Questions Ask for comptia hit-001 exam

HIT-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/HIT-001/

In fact, many candidates have approved the CompTIA CompTIA exam right after purchasing our own products. Consequently, its a wise choice for you to take part in the HIT-001 online training. You are going to get total refund if you dont get the expected mark. We promise you almost 100% promise success. Utilizing our CompTIA certification practice examination, your self-confidence along with proficiency will be enhanced; your current knowledge will probably be strengthened. The CompTIA HIT-001 genuine exam will be inside your comprehension very shortly after you taking the actual CompTIA HIT-001 dumps.

2016 Aug healthcare it technician hit-001:

Q161. The HIPAA compliance act requires no restrictions on the use of which type of health information? 

A. Archived Health Information 

B. Electronic Health Information 

C. Paper Health Information 

D. De-Identified Health Information 

Answer: D 

Explanation: The HIPAA act requires no restrictions on de-identified health information. De-identified health information refers to health records, x-rays, lab results or any part of the patients permanent health record in which pertinent information has been removed so the patient cannot be identified. Pertinent identifiers include patient's name, social security number, date of birth or address. De-identified health information is usually used for research and training purposes. Answer: B is incorrect. Electronic Health Information is incorrect as all patient records stored in any hospital computer is regulated by the HIPPA Act. 


Q162. You work as a Network Administrator for NetTech Inc. You are developing a backup policy for the company and want to accomplish the following goals. The number of tapes required to back up data should be minimized.The number of tapes required to restore data should be minimized.Which of the following backup policies will you choose? 

A. A differential backup every night 

B. A full backup every Friday and differential backups from Monday to Thursday 

C. A full backup once a month and an incremental backup daily 

D. A full backup every Friday and incremental backups from Monday to Thursday 

Answer: B 

Explanation: In order to minimize the number of tapes required to back up data, you should perform a full backup every Friday. Performing differential backups from Monday to Thursday will reduce the number of tapes required to restore data. This is because in the event of data loss, you will have to restore only the last full backup and the last differential backup. Differential backup backs up files that are created or changed since the last full backup. It requires minimum space to backup data. Differential backup requires only the last full backup tape and the last differential backup tape to restore data. It is faster as compared to full backup. Full backup backs up entire data. Taking a full backup daily is impractical, as it is time consuming. Instead, a well-defined backup strategy should be implemented as a weekly full backup and a daily differential backup. Answer: A is incorrect. Performing a full backup is necessary to restore data. Taking only a differential backup will not work. Answer: C, D are incorrect. An incremental backup requires restoring the last full backup tape and all incremental backup tapes since the last full backup. This will increase the number of tapes to be restored. Incremental backup backs up files that are created or changed since the last full or incremental backup. Incremental backup provides a faster method of backing up data than most other backup methods. Restoring data from an incremental backup requires the last full backup and all subsequent incremental backups. Incremental backups must be restored in the same order as they were created.If any incremental backup in the incremental backup set is damaged or becomes corrupt, the data backed up after corruption cannot be restored. 


Q163. Which of the following are vulnerable to social engineering attacks?Each correct answer represents a complete solution. Choose two. 

A. An office with a biometrics authentication system 

B. Minimal trained company employees 

C. A public building that has shared office space 

D. Encrypted data on the hard disk drive 

Answer: BC 

Explanation: Minimal trained company employees and a public building that has shared office space are vulnerable to social engineering attacks. Social engineering is the art of convincing people and making them disclose useful information such as account names and passwords. This information is further exploited by hackers to gain access to a user's computer or network. This method involves mental ability of people to trick someone rather than their technical skills. A user should always distrust people who ask him for his account name, password, computer name, IP address, employee ID, or other information that can be misused. Answer: A, D are incorrect. An office with a biometrics authentication system and encrypted data on the hard disk drive are not vulnerable to social engineering attacks. 


Q164. Which type of client-server platform consists simply of a PA, C database server? 

A. LAN Technology 

B. WAN Technology 

C. Two-Tier Architecture 

D. Three-Tier Architecture 

Answer: C 

Explanation: Two-tier architecture is the client-server platform that consists simply with a PC interfaced with a database. Answer: A is incorrect. LAN Technology is incorrect as this is a mode of communication, not a client-server platform that this refers to communication devices in a small geographic area such as PC and printer or PC and PC within a facility. Answer: B is incorrect. WAN Technology is incorrect as as this is a mode of communication, not a client-server platform, that allows for communication among a large geographic environment such as two or more LANs connected via a telephone system or satellite. Answer: D is incorrect. Three tier architecture is incorrect as this client server platform consists of a PC, database server and an application server that contains software to process the data. 


Q165. Which of the following refers to a database that contains a unique index for every patient registered at a health care organization? 

A. Qualitative Analysis 

B. Quantitative Analysis 

C. Statistical Analysis 

D. Master Patient Index 

Answer: D 

Explanation: A Master Patient Index (MPI) is a database that contains a unique index for every patient registered at a healthcare organization. Answer: A is incorrect. Qualitative Analysis is incorrect as this is used to derive an in-depth, non-numerical description of the information contained within a patient's medical record. A qualitative analysis does not contain any statistical analyses. Answer: B is incorrect. Quantitative analysis is incorrect as this refers to information contained within a patient's EHR being converted from words to numbers. The numbers of interest are then quantified and statistically analyzed. Answer: C is incorrect. Statistical analysis is incorrect as this is the method used to analyze the data obtained from a quantitative analysis of a patient's EHR. 


HIT-001  exam engine

Regenerate hit-001 sample questions:

Q166. While working at a private physician practice, you are asked to convert a patient's paper chart to a digital format. What type of medical record have you been asked to create? 

A. Electronic Medical Record 

B. Demographic Health Information 

C. Archived Health Information 

D. Electronic Health Record 

Answer: A 

Explanation: An electronic health record (EMR) is an electronic version of the paper record that doctors have long maintained for their patients. An EMR may be simply office based or interconnected within a health system. 


Q167. As a healthcare information technologist, it is your legal obligation to maintain patients privacy and not disclose protected health information. Which of the following describes this obligation? 

A. Data Security 

B. Privacy 

C. Conformity 

D. Confidentiality 

Answer: D 

Explanation: Confidentiality is defined as as the legal and ethical obligation of health care professionals to meet the expectation of privacy from patients. Answer: C is incorrect. Conformity is defined as an individual adapting their behaviors, thoughts and attitudes to match what are perceived as normal by society. This answer choice is simply meant as a distractor. Answer: A is incorrect. Data security is incorrect as this is defined as technical and procedural methods to control and manage confidential information. Answer: B is incorrect. Privacy is incorrect as this is defined as the individual's right to control disclosure of his or her personal information. 


Q168. Which of the following items are configured on a user workstation for wireless networking? Each correct answer represents a complete solution. Choose two. 

A. MAC Address Filtering 

B. Encryption 

C. Service Set Identifier (SSID) 

D. Security Set Identifier (SSID) 

Answer: BC 

Explanation: SSID (Service Set Identifier) and encryption are part of the end user configuration. 

Keep in mind, encryption is not required but is a common requirement in today's networking world. 


Q169. Which of the following portable computer systems is used by smart phones for offering advanced OS capabilities? Each correct answer represents a complete solution. 

A. SBC 

B. SFF 

C. Tablet PC 

D. PDA 

E. laptop 

Answer: D 

Explanation: PDA stands for personal digital assistant and it is also known as a palmtop computer or handheld computer. It is a mobile device, which functions as a personal information manager and connects to the Internet. Smartphone uses PDA for offering advanced OS capabilities. The PDA has an electronic visual display enabling it to include a Web browser, but some newer models also have audio capabilities, enabling them to be used as mobile phones or portable media players. Many PDAs can access the Internet, intranets or extranets via Wi-Fi, or Wireless Wide Area Networks. The typical features of a PDA are as follows: 1.Touch screen 2.Memory cards 3.Wired connectivity 4.Wireless connectivity 5.Synchronization Answer: C is incorrect. A Tablet PC refers to a fully functional laptop PC, equipped with a stylus. Tablet PCs are personal computers where the owner is free to install any compatible application or operating system. Answer: E is incorrect. A laptop is a type of portable computer. It is designed for mobile use and small and light enough to sit on a person's lap while in use. It integrates most of the typical components of a desktop computer, including a display, a keyboard, a pointing device (touchpad or trackpad, pointing stick), speakers, and often including a battery, into a single small and light unit. Answer: A is incorrect. Single-board computers (SBCs) are complete computers built on a single circuit board. The design is centered on a single or dual microprocessor with RAM, IO and all other features needed to be a functional computer on one board. Answer: B is incorrect. Small form factor computers are those computers that are generally designed to support the same features as modern desktop computers, but in a smaller space. Most accept standard x86 microprocessors, standard DIMM memory modules, standard 3.5 inch hard disks, and standard 5.25 inch optical drives. SFF computers can be far smaller than typical desktop computers. They are often used in space-limited areas where normal computers cannot be placed. 


Q170. Secure Shell (SSH) is a network protocol that allows data to be exchanged using a secure channel between two networked devices. Which of the following features are supported by Secure Shell? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. SSH can transfer files using the associated HTTP or FTP protocols. 

B. SSH uses public-key cryptography to authenticate the remote computer and allow the remote computer to authenticate the user, if necessary. 

C. SSH uses the client-server model. 

D. SSH is typically used to log into a remote machine and execute commands, but it also supports tunneling, forwarding TCP ports and X11 connections. 

Answer: BCD 

Explanation: Following are the basic features of Secure Shell (SSH): SSH uses public-key cryptography to authenticate the remote computer and allow the remote computer to authenticate the user, if necessary. SSH is typically used to log into a remote machine and execute commands, but it also supports tunneling, forwarding TCP ports and X11 connections; it can transfer files using the associated SFTP or SCP protocols. SSH uses the client-server model. The standard TCP port 22 has been assigned for contacting SSH servers. An SSH client program is typically used for establishing connections to an SSH daemon accepting remote connections. Both are commonly present on most modern operating systems, including Mac OS X, Linux, FreeBSD, Solaris and OpenVMS. Proprietary, freeware and open source versions of various levels of complexity and completeness exist. Answer: A is incorrect. SSH transfers files using the associated SFTP or SCP protocols. 



see more http://www.2passeasy.com/dumps/HIT-001 /