Tips to Pass C2090-552 Exam (31 to 40)

C2090-552 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/C2090-552/

Practical of C2090-552 actual exam materials and questions for IBM certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated C2090-552 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM InfoSphere Optim for Distributed Systems - V7.3.1 exam Today!

2016 Jul C2090-552 pdf exam

Q31. After an Archive File and associated Archive Index has been created, you discover that you need to add an additional column to the Archive File Index. Which process would Optim support to accomplish this task? 

A. Use the Optim Utility Menu to Access the Archive Index Maintenance Function. Select the 

appropriate index from the menu and delete it. 

Create a new Archive Index with the appropriate columns and save this index. 

B. Since the Archive File cannot be modified, you must create an additional Archive Index with the 

correct columns and instruct your users to use this index when performing queries against the 

Archive File. 

C. Use the Optim Utility Menu to Access the Archive Index Maintenance Function. Select the 

appropriate table and modify the Archive Index with the additional columns needed. Execute this 

modification and then save it. 

D. Once created, Archive Indexes cannot be deleted or modified. You must restore the archived 

data to a database and then run the Archive Request again (creating a new Archive File) while 

specifying the correct Archive Index as part of the Archive Request. 

Answer: C 

Explanation: 


Q32. Click the Exhibit button. 

Given this information from the Relationships tab of an Access Definition, and the information from this Show Steps report in the exhibit, why is the STATE_LOOKUP table listed as UNTRAVERSED? 

A. There is no active relationship for the STATE_LOOKUP table. 

B. Options (2) needs to be activated between SALES and STATE_LOOKUP. 

C. Options (1) needs to be de-activated between SALES and STATE_LOOKUP. 

D. The relationship between SALES and STATE_LOOKUP is unselected. 

Answer: B 

Explanation: 


Q33. Where can the Optim Directory be stored? 

A. Microsoft Access database running on Windows platforms 

B. SQL Server running on UNIX platform 

C. DB2 UDB for z/OS running on mainframe platform 

D. Oracle running on Windows, UNIX or Linux platforms 

Answer: D 

Explanation: 


Q34. You have extracted some data from production to use for a test. After the insert, you used the Edit function to change some values in specific rows to test certain logic in your program. You will be testing for several weeks and want to keep these special test cases, even though you may be re-loading your test data many times. Is there some way to retain these edited values so that they are not lost when the data is refreshed from the extract file? 

A. There is no way to preserve the edits, you will have to re-edit those special test cases each time the data is refreshed from the extract file. 

B. Use Compare to generate a file of changes that you can use to update the test database after each refresh. 

C. Edit the original extract file to permanently change the values in these specific rows. 

D. After the data is edited, make an extract file of your test tables, and use this new extract file to refresh your data after each test. 

Answer: D 

Explanation: 


Q35. Given the command line syntax shown below: PR0CMND /R JOB=ERSONNEL' OUTPUT=PER.TXT MONITOR+ QUIET+ PR0CMND /R JOB=?ERSONNEL' OUTPUT=PER.TXT MONITOR+ QUIET+ Which task is performed? 

A. Runs the job named PERSONNEL, places the process report output in a file named PER.TXT, and displays prompts and error dialogs during the process. 

B. Schedules a job named PERSONNEL, stores the extracted data in a file named PER.TXT, and displays information dialogs during the process. 

C. Runs the job named PERSONNEL, places the process report output in a file named PER.TXT, and displays information dialogs during the process. 

D. Schedules the job named PERSONNEL, stores the extracted data in a file named PER.TXT, and displays prompts and error dialogs during the process. 

Answer: C 

Explanation: 


C2090-552  actual exam

Leading C2090-552 free practice exam:

Q36. ODM/Optim Connect is supported to run on which UNIX/Linux operating system? 

A. Solaris, AIX, Ubuntu 

B. Red Hat Enterprise Linux, HP-UX, AIX 

C. SUSE Linux Enterprise, Solaris, Fedora 

D. HP-UX, Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux 

Answer: B 

Explanation: 


Q37. A client wants to Decommission an Oracle 9i application and an IMS application. They need to store the data in a central location. They will be accessing the data from various applications including COGNOS, Business Objects, and a home grown JDBC application. What is necessary to ensure success? 

A. an AIX Server, Windows Desktop, and Optim DRA 

B. a Sun Solaris Server and Multiple Windows Desktops with Rhumba 

C. Optim Data Growth with ODM/Optim Connect 

D. Optim TDM, DP, and Archive with ODM/Optim Connect 

Answer: C 

Explanation: 


Q38. In Optim implementations, which object aligns with the term "business object"? 

A. Archive Request 

B. Archive Reporting Tool 

C. Access Definition 

D. Archive File Collection 

Answer: C 

Explanation: 


Q39. Which of the following is true of an Archive Action? 

A. Archive Actions are only executed when the Archive file is browsed using the command line. 

B. Archive Actions may be executed when data is processed by an Archive, a Delete or a Restore request. 

C. Archive Actions are defined in Personal Options. 

D. Archive Actions are saved as part of an extract request. 

Answer: B 

Explanation: 


Q40. Click the Exhibit button. 

Using the Optim Editor as shown in the exhibit, you have made multiple changes on each of the updated rows in the SALES and CUSTOMERS tables. You now decide that you want to undo the last change to row 1 in SALES. What should you do? 

A. Right-click on the row and choose "Undo Row". 

B. Right-click on the row and choose "Undo Change". 

C. Right-click on the row and choose "Undo?. 

D. Right-click on the row and choose "Undo All". 

Answer: C 



see more IBM InfoSphere Optim for Distributed Systems - V7.3.1