 practice question:

Q75. Which two VPN technologies are used in the site-to-site connectivity? (Choose two.) 

A. MPLS 

B. MVPN 

C. IPsec 

D. OTV 

E. EZ-VPN 

Answer: BC


Q76. Which statement about electronic programmable logic device image upgrades 

A. You can execute an upgrade or downgrade only from the active supervisor module. 

B. FPLD and ISSU image upgrades are nondisruptive. 

C. Whether the module being upgraded is online or offline, only the EPLD images that have different current and new versions are upgraded. 

D. An EPLD upgrade must be performed during an ISSU system or kickstart upgrade. 

Answer: A


Q77. Which three selections represent implementations of Cisco VN-Link technology? (Choose three.) 

A. VMware PTS 

B. Cisco Nexus 2000 FEX 

C. Cisco Nexus 1000V 

D. vMotion 

E. Cisco VM-FEX 

Answer: ACD


Q78. Which three of the following statements are correct regarding security features available on Cisco Catalyst switches? (Choose three.) 

A. Port security prevents MAC address flooding. 

B. DHCP snooping prevents rogue DHCP servers from being placed on the network.? 

C. IP Source Guard prevents ARP spoofing attacks. 

D. Private VLAN prevents client to client communication.? 

E. MACsec provides end-to-end encryption.? 

Answer: ABD


Q79. Which two solutions are part of the Cisco SecureX Architecture? (Choose two.) 

A. secure management 

B. secure storage 

C. secure network 

D. secure servers 

E. secure mobility 

Answer: CE


Q80. Which two Cisco products can ensure the "one policy" platform in the Cisco Unified Access solution? (Choose two.) 

A. Cisco WAAS 

B. Cisco Identity Services Engine 

C. Catalyst 6500 Series Switch 

D. Nexus 5000 Series Switch 

E. Cisco AnyConnect 

Answer: BE



see more Cisco Express Foundation for Systems Engineers