Tactics to certainteed cas-002

CAS-002 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/CAS-002/

The particular CompTIA specialists have the potential being a professional within it area want to reach the peak regarding capability and also accomplishment, so they really must be involved in various CompTIA qualification tests. CompTIA CAS-002 named CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) will be stepping-stone to examine the candidates understanding and also capability in a related area of labor. Pass4sure CompTIA CAS-002 on the web practice tests can guarantee that you can to manage those very skilled and also competent functions. Our own CAS-002 practice examination provides the actual questions and answers, making certain a person complete the actual CAS-002 examination with best grades.

2016 Jun comptia casp cas-002:

Q261. - (Topic 4) 

The Universal Research Association has just been acquired by the Association of Medical Business Researchers. The new conglomerate has funds to upgrade or replace hardware as part of the acquisition, but cannot fund labor for major software projects. Which of the following will MOST likely result in some IT resources not being integrated? 

A. One of the companies may use an outdated VDI. 

B. Corporate websites may be optimized for different web browsers. 

C. Industry security standards and regulations may be in conflict. 

D. Data loss prevention standards in one company may be less stringent. 

Answer: C 


Q262. - (Topic 4) 

A general insurance company wants to set up a new online business. The requirements are that the solution needs to be: 

The conceptual solution architecture has specified that the application will consist of a traditional three tiered architecture for the front end components, an ESB to provide services, data transformation capability and legacy system integration and a web services gateway. 

Which of the following security components will BEST meet the above requirements and fit into the solution architecture? (Select TWO). 

A. Implement WS-Security for services authentication and XACML for service authorization. 

B. Use end-to-end application level encryption to encrypt all fields and store them encrypted in the database. 

C. Implement a certificate based solution on a smart card in combination with a PIN to provide authentication and authorization of users. 

D. Implement WS-Security as a federated single sign-on solution for authentication authorization of users. 

E. Implement SSL encryption for all sensitive data flows and encryption of passwords of the data at rest. 

F. Use application level encryption to encrypt sensitive fields, SSL encryption on sensitive flows, and database encryption for sensitive data storage. 

Answer: A,F 


Q263. - (Topic 1) 

A company is deploying a new iSCSI-based SAN. The requirements are as follows: 

Which of the following design specifications meet all the requirements? (Select TWO). 

A. Targets use CHAP authentication 

B. IPSec using AH with PKI certificates for authentication 

C. Fiber channel should be used with AES 

D. Initiators and targets use CHAP authentication 

E. Fiber channel over Ethernet should be used 

F. IPSec using AH with PSK authentication and 3DES 

G. Targets have SCSI IDs for authentication 

Answer: B,D 


Q264. - (Topic 5) 

An organization is selecting a SaaS provider to replace its legacy, in house Customer Resource Management (CRM) application. Which of the following ensures the organization mitigates the risk of managing separate user credentials? 

A. Ensure the SaaS provider supports dual factor authentication. 

B. Ensure the SaaS provider supports encrypted password transmission and storage. 

C. Ensure the SaaS provider supports secure hash file exchange. 

D. Ensure the SaaS provider supports role-based access control. 

E. Ensure the SaaS provider supports directory services federation. 

Answer: E 


Q265. - (Topic 1) 

The security administrator finds unauthorized tables and records, which were not present before, on a Linux database server. The database server communicates only with one web server, which connects to the database server via an account with SELECT only privileges. Web server logs show the following: 

90.76.165.40 – - [08/Mar/2014:10:54:04] “GET calendar.php?create%20table%20hidden HTTP/1.1” 200 5724 

90.76.165.40 – - [08/Mar/2014:10:54:05] “GET ../../../root/.bash_history HTTP/1.1” 200 5724 

90.76.165.40 – - [08/Mar/2014:10:54:04] “GET index.php?user=<script>Create</script> HTTP/1.1” 200 5724 

The security administrator also inspects the following file system locations on the database server using the command ‘ls -al /root’ 

drwxrwxrwx 11 root root 4096 Sep 28 22:45 . 

drwxr-xr-x 25 root root 4096 Mar 8 09:30 .. 

-rws------ 25 root root 4096 Mar 8 09:30 .bash_history 

-rw------- 25 root root 4096 Mar 8 09:30 .bash_history 

-rw------- 25 root root 4096 Mar 8 09:30 .profile 

-rw------- 25 root root 4096 Mar 8 09:30 .ssh 

Which of the following attacks was used to compromise the database server and what can the security administrator implement to detect such attacks in the future? (Select TWO). 

A. Privilege escalation 

B. Brute force attack 

C. SQL injection 

D. Cross-site scripting 

E. Using input validation, ensure the following characters are sanitized: <> 

F. Update crontab with: find / \( -perm -4000 \) –type f –print0 | xargs -0 ls –l | email.sh 

G. Implement the following PHP directive: $clean_user_input = addslashes($user_input) 

H. Set an account lockout policy 

Answer: A,F 


CAS-002  training

Renew comptia casp cas-002 pdf:

Q266. - (Topic 4) 

A security administrator is tasked with securing a company's headquarters and branch offices move to unified communications. The Chief Information Officer (CIO) wants to integrate the corporate users' email, voice mail, telephony, presence and corporate messaging to internal computers, mobile users, and devices. Which of the following actions would BEST meet the CIO's goals while providing maximum unified communications security? 

A. Create presence groups, restrict IM protocols to the internal networks, encrypt remote devices, and restrict access to services to local network and VPN clients. 

B. Enable discretionary email forwarding restrictions, utilize QoS and Secure RTP, allow external IM protocols only over TLS, and allow port 2000 incoming to the internal firewall interface for secure SIP 

C. Set presence to invisible by default, restrict IM to invite only, implement QoS on SIP and RTP traffic, discretionary email forwarding, and full disk encryption. 

D. Establish presence privacy groups, restrict all IM protocols, allow secure RTP on session border gateways, enable full disk encryptions, and transport encryption for email security. 

Answer: A 


Q267. - (Topic 4) 

Ann, a Physical Security Manager, is ready to replace all 50 analog surveillance cameras with IP cameras with built-in web management. Ann has several security guard desks on different networks that must be able to view the cameras without unauthorized people viewing the video as well. The selected IP camera vendor does not have the ability to authenticate users at the camera level. Which of the following should Ann suggest to BEST secure this environment? 

A. Create an IP camera network and deploy NIPS to prevent unauthorized access. 

B. Create an IP camera network and only allow SSL access to the cameras. 

C. Create an IP camera network and deploy a proxy to authenticate users prior to accessing the cameras. 

D. Create an IP camera network and restrict access to cameras from a single management host. 

Answer: C 


Q268. - (Topic 2) 

A system administrator has just installed a new Linux distribution. The distribution is configured to be “secure out of the box”. The system administrator cannot make updates to certain system files and services. Each time changes are attempted, they are denied and a system error is generated. Which of the following troubleshooting steps should the security administrator suggest? 

A. Review settings in the SELinux configuration files 

B. Reset root permissions on systemd files 

C. Perform all administrative actions while logged in as root 

D. Disable any firewall software before making changes 

Answer: A 


Q269. - (Topic 1) 

An industry organization has implemented a system to allow trusted authentication between all of its partners. The system consists of a web of trusted RADIUS servers communicating over the Internet. An attacker was able to set up a malicious server and conduct a successful man-in-the-middle attack. Which of the following controls should be implemented to mitigate the attack in the future? 

A. Use PAP for secondary authentication on each RADIUS server 

B. Disable unused EAP methods on each RADIUS server 

C. Enforce TLS connections between RADIUS servers 

D. Use a shared secret for each pair of RADIUS servers 

Answer: C 


Q270. - (Topic 2) 

An organization uses IP address block 203.0.113.0/24 on its internal network. At the border router, the network administrator sets up rules to deny packets with a source address in this subnet from entering the network, and to deny packets with a destination address in this subnet from leaving the network. Which of the following is the administrator attempting to prevent? 

A. BGP route hijacking attacks 

B. Bogon IP network traffic 

C. IP spoofing attacks 

D. Man-in-the-middle attacks 

E. Amplified DDoS attacks 

Answer: C 



see more CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP)