Jun 2016 updated: Pass4sure IBM C2020-703 free exam 31-40

C2020-703 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/C2020-703/

Simulation of C2020-703 answers materials and Q&A for IBM certification for client, Real Success Guaranteed with Updated C2020-703 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Cognos TM1 10.1 Administrator exam Today!

2016 Jun C2020-703 simulations

Q31. You are designing aTM1 application that will be deployed to over a hundred contributors who are scattered across the globe. Performance and a zero footprint on the user's desktop are important requirements. 

Which TM1 interface should you use? 

A. TM1 Excel workbooks deployed using the TM1 Excel Add-in 

B. TM1 Cube View deployed through Server Explorer or TM1 Performance Modeler 

C. Cognos Insight 

D. TM1 Web Views deployed through TM1 Web 

Answer: D 


Q32. For each TM1 Server running, the Admin Server maintains which three components? (Choose three.) 

A. Server name 

B. Security permissions 

C. Port number 

D. IP address 

E. Web portal settings 

Answer: A,C,D 


Q33. You are asked to configure a TM1 Server for planning to minimize the chance of data loss in case of a disaster with minimal impact on performance. 

What should you do? 

A. Set Logging to YES for all cubes. 

B. Run CubeSaveData for all data entry cubes every 10 minutes 

C. Run SaveDataAll every 10 minutes. 

D. Set Logging to YES for only data entry cubes. 

Answer: D 


Q34. Which two log files would you review to determine if a TM1 Server has successfully registered with the Admin Server? (Choose two.) 

A. TM1 Admin Server log 

B. TM1 Transactions log 

C. TM1 Server log 

D. TM1 Audit log 

Answer: A,C 


Q35. What will display information about which user has added a new item to a dimension? 

A. View message log 

B. View transaction log 

C. View audit log 

D. Security assignments 

Answer: C 


C2020-703  answers

Regenerate C2020-703 exam fees:

Q36. Which three tasks can the TM1 administrator perform using TM1 Web? (Choose three.) 

A. Review/execute processes on the TM1 Server. 

B. Edit thetm1s.cfg file. 

C. Review/execute chores on the TM1 Server. 

D. Change the TM1 admin password. 

E. Edit existing Turbo Integrator processes. 

Answer: A,C,D 


Q37. You want to load data into a TM1 cube. 

Which three data sources would you use? (Choose three.) 

A. Comma-delimited files 

B. ODBO connector 

C. JDBC connector 

D. JSON connector 

E. TM1 Cube Views 

Answer: A,B,E 


Q38. The TM1 Operations Console dynamically displays activity about the TM1 Server. Each activity is shown as a thread in this display. 

What are two examples of the information that is shown? 

A. Thread feeder type (e.g., loaded or not loaded to memory) 

B. Thread state (e.g., Idle, Run, Commit, Rollback) 

C. Thread type (e.g.. System, User, Chore) 

D. Thread connectivity (e.g.. ODBC, ODBO, SAP) 

Answer: B,C 


Q39. After a TM1 Server crash on Windows, Support has requested that you provide them with all relevant files. 

Which three files should be provided to IBM Support? (Choose three.) 

A. a dump file generated from the debugging tool 

B. TM1server.log 

C. tm1s-log.properties 

D. tm1web.cfg 

E. any TM1 ProcessError.log for that session 

Answer: A,B,E 


Q40. You want to deploy a new application using dimension calculations in Performance Modeler. The application will be deployed in distributed mode. 

Which two configuration parameters should be applied? (Choose two.) 

A. PersistentFeeders=T 

B. AllowSeparateNandCRules=T 

C. DistributedPlanningOutputDir=.\tunit 

D. LoggingDirectory=. . \log 

Answer: B,C 



see more IBM Cognos TM1 10.1 Administrator