Tips to Pass C9010-022 Exam (71 to 80)

C9010-022 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/C9010-022/

It is more faster and easier to pass the IBM C9010-022 exam by using 100% Correct IBM IBM AIX Administration V1 questuins and answers. Immediate access to the Renovate C9010-022 Exam and find the same core area C9010-022 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul C9010-022 vce

Q71. - (Topic 2) 

Whiletrying to extend a filesystem /work an administrator receives the following error: 0516-787 extendlv: Maximum allocation for logical volume fslv00 is 256. What must be done to allow the filesystem to be extended? 

A. Change the filesystem option of maxsz to 512 for the filesystem /work with the command chfs -a maxsz=512 /work. 

B. Change the maximum Logical Partitions to 512forthefslv00 with the command chlv-x512fslv00. 

C. Change the volume groups maximum Logical Partitions per Logical Volume to 512 with thechvg -t 512 vg01. 

D. Change the logical volume type to jfs2 as jfs logical volumes cannot extend passed 256 with the command chfs -v jfs2 -m /work. 

Answer: B 


Q72. - (Topic 4) 

Which standard filesystem is temporarily used by the mksysb backup process? 

A. /mnt 

B. /tmp 

C. /usr/tmp 

D. /var/ras/tmp 

Answer: D 


Q73. - (Topic 2) 

Which is a benefit of dynamic tracking of Fibre Channel devices? 

A. I/O failures are prevented with Fibre Channel tape devices. 

B. SAN changes are automatically detected. 

C. SAN disk arraysare created with a common set of disk attributes. 

D. NPIV support is added for all AIX Fibre Channel adapters. 

Answer: B 


Q74. - (Topic 1) 

What is a mandatory requirement to allow an AIX 7-based NIM Master to install clients over IPv6? 

A. The NIM Master must use static IPv6 addresses. 

B. The NIM Master must have both IPv4 and IPv6 connectivity. 

C. The NIM Master must be installed with the AIX Enterprise Edition license. 

D. The NIM Master must be running at least AIX 7.1 TLOO Service Pack3 or later. 

Answer: A 


Q75. - (Topic 2) 

During a recent network outage, the failover to the secondary DNS server was taking too long. The administrator found the RES_RETRY and RES_TIMEOUT values needed to be updated. Where are these values updated? 

A. /etc/inetd.conf 

B. /etc/rc.net 

C. /etc/security/limits 

D. /etc/environment 

Answer: D 


C9010-022  brain dumps

Renewal C9010-022 exams:

Q76. - (Topic 4) 

An AIX instance was initially configured to communicate over a single network interface. The administrator plans to configure an EtherChannel using the existing network interface and an additional network interface. 

Which is the correct sequence of steps to implement this configuration? 

A. Remove the existing IP information Add both interfaces as primary adapters Configure the IP address 

B. Configure the existing interface as a primary adapter Configure the additional interface as a backup adapter 

C. Configure the same IP address on the additional interface Add both adapters as primary adapters Remove the existing default route 

D. Add both adapters as primary adapters Configure the IP address as an alias on the additional interface 

Answer: A 


Q77. - (Topic 4) 

Which command can an administrator use to discover the port VLAN for ent3? 

A. entstat –d ent3 

B. lsvlan –l ent3 

C. ifconfig ent3 

D. netstat –ad 

Answer: B 


Q78. - (Topic 2) 

Solid State Drives (SSDs) have been added to a POWER7 system, and the administrator would like to migrate filesystems with high I/O activity to the SSDs. What TWO options or commands will assist the administrator with identifying filesystem activity? 

(Select 2) A. svmon 

B. tprof 

C. filemon 

D. Hot File Detection 

E. fileplace 

Answer: C,D 


Q79. - (Topic 4) 

An administrator attempts to install the fileset tivoli.tsm.client, but it fails due to missing requisites. 

The administrator copies the required filesets into the install directory and tries the preview install again. It fails with the same results, as shown in the graphic below. 

What must the administrator do to successfully install the filesets? 

A. Remove the .toe file or run inutoc. 

B. Provide the correct version of xlsmp.rte. 

C. Make the permissions of all of the filesets group executable 

D. Make the permissions of the requisite filesets group readable 

Answer: A 


Q80. - (Topic 4) 

A customer has a virtualized system using Virtual I/O Server with multiple client partitions accessing the SAN using NPIV? 

Which command on the client partition should be run to retrieve the network address of the fiber adapter? 

A. lscfg -vp –l fcs0 

B. lspci –va fcsi | grep “Network Address” 

C. lspath –npiv fcs0 | grep “NetworkAddress” 

D. lsdev | grep fcs0 

Answer: C 



see more IBM AIX Administration V1