Why You Need To comptia cv0-001?

CD0-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/CD0-001/

Want to know Pass4sure CD0-001 Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CDIA+ Certification Exam certification experience? Study Verified CompTIA CD0-001 answers to Improved CD0-001 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA CD0-001 (CDIA+ Certification Exam) test on your first attempt.

2016 Aug exam cv0-001:

Q101. If the Document Management System (DMS) will need to retrieve user information from the servers, which protocol would MOST likely need to be supported? 

A. Simple Network Management Protocol (SNMP) 

B. SMTP 

C. LDAP 

D. FTP 

Answer: C 

Explanation: 


Q102. The consultant is flow charting the workflow of an Accounts Payable (AP) department. Invoices in the AP department are logged and then forwarded to the department that originated the order. What should the consultant be sure to do? 

A. Contact the vendor who issued the invoice to see what kind of workflow they need to have 

B. Speak with Human Resources about the hiring practices for personnel in the AP department 

C. Interview the Chief Information Officer (CIO) to get their perspective on this workflow and then tie this feedback into the charting processInterview the department that originated the order; document what they do internally with the invoice and how they hand it off to the AP 

D. Interview the department that originated the order; document what they do internally with the invoice and how they hand it off to the AP 

Answer: D 

Explanation: 


Q103. A procedure that allows for the control of the project scope with respect to proposed changes to the plan is known as a: 

A. cultural change management procedure. 

B. change control procedure. 

C. procurement control plan. 

D. project charter. 

Answer: B 

Explanation: 


Q104. Exambible revises several procedure documents every year. Multiple individuals review and revise these documents before final approval. Which would be the best solution? 

A. EDI 

B. COLD/EDM 

C. E-mail 

D. Workflow 

Answer: A 

Explanation: 


Q105. Exambible needs an EDM solution for their invoice. Which of the following should be considered first whenExambible 's requirements are assessed? 

A. Retention period for invoices. 

B. Peak volume of invoice processing 

C. The quantity of invoices they process 

D. Document source of invoices such as paper or electronic 

Answer: C 

Explanation: 


CD0-001  question

Up to the minute cv0-001 comptia:

Q106. When reviewing potential software choices to propose to a client, the MOST important aspect to consider from the following is: 

A. the price of the potential software solution. 

B. how well the software meets the clients needs. 

C. the cost of the annual maintenance agreement of the software. 

D. how robust the software is. 

Answer: B 

Explanation: 


Q107. A company has a single call center. It will introduce new products that will increase customer service calls. The company wants to handle an increasing number of calls without adding personnel or decreasing customer service levels. Which aspect of workflow technology should it consider? 

A. Pre-retrieval of customer folders 

B. Sorting of documents in a work queue 

C. Load balancing 

D. Work monitoring 

Answer: A 

Explanation: 


Q108. A system implementation is complete when which of the following has occurred? 

A. All users have been trained and are able to use the system. 

B. All system components have been installed and the system runs well. 

C. The system administrators have reviewed the system and accepted responsibility for it. 

D. The completion standards defined in the agreement have been met and the system performs as described. 

Answer: D 

Explanation: 


Q109. An international corporation with offices in ten Third World countries is going paperless. Which of the following technologies will likely be utilized? 

A. Wireless / Satellite 

B. T-1 / Frame relay 

C. Land-based telephone lines 

D. Digital Subscriber Line (DSL) 

Answer: A 

Explanation: 


Q110. Exambible adds 5,000 documents per week to its CD jukebox and indicates that response times for image retrieval are increasing dramatically. Which of the following will provide the greatest improvement in response times? 

A. Move the images to a RAID5 array. 

B. Move the images to an optical jukebox 

C. Add a second scanning workstation. 

D. Add a second CD jukebox to the network 

Answer: A 

Explanation: 



see more http://www.2passeasy.com/dumps/CD0-001 /