[Up to the immediate present] hit-001 exam fee

HIT-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/HIT-001/

Vivid of HIT-001 answers materials and testing bible for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated HIT-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Healthcare IT Technician Exam exam Today!

2016 May HIT-001 Study Guide Questions:

Q261. The virtualization technology is used to permit the several virtual machines to run on a single hardware platform, and allows each virtual machine to run its separate operating system in the virtualized environment. Which of the following are the pros of the virtualization technology? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Power reduction 

B. Reduced infrastructure cost 

C. Decreased administrative overhead 

D. Low initial investment 

Answer: AB 

Explanation: The various pros of the virtualization technology are as follows: 1.Power reduction 2.Reduced infrastructure cost 3.Centralization of computing resources 4.Centralized administration 5.Enhanced disaster recovery 6.Faster deployment 7.Maximize hardware utilization 8.Reduced power and cooling consumption The various cons of the virtualization technology are as follows: 1.Potential single point of failure 2.Increased administrative overhead 3.More complex administration 4.High initial investment 5.High training personnel costs 6.Resource contention 7.Increased network traffic within a single node 


Q262. You have been hired to create a software program that will remove all the identifying information from patient records who were involved in a cancer research project, so that the outcomes of a particular treatment can be shared at a medical conference. HIPAA requires that you remove many types of information that could be used to identify the patient or could, in conjunction with other information that the receiver has, be used to identify the patient. Which information below would you NOT be required to remove. 

A. Health plan beneficiary numbers 

B. Web addresses 

C. Fax numbers 

D. Birth year if the patient(s) is under the age of 89 

Answer: D 

Explanation: Year information must only be deleted if patients are over the age of 90; however they can be aggregated into a single category "90 or older." 


Q263. Which of the following stores document copies and backup media away from the computer center? 

A. Storage area network 

B. Network attached storage 

C. On-site storage 

D. Off-site storage 

Answer: D 

Explanation: Off-site storage refers to a location away from the computer center where document copies and backup media are kept. This storage method is more secure but less convenient and more costly. Answer: C is incorrect. On-site storage refers to the same location where the work place is. It is considered more convenient but less secure in case of disaster. Answer: A is incorrect. A storage area network (SAN) is an architecture to attach remote computer storage devices (such as disk arrays, tape libraries, and optical jukeboxes) to servers in such a way that the devices appear as locally attached to the operating system. Answer: B is incorrect. Network attached storage (NAS), in contrast to SAN, uses file-based protocols such as NFS or SMB/CIFS where it is clear that the storage is remote, and computers request a portion of an abstract file rather than a disk block. 


2passeasy.com

Replace comptia healthcare it hit-001 guide:

Q264. The Joint Commission for the Accreditation of Healthcare Organizations requires a hospital medical record to be completed with what time frame after discharge? 

A. 14 days 

B. 7 days 

C. 30 days 

D. 24 hours 

Answer: C 

Explanation: The Joint Commission for the Accreditation of Health Organizations requires a patient's medical record to be complete within a time period not to exceed 30 days. Answer: D is incorrect. The regulation stipulated by the Joint Commission for the Accreditation of Health Organizations requires a patient's medical record to be complete within a time period not to exceed 30 days. Answer: B is incorrect. The regulation stipulated by the Joint Commission for the Accreditation of Health Organizations requires a patient's medical record to be complete within a time period not to exceed 30 days. Answer: A is incorrect. The regulation stipulated by the Joint Commission for the Accreditation of Health Organizations requires a patient's medical record to be complete within a time period not to exceed 30 days. 


Q265. Which of the following IEEE standards defines Ethernet and the use of copper cabling in a network? 

A. ISO/IEC 11801 

B. IEEE 802.1X 

C. IEEE 802.3 

D. IEEE 802.11i 

Answer: C 

Explanation: The IEEE 802.3 standards define the physical layer and the media access control (MAC) sublayer of the data link layer of a wired Ethernet. These standards are made for physical connections between nodes and infrastructure devices by various types of copper or fiber cable. Infrastructure devices include hubs, switches, routers, etc. The IEEE 802.3 standard also defines the use of copper cabling in a network. Answer: D is incorrect. 802.11i, also referred to as IEEE 802.11i-2004, is a standard for wireless local area networks (WLANs). It provides improved encryption for networks that use the popular 802.11a, 802.11b (which includes Wi-Fi), and 802.11g standards. It is an amendment to the original IEEE 802.11. The 802.11i standard requires new encryption key protocols, known as Temporal Key Integrity Protocol (TKIP) and Advanced Encryption Standard (AES). The 802.11i specification offers a level of security sufficient to satisfy most government agencies. However, AES requires a dedicated chip, and this may mean hardware upgrades for most existing Wi-Fi networks. Other features of 802.11i are key caching, which facilitates fast reconnection to the server for users who have temporarily gone offline, and pre-authentication, which allows fast roaming and is ideal for use with advanced applications such as Voice over Internet Protocol (VoIP). Answer: B is incorrect. IEEE 802.1X is an IEEE Standard for port-based Network Access Control (PNAC). It is part of the IEEE 802.1 group of networking protocols. It provides an authentication mechanism to devices wishing to attach to a LAN, either establishing a point-to-point connection or preventing it if authentication fails. IEEE 802.1X defines the encapsulation of the Extensible Authentication Protocol (EAP) over IEEE 802 which is known as "EAP over LANs" or EAPOL. EAPOL was originally designed for IEEE 802.3 Ethernet in 802.1X-2001, but was clarified to suit other IEEE 802 LAN technologies such as IEEE 802.11 wireless and Fiber Distributed Data Interface (ISO 9314-2) in 802.1X-2004. The EAPOL protocol was also modified for use with IEEE 802.1AE (MACSec) and IEEE 802.1AR (Secure Device Identity / DevID) in 802.1X-2010. Answer: A is incorrect. International standard ISO/IEC 11801 specifies general-purpose telecommunication cabling systems (structured cabling) that are suitable for a wide range of applications (analog and ISDN telephony, various data communication standards, building control systems, factory automation). This standard is defined by ISO/IEC. It covers both balanced copper cabling and optical fiber cabling. The standard was designed for use within commercial premises that may consist of either a single building or of multiple buildings on a campus. It was optimized for premises that span up to 3 km, up to 1 km2 office space, with between 50 and 50,000 persons, but can also be applied for installations outside this range. A corresponding standard for small-office/home-office (SOHO) environments is ISO/IEC 15018, which also covers 1.2 GHz links for cable and satellite TV applications. 


Q266. You are asked to install an information system in the Nuclear Medicine department in order to record the use of radioisotopes. Which type of information system would you install for this purpose? 

A. Enterprise System 

B. Departmental System 

C. Intradepartmental System 

D. External System 

Answer: B 

Explanation: A departmental information system is a system that is that is limited and serves the purposes of one department or domain. Examples are dose management systems that are used by pharmacies. Answer: A is incorrect. Enterprise system is incorrect as this type of system is designed for use for all departments that encompass a large health system including hospitals, clinics and nursing homes. Answer: D is incorrect. External system is incorrect as this type of system is shared by many health organizations to report information required by regulatory agencies or as an information exchange for regional health information networks. Answer: C is incorrect. Intradepartmental system is incorrect as this type of system is primarily used by one department but shares functions and information with other departments. 


2passeasy.com

High quality hit-001 books:

Q267. David, the Network Administrator for Portal Software Inc., is configuring his network for Internet connectivity. Which protocol should he use? 

A. IPX/SPX 

B. NWLink 

C. TCP/IP 

D. NetBEUI 

Answer: C 

Explanation: TCP/IP is a very clean and efficient suite of standard protocols that governs how data passes between networks. It can be used on, both, local and wide-area networks (WANs), to provide communication between all the basic operating systems on the network. It is considered the primary protocol of the Internet and the World Wide Web. NetBEUI is a non-routed, broadcast-based protocol. The master browser on TCP/IP networks cannot see, or display, computers that use NetBEUI to communicate with the network in the network browser list. NetBEUI was used as a legacy protocol for networking between Windows 3.1 and MS-DOS clients.IPX/SPX is Novell's primary network protocol, used for the interchange of files between NetWare and other networking clients. Although it has many positive features to its credit, such as that it is easy to install and is dynamic in that it requires no configuration changes for either mobile or relocated network nodes; it is not considered a good protocol for use on WANs. This is because it relies on network-wide broadcasts, which makes overhead unreasonably high for effective WAN implementations. Hence it is not considered an Internet protocol.Microsoft developed NWLink, it is an IPX/SPX-compatible protocol, and again is not the choice for Internet. Reference. TechNet, Contents. Chapter 5 -Network Services. Enterprise Level 


Q268. Which of the following statements is true about modem? 

A. It converts digital signals into analog signals and vice versa. 

B. It converts AC current to DC current and vice versa. 

C. It reduces the noise in analog signal. 

D. It amplifies the digital signals. 

Answer: A 

Explanation: Modem converts digital signals into analog signals and vice versa. Modem is a device used by computers to communicate over long distances through Public Service Telephone Lines (PSTN). Modem stands for Modulator and Demodulator. When a computer sends data, it uses digital signals. Modem converts these digital signals into analog signals and transmits the data over PSTN. At the receiving end, modem converts the analog signals back to digital signals and delivers to the receiving computer. 


Q269. Mark has a computer with a CD-ROM drive. He is unable to open the CD-ROM drive tray by pushing the Eject button on the front panel of the drive. What else can he do to open the tray? 

A. Insert a pin into the eject hole on the drive. 

B. Open the CD-ROM cover. 

C. Open the tray by holding it through pliers. 

D. Push the Eject button for two minutes. 

Answer: A 

Explanation: If Mark is unable to open the CD-ROM drive tray by pushing the Eject button on the front panel, he can open it by inserting a pin into the eject hole on the CD-ROM drive. Answer: B, C are incorrect. These are not the right ways to open the tray of a CD-ROM drive. Answer: D is incorrect. Pushing the Eject button for such a long time will not help accomplish the task. 


Q270. You work as a healthcare IT technician for an organization. The company has a Windows 2003 domain-based network. You request your network administrator to provide him instructions regarding the installation of drivers on his computer. Your administrator wants to show the user how to perform the configuration by taking control of your desktop. Which of the following tools will he use to accomplish the task? 

A. Remote Assistance 

B. Remote Desktop 

C. Task Manager 

D. Computer Management 

Answer: A 

Explanation: In order to accomplish the task, John will use the Remote Assistance tool. By using Remote Assistance, John can take shared control of the user's desktop, which will allow him to perform the necessary configurations on the shared desktop while the remote user is watching it straight away. 



see more CompTIA Healthcare IT Technician Exam