How to pass Cisco 648-375 Real Exam in 24 Hours [testing engine 1-16]

648-375 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/648-375/

Tested of 648-375 practice exam materials and vce for Cisco certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 648-375 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Cisco Express Foundation for Systems Engineers exam Today!

2016 Apr 648-375 Study Guide Questions:

Q1. Which two of these Catalyst switch series are typically deployed in the distribution layer? (Choose two.) 

A. Nexus 7000 Series Switches 

B. Catalyst Compact Switches 

C. Catalyst 3000 Series Switches 

D. Catalyst 4500 Series Switches 

E. Catalyst 6500 Series Switches 

Answer: CD


Q2. What are the two benefits of the "one policy" approach in the Cisco Unified Access solution? (Choose two.) 

A. Single management platform 

B. Unified control over who, what, when, where, and how uses the network 

C. Best in class WLAN and LAN switching 

D. Consistent access control across location and platforms 

E. Best in class routing 

Answer: BD


Q3. Which two statements correctly describe Cisco Validated Designs and Smart Business Architecture? (Choose two.)? 

A. CVD is technology-oriented, while SBA is market- and solution-oriented.? 

B. SBA guides are available for enterprise deployments only. 

C. SBA is a blueprint for delivering the three Cisco architectures in a modular approach. 

D. Gold partners have access to a demo lab for each validated design. 

Answer: AC


Q4. What mode is required on a Cisco Nexus 7000 32-port 10-GB module port group to allow equal access to the 10-GB port controller? 

A. Community 

B. Shared 

C. Dedicated 

D. Assigned 

Answer: B


Q5. Which two of the following statements correctly Cisco IOS Software? (Choose two.) 

A. A universal Cisco IOS image includes all software features; additional software features are then activated by license keys without changing Cisco IOS. 

B. In order to obtain a license file, the product ID and serial number of the device are sent to the representative Cisco Channel Partner, along with the purchased product activation key. 

C. The Cisco ASR 1000 series features IOS-XE, a software architecture that consists of a platform component, IOS-XE middleware, and the actual Cisco IOS software. 

D. Cisco IOS 15 is available in two trains; T, which includes bug fixes and new features, and M, which includes bug fixes only. 

Answer: AB


648-375 actual test

Avant-garde 648-375 latest exam:

Q6. Which three are challenges that are related to video deployments that are addressed by borderless network services in Cisco routers and by Cisco MediaNet? (Choose three.) 

A. bandwidth issues that are caused by centralized video mixing 

B. lack of support for far-end camera control (FECC) at some video terminals 

C. limited availability of high-speed video connections between sites 

D. difficulty configuring new video devices at all sites 

E. difficulty monitoring video performance and user experience 

Answer: CDE


Q7. Which two questions should you ask a customer, that best help you when assessing an organization's security needs? (Choose two.) 

A. Are you exploring new cloud and BYOD business models? 

B. Do you have any Cisco Nexus 7000 deployed in your network? 

C. Are you using single-vendor security equipment? 

D. Are you enforcing the same security policies consistently across your organization's network? 

E. What are the operating hours of your security response team? 

Answer: AD


Q8. Which three are advantages of Cisco Prime LMS? (Choose three.) 

A. It comes fur free with any Cisco ISR G2 or Cisco ASR purchase. 

B. It includes Cisco Smart Business Architecture (SBA) validated templates. 

C. It provides complete life-cycle management. 

D. It includes Cisco LAN sensor licenses. 

E. It includes Cisco Borderless Networks service work centers. 

Answer: BCE


Q9. Which two good operations for selling Cisco WAAS during a router refresh at branches? (Choose two.) 

A. In order to optimize bandwidth, WAAS Express (running in Cisco ISR G2 IOS Software) is a cost-effective solution for branches. 

B. In the frame of IT consolidation, vWAAS would be a good solution when deployed on Cisco ISR G2 at the branches. 

C. Application acceleration can be achieved by using WAAS Mobile on end devices and WAAS Server on Cisco ISR G2 at the branches. 

D. In order to optimize application performance, Cisco WAAS on Cisco SRE (in Cisco ISR G2) is a good solution for branches. 

Answer: AD


Q10. Which two of the following statements correctly describe architecture and design? (Choose two.) 

A. The architecture shows building blocks and abstract capabilities of a system and the relationalship between the individual components. 

B. The design shows concrete products, expected performance, and scalability options of a solution. 

C. The design is the basis for creating the architecture. 

D. The architecture includes a description of the best possible solution. 

Answer: AB


648-375 test questions

Real 648-375 prep:

Q11. Which two of the following unique advantages of the PD/PSE Cisco Catalyst Compact Switches? (Choose two.) 

A. They support 16 PoE output ports. 

B. They support PoE+ output. 

C. Due to the fanless design, they can be placed in the workplace and drastically reduce in-house cabling needs. 

D. They diminish the power infrastructure by supporting PoE+ input and PoE output at the same time. 

Answer: CD


Q12. Which two are good options for selling Cisco WAAS during a router refresh at branches? (Choose two.) 

A. Cisco vWAAS on Cisco ISR G2 is a solution to optimize services consolidation. 

B. Cisco WAAS Mobile on Cisco ISR G2 is an effective solution to achieve application acceleration. 

C. Cisco.WAAS Express is a cost-effective solution to optimize bandwidth. 

D. Cisco WAAS on Cisco SRE is a good solution to optimize application performance. 

Answer: CD


Q13. Which two statements about CVD and SBA are true? (Choose two.) 

A. CVD is technology-oriented, while SBA is market-and solution-oriented. 

B. CVD includes everything from rough designs to tested versions of software code. 

C. SBA guides are available for enterprise deployments only. 

D. Gold partners have access to a demo lab for each validated design. 

Answer: AB


Q14. Which one of these statements is true about Cisco EnergyWise technology? 

A. Cisco EnergyWise management is supported only via Cisco EnergyWise Orchestrator. 

B. Cisco EnergyWise domains are defined on the Domain Name System. 

C. Cisco EnergyWise endpoints are managed by policies and monitored for energy usage. 

D. Cisco EnergyWise is supported on Catalyst 3560 Series Switches and higher. 

Answer: C


Q15. The Cisco SecureX Architecture is built on which two foundational principles? (Choose two.) 

A. context-aware policy 

B. virtual office management 

C. network management 

D. service provider policy 

E. context-aware security enforcement 

Answer: AE


Q16. DRAG DROP 


Answer: 




see more Cisco Express Foundation for Systems Engineers