Tips to Pass C2010-501 Exam (11 to 20)

C2010-501 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/C2010-501/

IBM accreditation may be the planets many respected global accreditation. Therefore C2010-501 is quite essential for those who are anxious to enter the particular That company. But it is very hard if you are busy operating or researching to give the particular IBM Maximo Asset Management V7.5 Infrastructure Implementation examination. Ucertify IBM C2010-501 study manuals will allow you to saving a large amount of time,vitality as well as useful resource inside the C2010-501 examination. Youll be able to handle this particular C2010-501 examination effectively through our C2010-501 pdf file as well as examination powerplant. Were able to maintain the item in a timely manner and enable people to understand IBM information effortlessly. Also you can download the particular IBM C2010-501 pdf file demo model totally free.

2016 Jul C2010-501 test

Q11. When configuring a LDAP query for the LDAPSYNC cron task, it is important to understand the content of the LDAP structure and how it relates to information in IBM Maximo Asset Management. Which attribute is required to import a user's LDAP information via LDAPSYNC cron task? 

A. city 

B. postal code 

C. street address 

D. e-mail address 

Answer: D 


Q12. When working with a hardware load balancer in a customer implementation, the hardware load balancer has been configured to point to a web server. What is the implication of this configuration? 

A. The hardware load balancer balances the user load completely. 

B. The hardware load balancer calculates and balances a percentage of the load. 

C. The hardware load balancer does nothing except add another layer of complication. 

D. The hardware load balancer balances the percentage of the load that the web server has been configured to present to it. 

Answer: C 


Q13. Which statement is true about the generic Java Virtual Machine (JVM) parameter Dsun.rmi .dgc.ackTimeout regarding Remote Method Invocation (RMI)? 

A. This parameter must be added only on JVMs that are used for User Interface connections. 

B. Use different timeout settings for application servers that have the RMI Registry web application installed. 

C. If it is set too high, garbage collection will clear RMI objects out of memory that are still in use. This can create problems with client-side performance. 

D. If it is set too high, garbage collection will clear RMI objects too slowly. This can cause problems with database connection counts increasing beyond acceptable limits. 

Answer: D 


Q14. A company is running IBM Maximo Asset Management in three clusters: 1 for User Interface (UI), 1 for reporting, and 1 for cron jobs. What needs to be done to run all cron jobs on only the cron cluster? 

A. in the UI and reporting clusters maximo.properties files, add mxe.crontask.run=all 

B. in the UI and reporting clusters maximo.properties files, add mxe.crontask.donotrun=1 

C. in the UI and reporting clusters maximo.properties files, add mxe.crontask.donotrun=all 

D. in the UI and reporting clusters maximo.properties files, add mxe.crontask.donotrun=SEGQOUT 

Answer: C 


Q15. How can IBM Maximo Asset Management user login performance be improved? 

A. set the default Start Center to one with minimal portlets 

B. minimize the number of Start Centers presented as tabs to a user at login 

C. ensure users have their own database user account used by reporting processes 

D. increase the number of roles per user to maximize the number of Start Center tabs presented at login 

Answer: A 


2passeasy.com

Down to date C2010-501 exam prep:

Q16. During a standard IBM Maximo Asset Management V7.5 installation, character fields under 26 characters are set to which default search type? 

A. Text 

B. Data 

C. Exact 

D. Wildcard 

Answer: D 


Q17. A company has recently installed IBM Maximo Asset Management 7.5 (Maximo) and experienced a few bugs that are fixed with the latest fix pack. The Maximo administrator shuts down the Maximo Java Virtual Machine and proceeds to uninstall all the Maximo applications from the J2EE server. Once the fix pack is installed, the administrator builds a new Maximo EAR and redeploys it to the J2EE server. The administrator logs in and validates the new fix pack has been installed by checking the version from Help > System Information and determines the fix pack installation was successful. Later that day the Help Desk calls and says that no one can view any application help information, and the help link is not available. Why? 

A. The Maximo fix pack has disabled the help functions in Maximo. 

B. The Maximo administrator did not install the Maximo fix pack correctly. 

C. The Maximo administrator did not update the properties for the Help application. 

D. The Maximo administrator did not build and deploy the maximoiehs.ear file after installing the fix pack. 

Answer: D 


Q18. The IBM Maximo Asset Management V7.5 implementation will be using Oracle WebLogic Server as the application server and Oracle as the database. What will the Import Middleware Configuration option do in this implementation? 

A. It does not import any of the application or database configuration information. 

B. It imports configuration information for both the application server and database. 

C. It imports configuration information for only the database but not the application server. 

D. It imports configuration information for only the application server but not the database. 

Answer: B 


Q19. There are 5 log message levels in IBM Maximo Asset Management V7.5 not including OFF which sets logging off. What are three valid log message levels? (Choose three.) 

A. INFO 

B. AUDIT 

C. ERROR 

D. DEBUG 

E. SEVERE 

F. VERBOSE 

Answer: A,C,D 


Q20. What does the installValidation utility validate? 

A. IBM Maximo Asset Management (Maximo) product installations only 

B. The Maximo database installation 

C. The middleware installations only 

D. Both the Maximo product and middleware installations 

Answer: A 



see more IBM Maximo Asset Management V7.5 Infrastructure Implementation