10 tips on comptia jk0-017

JK0-017 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-017/

100% Correct of JK0-017 free practice questions materials and questions for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated JK0-017 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA E2C Project+ Certification Exam exam Today!

2016 Jun JK0-017 Study Guide Questions:

Q91. A project manager has been engaged to deliver a project in South America and does not speak Spanish. More than 50 percent of the project team will be Spanish speaking. Which of the following would be the project managers BEST option? 

A. Insist that all communication be in English. 

B. Use automated translation technologies to communicate with team members in writing. 

C. Engage only bi-lingual team members. 

D. Engage interpreters at both locations for all key team communication. 

Answer: D 


Q92. The formal process that must be performed at the end of the project to provide the final inspection of the product is called: 

A. methodology verification. 

B. scope verification. 

C. change verification. 

D. system verification. 

Answer: B 


Q93. During the planning phase of the project, a subject matter expert (SME) estimates that one of the tasks identified for the project will take 120 hours to complete. Which of the following actions should the project manager take to make sure the work is scheduled correctly? 

A. Advise the SME that the work must be completed in less than 120 hours. 

B. Consult with others on the team to determine their estimates for the work. 

C. Further decompose the work of the task to no more than 80 hours. 

D. Increase the estimate to ensure work is completed on time. 

Answer: C 


2passeasy.com

Replace jk0-017 vce:

Q94. Cause and effect diagrams are also referred to as: 

A. run charts. 

B. Pareto charts. 

C. histograms. 

D. fishbone diagrams. 

Answer: D 


Q95. Which of the following would be included in a project scope document? (Select Three). 

A. Project constraints 

B. Gantt chart 

C. Work Breakdown Structure (WBS) 

D. Project roles and responsibilities 

E. Key Performance Indicators (KPIs) 

F. Detailed project objectives 

Answer: A,E,F 


Q96. Which of the following is a benefit of the work breakdown structure (WBS)? 

A. It will provide a detailed budget for the stakeholders. 

B. Items not included in the project objectives can be added to the WBS for flexibility. 

C. It will ensure that scope creep will not occur. 

D. Contains all activities required to complete the project. 

Answer: D 


2passeasy.com

Realistic comptia jk0-017:

Q97. A quality control technician is diagramming test results on a run chart. The chart consists of twenty-five points, with twelve consecutive points below the median line; however, the other thirteen points alternate above and below the median line. The twelve consecutive points represent which of the following? 

A. The run denotes common cause variation. 

B. The quality process is flawed and should be completed again. 

C. The product does not adhere to specification. 

D. The run denotes special cause variation. 

Answer: D 


Q98. An ongoing project requires several parts manufactured at an outside vendor. If the vendor has sufficient quantity and can still ship today, the parts should be received in five days; although in most cases an order of this size requires ten days. Allowing for an upcoming holiday and some potential bad weather the shipment could take up to twenty-one days. Using the PERT method, which of the following is the correct time estimate for a parts delivery? 

A. 10 days 

B. 11 days 

C. 21 days 

D. 36 days 

Answer: B 


Q99. Which of the following is created using the work breakdown structure (WBS) as an input? 

A. Procurement management plan 

B. Vendor selection criteria 

C. Project scope statement 

D. Project charter 

Answer: A 


Q100. The communication plan for a project is a subset of which of the following documents? 

A. Project charter 

B. Risk management plan 

C. Project schedule 

D. Project plan 

Answer: D 



see more CompTIA E2C Project+ Certification Exam